NevLado Napisano 21. november, 2022 Prijavi Napisano 21. november, 2022 Pred eno uro je 50keda napisal: Sj sm že vrjetno spraševal, katere premaze uporablate za pnevmatike? Mam zdaj počasi dovolj svetlo sivih pnevmatik in moram nekaj nabavit. Ko rata siva jo moraš menjat 3 Citiraj
MazdaBoy Napisano 21. november, 2022 Prijavi Napisano 21. november, 2022 dne 4. 11. 2022 ob 14:13 je MazdaBoy napisal: Kdaj si to pral? Pa danes ja dežuje na polno 😛 @TBA sori, se posipam s pepelom 😊 😆 Tudi sam sem moral prati zdej en dan, k je deževalo na polno 😃 1 Citiraj
jacques33 Napisano 21. november, 2022 Prijavi Napisano 21. november, 2022 pred 3 urami je 50keda napisal: Sj sm že vrjetno spraševal, katere premaze uporablate za pnevmatike? Mam zdaj počasi dovolj svetlo sivih pnevmatik in moram nekaj nabavit. Jaz sem ravno danes tole naročil. Carshinefactory Slick tyre dressing 500ml WWW.SPOLIRAJ.SI premaz za pnaumatike z wet look končnim videzom Citiraj Mazda6 Sport CD 129 TE Plus-ex Mazda6 SPC CD 150 Revolution
Tilen5 Napisano 21. november, 2022 Prijavi Napisano 21. november, 2022 Jaz preferiam "wet look" gel Citiraj
skritikrt Napisano 21. november, 2022 Prijavi Napisano 21. november, 2022 pred 22 minutami je TiEn napisal: Jaz preferiam "wet look" gel Jaz pa lih kontra😉...sem prej skoz uporabljal ArmorAll Tire Shine gel,k ima zraven že gobico-aplikator...pa je drugače kar OK gel,sam k me je lih ta wet-look motil🙄 Sem že pisal o tem...kako sem prišel na avtokozmetiko od Nanolex-a,k so mi pri avtopralnici mojega zaupanja dali gor njihovo keramiko...in ko sem šel kombinirati vse potrebščine v zvezi z čistili,sem kar ostal pri tem proizvajalcu,ker sem prelen,da bi se ubadal z kompatibilnostmi med kozmetiko različnih proizvajalcev oz. znamk... In sem tudi za gume posegel za Nanolex-om NANOLEX TIRE & RUBBER RESTORER Obnavlja pnevmatike in gumi dele –... AVTO-KOZMETIKA.SI Globoko prodorne surovine v Nanolex Tire & Rubber Restorer nudijo obdelanim površinam dolgotrajen in originalen videz. je malenkost bolj tekoč kot ArmorAll-ov izdeek,in tako omogoča tanjši nanos,in da zleze v vse pore...prvič uporabljen na pnevmatikah-glej sliko-lih to mi je všeč-kot "frišno iz trgovine",brez leska in brez sledi nanosov ipd....naj izgleda kot..."guma". Seveda pa je možen tudi bolj "moker" izgled...pač samo bolj na debelo naneseš,in je...sam je v trgovini povedal,da je v osnovi narejen za nesvetleč-mat izgled,in da če izgleda mokro,da je preveč naneseno🧐 In seveda lih včeraj opral "makino"😋 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 21. november, 2022 Prijavi Napisano 21. november, 2022 (urejeno) Jaz sem uporabljal od TACSYSTEM, samo se ga ne dobi več pri nas. Popravljeno 21. november, 2022 od TiEn Citiraj
skritikrt Napisano 21. november, 2022 Prijavi Napisano 21. november, 2022 Bi pa za nego pnevmatik dodal še en nasvet....zelo priporočam Rotacijska pralna krtača WB 100 - 2.643-236.0 - Trg d.o.o. WWW.KARCHER-TRG.SI Rotacijska pralna krtača z zglobom je namenjena čiščenju gladkih površin, kot so lakirane površine, steklo ali plastika, in vsebuje za 180°... Fora pa je,k je krtača malce trša-grobejša...ni za avtolak ipd!!!!-res-da nebi kdo uporabljal,kot je to v Karcherjevem reklamnem videu,kjer tip z krtačo po laku🤨👎...ampak je za garažna vrata,ograje itd...in pnevmatike👍...ima turbinski pogon...lahko dokaj močno pritisneš,pa se ne bo ustavila😀...fenomenalna tudi za gumi preproge👍 1 Citiraj
Bini Napisano 22. november, 2022 Prijavi Napisano 22. november, 2022 pred 15 urami je skritikrt napisal: Jaz pa lih kontra😉...sem prej skoz uporabljal ArmorAll Tire Shine gel,k ima zraven že gobico-aplikator...pa je drugače kar OK gel,sam k me je lih ta wet-look motil🙄 Sem že pisal o tem...kako sem prišel na avtokozmetiko od Nanolex-a,k so mi pri avtopralnici mojega zaupanja dali gor njihovo keramiko...in ko sem šel kombinirati vse potrebščine v zvezi z čistili,sem kar ostal pri tem proizvajalcu,ker sem prelen,da bi se ubadal z kompatibilnostmi med kozmetiko različnih proizvajalcev oz. znamk... In sem tudi za gume posegel za Nanolex-om NANOLEX TIRE & RUBBER RESTORER Obnavlja pnevmatike in gumi dele –... AVTO-KOZMETIKA.SI Globoko prodorne surovine v Nanolex Tire & Rubber Restorer nudijo obdelanim površinam dolgotrajen in originalen videz. je malenkost bolj tekoč kot ArmorAll-ov izdeek,in tako omogoča tanjši nanos,in da zleze v vse pore...prvič uporabljen na pnevmatikah-glej sliko-lih to mi je všeč-kot "frišno iz trgovine",brez leska in brez sledi nanosov ipd....naj izgleda kot..."guma". Seveda pa je možen tudi bolj "moker" izgled...pač samo bolj na debelo naneseš,in je...sam je v trgovini povedal,da je v osnovi narejen za nesvetleč-mat izgled,in da če izgleda mokro,da je preveč naneseno🧐 In seveda lih včeraj opral "makino"😋 Ravno prav odtenek imajo, da se ne svetijo bolj kot avto. Mene bolj zanima za kako dolgo je tole, koliko pranj, ker ene se po dveh puranjih ne svetijo več.... 🥴 Citiraj
skritikrt Napisano 22. november, 2022 Prijavi Napisano 22. november, 2022 (urejeno) Ja to je pa težko reči,ker...ne perem tako pogosto,kolikor bi si želel,in tudi odvisno koliko kilometrov je med pranji in po kakšnem "dreku" se voziš...k če boš fasal abrazivno blato,zemljo ipd. od "terenske" vožnje...glej,to ne gre le z "štrajfiksom" dol...bo treba podrgniti... Če pa vidiš le asvalt,je pa drugo. Jaz pri letnih sem do sedaj le 2x namazal...pr zimskih le 1x,pa sem do sedaj z zimskimi le 2x pral......pa imam sedaj na števcu 4775km🧐...in oboje gume so nove! Upam,da sem ti pomagal😉 Popravljeno 22. november, 2022 od skritikrt Citiraj
skritikrt Napisano 16. september, 2023 Prijavi Napisano 16. september, 2023 Da odkopljem "mrliča"😄...ker nočem napisati v napačni temi... Gre za moje navdušenje nad izdelkom,ki sem ga najprej zasledil tukaj Pa ne gre za metodo z detergentom za posodo,katera je tudi odlična,čeprav je sam trenutno na uporabljam,ampak le ko je problem z ekstremno umazanostjo in "zamaščenostjo"... Tukaj bi rad pohvalil pripomoček oz. držalo krpe za brisanje/čiščenje notranje strani vetrobranskega stekla. Ko sem pred kratkim bil v Trzinu pri Operi Avto,in videl,da to stvar imajo,sem takoj vzel😊 https://www.operi-avto.si/pripomocki-za-ciscenje-stekel/2479-invisible-glass-reach-clean-tool.html Sicer na prvi pogled izgleda kot "igračka" oz. "plastik-fantastik",a ob uporabi pogruntaš,da temu ni tako-je močnejše narejeno,kot se zdi,in ročaj oz. podaljšek je premišljeno oblikovan. Predvsem sem se bal,da bi ročka opraskala armaturo,a oblika ravno to učinkovito preprečuje,če seveda pravilno držiš. Glej slike-tudi robovi so varni pred praskami-se mi res dopade...tista nalimana pena neverjetno dobro drži mikro-krpo...ma kaj čem še nakladati-PRIPOROČAM NAKUP😃👍 Pa še en nasvet,k sem ga sam "sral" pri uporabi Nanoleksovega čistila za stekla...velja tudi za druge. Nasvet se glasi-"manj je več",ker če pošpricaš preveč,boš zmeraj imel črte oz. sledi....jaz pošpricam le po krpi,in je čist dost. In še en nasvet...mikro-krpo pred prvo uporabo operi v pralnem stroju z namenskim čistilom za mikrovlakna (obvezno brez dodatkov-mehčalcev ipd.!!!). Upam,da bo komu koristno😉 4 1 1 Citiraj
FuManchu Napisano 16. september, 2023 Prijavi Napisano 16. september, 2023 Tudi sam že nekaj časa razmišljam o temle pripomočku😁 2 Citiraj
skritikrt Napisano 16. september, 2023 Prijavi Napisano 16. september, 2023 Pred eno uro je FuManchu napisal: Tudi sam že nekaj časa razmišljam o temle pripomočku😁 Jep...tudi jaz sem...pa nisem vedel,da obstaja točno ta varianta. Sicer je pr CX-5 steklo bolj pokončno,sam pr C-Maxu je pa "živa jeba",k je steklo dalje naprej potegnjeno...se čist polomiš,da sploh zraven prideš,kaj šele,da bi se pogovarjali o neki temeljitosti in brez črt,flekov in senc... Kot rečeno,takoj ko sem zagledal...me ni niti cena zanimala....pa se mi ne zdi lih,da bi bila "prbita",k je res fajn👍 2 Citiraj
FuManchu Napisano 17. september, 2023 Prijavi Napisano 17. september, 2023 Lep dan za lišpanje avt 3 Citiraj
Tilen5 Napisano 17. september, 2023 Prijavi Napisano 17. september, 2023 (urejeno) Glih s to firmo sm danes premazal komplet avto notri,..sam da je modre barve 😛 Popravljeno 17. september, 2023 od Tilen5 2 Citiraj
FuManchu Napisano 17. september, 2023 Prijavi Napisano 17. september, 2023 Auto Finesse ima odlične izdelke 2 1 Citiraj
NevLado Napisano 17. september, 2023 Prijavi Napisano 17. september, 2023 pred 22 urami je skritikrt napisal: Da odkopljem "mrliča"😄...ker nočem napisati v napačni temi... Gre za moje navdušenje nad izdelkom,ki sem ga najprej zasledil tukaj Pa ne gre za metodo z detergentom za posodo,katera je tudi odlična,čeprav je sam trenutno na uporabljam,ampak le ko je problem z ekstremno umazanostjo in "zamaščenostjo"... Tukaj bi rad pohvalil pripomoček oz. držalo krpe za brisanje/čiščenje notranje strani vetrobranskega stekla. Ko sem pred kratkim bil v Trzinu pri Operi Avto,in videl,da to stvar imajo,sem takoj vzel😊 https://www.operi-avto.si/pripomocki-za-ciscenje-stekel/2479-invisible-glass-reach-clean-tool.html Sicer na prvi pogled izgleda kot "igračka" oz. "plastik-fantastik",a ob uporabi pogruntaš,da temu ni tako-je močnejše narejeno,kot se zdi,in ročaj oz. podaljšek je premišljeno oblikovan. Predvsem sem se bal,da bi ročka opraskala armaturo,a oblika ravno to učinkovito preprečuje,če seveda pravilno držiš. Glej slike-tudi robovi so varni pred praskami-se mi res dopade...tista nalimana pena neverjetno dobro drži mikro-krpo...ma kaj čem še nakladati-PRIPOROČAM NAKUP😃👍 Pa še en nasvet,k sem ga sam "sral" pri uporabi Nanoleksovega čistila za stekla...velja tudi za druge. Nasvet se glasi-"manj je več",ker če pošpricaš preveč,boš zmeraj imel črte oz. sledi....jaz pošpricam le po krpi,in je čist dost. In še en nasvet...mikro-krpo pred prvo uporabo operi v pralnem stroju z namenskim čistilom za mikrovlakna (obvezno brez dodatkov-mehčalcev ipd.!!!). Upam,da bo komu koristno😉 pred 20 urami je FuManchu napisal: Tudi sam že nekaj časa razmišljam o temle pripomočku😁 Lani sem to kupil v lidlu, podrgnem s tem potem pa še z robčki za šajbo, nikoli nimam težav z rošenjem, obvezno spomladi pa jeseni in imaš mir 👍 Citiraj
Tilen5 Napisano 17. september, 2023 Prijavi Napisano 17. september, 2023 Bolš da ne pokažem skom jaz pucam šipo,..vse kar rabim je voda..nič lis nič pack zahvala gre pa mami k je pokazala Citiraj
NevLado Napisano 17. september, 2023 Prijavi Napisano 17. september, 2023 pred 2 minutama je Tilen5 napisal: Bolš da ne pokažem skom jaz pucam šipo,..vse kar rabim je voda..nič lis nič pack zahvala gre pa mami k je pokazala pred 2 minutama je Tilen5 napisal: Bolš da ne pokažem skom jaz pucam šipo,..vse kar rabim je voda..nič lis nič pack zahvala gre pa mami k je pokazala Neupaš? Citiraj
Tilen5 Napisano 17. september, 2023 Prijavi Napisano 17. september, 2023 (urejeno) Sam ne se smejat... mati kupuje to ker majo stekleno kuhno pa da briše forntalne elemente,.. namočiš obvezno z hladno vodo in fajn odtisneš ,.. mislim, da jo je pred prvo uporabo treba še prekuhat Popravljeno 17. september, 2023 od Tilen5 Citiraj
NevLado Napisano 17. september, 2023 Prijavi Napisano 17. september, 2023 pred 1 minuto je Tilen5 napisal: Sam ne se smejat... mat kupuje to ker majo stekleno kuhno pa da briše forntalne elemente,.. namočiš obvezno z hladno vodo in fajn odtisneš Aha nekaj podobnega je moja babnca kupila od Vilede Pravi da je top za okna Citiraj
Tilen5 Napisano 17. september, 2023 Prijavi Napisano 17. september, 2023 Ej men za šipe pri avtu deluje bombastično,.. ne reskiram, da čistilo pade kam na armaturno pa tudi lis ne pusti. Po končani uporabi pa sam opereš s hladno vodo. 2 Citiraj
sportman333 Napisano 17. september, 2023 Prijavi Napisano 17. september, 2023 Drugače je za čisto šipo, brezplačno😉 (sicer dandanes ni več veliko tega), navaden časopis....stelex in časopis in nimaš nobenih meglic, ris...itd. 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 17. september, 2023 Prijavi Napisano 17. september, 2023 Sam stelex ni glih fajn če pride v stik z armaturo,..res pa da dobro ščisti 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.