FuManchu Napisano 4. november, 2022 Prijavi Napisano 4. november, 2022 pred 6 minutami je sportman333 napisal: samo ne Mazda dizel Definitivno ne. 1 Citiraj
dvorjan Napisano 4. november, 2022 Prijavi Napisano 4. november, 2022 (urejeno) pred 34 minutami je Freak napisal: Noro tole,pa tudi popravilo 12 000€ 🥴 Koliko potem pride nov motor? Zdaj poceni popravilo ni več možno. Še najcenejša možnost je verjetno ta, da na kakem odpadu najdeš karambolirano Mazdo z 2.2 dizlom (osebno bi gledal 2015 in novejše) ter iz nje vzameš motor. Tudi če nima ravno malo kilometrov (bo vsaj poceni), pa narediš še servis verig ... In si potem miren naslednjo "stotko in pol" km. Evo, tole sem našel: Mazda 3,6,cx5 2.2d skyactiv reconditioned engine for sale in Wicklow for €1,234 on DoneDeal WWW.DONEDEAL.IE For sale Mazda 3,6,cx5 2.2d Skyactiv fully rebuilt engines by a mazda professionals with 20yrs + experience, comes with 6 months... Ceneje verjetno ne gre ... Popravljeno 4. november, 2022 od dvorjan 6 Citiraj
Janez007 Napisano 24. november, 2022 Prijavi Napisano 24. november, 2022 @Matej2020, je kaj novega s tvojim zoprnim primerom? Citiraj
Jaka32 Napisano 24. november, 2022 Prijavi Napisano 24. november, 2022 Jaz imam na M3 G120 prevoženih 160.000 km. Moram kaj od "hardware" menjat slučajno? Ker na mazda servisu tudi niso nič povedali, samo kao dalje mali servis in je to to. Bral sem o nekih sesalnih kolektorjih, podložkah, vodni črpalki, ketni... Citiraj
scania Napisano 24. november, 2022 Prijavi Napisano 24. november, 2022 pred 8 minutami je Jaka32 napisal: Jaz imam na M3 G120 prevoženih 160.000 km. Moram kaj od "hardware" menjat slučajno? Ker na mazda servisu tudi niso nič povedali, samo kao dalje mali servis in je to to. Bral sem o nekih sesalnih kolektorjih, podložkah, vodni črpalki, ketni... To se nanaša na dizla. Jaz bi na 200000km preveril ketno s testerjem in pa preveril sesalne kanale na glavi zaradi direktnega vbrizga. Vodna črpalka boš pa tako videl ko bo začela spuščat. Tankaj vozi aja pa olje in filter menjas na 10000 - 15000km in mirna Bosna al kak so že včasih rekli. 4 1 Citiraj
miha20 Napisano 7. januar Prijavi Napisano 7. januar Še slike obrabe napenjalca olne verige 3 Citiraj Če rabiš pomoč piši zs
Hixxy Napisano 8. januar Prijavi Napisano 8. januar Res sem hvaležen za ta forum, da sem izvedel za podložke. Kdo bi si mislil. Imam pa name poleti zamenjati oljno ketnico, 150k je mimo, tako da mislim da je čas in potem mir (trkam) 7 Citiraj
FuManchu Napisano 8. januar Prijavi Napisano 8. januar pred 11 minutami je Hixxy napisal: Res sem hvaležen za ta forum, da sem izvedel za podložke. Kdo bi si mislil. Imam pa name poleti zamenjati oljno ketnico, 150k je mimo, tako da mislim da je čas in potem mir (trkam) Izvedel bi za forum tako ali drugače 😁 saj imaš dizla namreč. 1 6 1 2 Citiraj
marko72 Napisano 20. februar Prijavi Napisano 20. februar Živjo, mene zanima koliko cca. stane menjava podložk, čiščenje sita, menjava verige oljne črpalke pri Pelkotu za 2.2 175 hp? Hvala Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.