denis100procent Napisano 8. november, 2022 Prijavi Napisano 8. november, 2022 Pozdravljeni. Mehanike in poznavalce bi prosil, ce mi lahko potrdijo ce sta to dva egr ventila(slika spodaj) ki jih ima omenjena mazda v naslovu. Namrec imam problem pri kalibraciji egr ventila(nevem katerega) sumim, da je zabasan in bi ga rad probal ocistiti... dokler vse skupaj ne vrzem ven pa ceprav mislim da tudi takrat eden ostane v funkciji. Simotomi... Rumena lucka motorja in seveda avto nima moci. Citiraj
denis100procent Napisano 9. november, 2022 Avtor Prijavi Napisano 9. november, 2022 Sem videl ta video. Sam sem imel namen samo egr vzet ven in scistiti, ker pri njemu se mi pojavi problem pa tudi sem nameraval se izogniti toliksnemu sraufanju...ma verjetno ne bo slo, mogoce bom res moral vse vzet ven in narediti stvar kot je treba. Skoda ker ni posneto tudi sestavljanje, predvsem me zanima katera tesnila so bila zamenjana 🤔 Citiraj
Tilen5 Napisano 13. november, 2022 Prijavi Napisano 13. november, 2022 Mene kar na WC požene, ko vidim kaj je potrebno narediti :S 2 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.