curko Napisano 18. november, 2022 Prijavi Napisano 18. november, 2022 Pozdravljeni Na mazdi se mi je v 3 mesecih pojavila 2x ista napaka danes ponovno. se je komu zgodilo podobno?. Namrec med voznjo senzorji ponorijo vklopi se MRCC, SBS, DRSS, SCBS, DSC, ISTOP...Vozilo moram izklopiti saj vrze v safty mode. Ko ga vzgem vse deluje BP. Tester izpise da je senzor zaznal nesrečo Avto pa v tiptop stanju Poslano z mojega SM-G998B z uporabo Tapatalk 1 2 1 Citiraj *??) ?.???.?*??) ?.?*?) (?.?? (?.?? Lep dan
curko Napisano 18. november, 2022 Avtor Prijavi Napisano 18. november, 2022 Odkril tezavo. Sem malo brskal po tujih forumih in sem najdel problem kateri je ocitno zmotil senzorjePoslano z mojega SM-G998B z uporabo Tapatalk Citiraj *??) ?.???.?*??) ?.?*?) (?.?? (?.?? Lep dan
Janez007 Napisano 18. november, 2022 Prijavi Napisano 18. november, 2022 pred 1 minuto je curko napisal: Odkril tezavo. Sem malo brskal po tujih forumih in sem najdel problem kateri je ocitno zmotil senzorje Poslano z mojega SM-G998B z uporabo Tapatalk In kaj je bil problem?🤔 1 Citiraj
Jest Napisano 18. november, 2022 Prijavi Napisano 18. november, 2022 Se napisi, v cem je bil problem… 4 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano 18. november, 2022 Prijavi Napisano 18. november, 2022 Lol ja... to me spominja na tiste radijske igre izpred 40 in več let: .... v grmovju nekaj poči, sliši se zvok kovine, predirljiv krik v noči... prihodnjič dalje..." 1 4 1 Citiraj
Brane Napisano 19. november, 2022 Prijavi Napisano 19. november, 2022 Voznik pod vpilivom..... Citiraj
scania Napisano 19. november, 2022 Prijavi Napisano 19. november, 2022 Umazana maska, umazani blatniki na bocni strani, umazano steklo? 1 Citiraj
dvorjan Napisano 19. november, 2022 Prijavi Napisano 19. november, 2022 pred 8 minutami je scania napisal: Umazana maska, umazani blatniki na bocni strani, umazano steklo? Ali to, ali pa švoh akumulator. 1 Citiraj
NevLado Napisano 19. november, 2022 Prijavi Napisano 19. november, 2022 Ali to, ali pa vožnja po makedamu. Meni je dejansko od prahu iz makedamske ceste prikazalo to obvestilo. Citiraj
curko Napisano 19. november, 2022 Avtor Prijavi Napisano 19. november, 2022 Se opravicujem ker nisem napisal To se mi je zdajle drugic prizgalo in ko sem res razmisljal kaj je bil vzrok se mi je posvetiloPo stajerski AC mi je nek BMW pri 150 na radarskem tempomatu iz pocasnega pasa skocil ven in je zacela mazda piskati in v head up displeyu utripati BRAKE in predvidevam da je to zmesalo senzor da se mu je po 20min nadaljne voznje odpeljalo.Prvic je bila tezava ista samo da je bila ista prigoda v mestu seveda ne pri 150 ampak pri 50km/h To sklepam ker je na tujem forumu tezavo opisalo kar nekaj uporabnikov da je vozilo zaznalo nalet vozil ali kako bi se lahko izrazil. In ko se avto ponovno prizge je zadeva nazaj v bp stanju saj se senzor v maski ponovno kalibriraMozno pa je da je bilo na maski toliko umazanije, samo v to malo manj dvomim ker je avto se vedno svinski in vse dela v najlepsem reduPoslano z mojega SM-G998B z uporabo Tapatalk 4 Citiraj *??) ?.???.?*??) ?.?*?) (?.?? (?.?? Lep dan
Boss Napisano 19. november, 2022 Prijavi Napisano 19. november, 2022 Se pravi IT rešitev... "a ste zaprli vsa okna, ga ponovno zagnali in odprli okna nazaj?" 2 Citiraj
curko Napisano 16. december, 2022 Avtor Prijavi Napisano 16. december, 2022 Motil sem se. Zadeva se pojavlja tudi ob normalni voznji na tempomatu. Pisal pooblascencu koliko pride nov software za kamere da vidimo ce se bo zadeva potem popravila. Javim kaj zvem Poslano z mojega SM-G998B z uporabo Tapatalk 4 Citiraj *??) ?.???.?*??) ?.?*?) (?.?? (?.?? Lep dan
Martin Cufer Napisano 16. december, 2022 Prijavi Napisano 16. december, 2022 Jebemti moderne avte in miljavžnt senzorjev,radarji ipd ...... 🤣 2 1 Citiraj
dvorjan Napisano 19. december, 2022 Prijavi Napisano 19. december, 2022 Meni je danes radar rešil pleh ... Je ena gospodična nonšalantno zapeljala direkt vame (z desne na levi pas). In je avto samo zapiskal BRAKE ter pohodil zavoro do konca (da so ječale zimske gume) in to še preden bi sam odreagiral. Sem bil pa vesel tudi dejstva, da tisti za mano ni bil ravno za ritjo in ni naletel vame ... 9 Citiraj
curko Napisano 7. januar, 2023 Avtor Prijavi Napisano 7. januar, 2023 Menjal akumulator in zadeva ni izvenela. Po cca 800km se je danes zopet pojavila navedena tezava Cakam se na posodobitew software opreme javim ce se resim tega hudica da prihranim drugim stroske in preglavicePoslano z mojega SM-G998B z uporabo Tapatalk 3 Citiraj *??) ?.???.?*??) ?.?*?) (?.?? (?.?? Lep dan
scania Napisano 8. januar, 2023 Prijavi Napisano 8. januar, 2023 pred 10 urami je curko napisal: Menjal akumulator in zadeva ni izvenela. Po cca 800km se je danes zopet pojavila navedena tezava Cakam se na posodobitew software opreme javim ce se resim tega hudica da prihranim drugim stroske in preglavice Poslano z mojega SM-G998B z uporabo Tapatalk Meni je pod določenim kotom sonca v kamero na šipi vrglo ven podobna opozorila, pa so mi na ferku menjali kamero ko je bila šestka stara 3leta. Razlaga je bila da bi naj dolocene kamere imele težave. Od takrat je mir. Avto je pa 2018 vendar ne zadnji facelift. 4 Citiraj
NevLado Napisano 9. januar, 2023 Prijavi Napisano 9. januar, 2023 dne 7. 1. 2023 ob 22:09 je curko napisal: Menjal akumulator in zadeva ni izvenela. Po cca 800km se je danes zopet pojavila navedena tezava Cakam se na posodobitew software opreme javim ce se resim tega hudica da prihranim drugim stroske in preglavice Poslano z mojega SM-G998B z uporabo Tapatalk Ej dam roko v ogenj za tole idejo.. mogoče so tej tvoji 6ki menjali spredno šajbo in je kak prah/slaba kalibracija na sprednji kameri? Malo pokliči na okoli če obstaja kak test na carglassu recimo Citiraj
SpEkTr Napisano 9. januar, 2023 Prijavi Napisano 9. januar, 2023 Sej lahko opravi ponovno kalibracijo na uradnem servisu tudi. 1 Citiraj
NevLado Napisano 9. januar, 2023 Prijavi Napisano 9. januar, 2023 pred 1 minuto je SpEkTr napisal: Sej lahko opravi ponovno kalibracijo na uradnem servisu tudi. No evo to! Citiraj
curko Napisano 9. januar, 2023 Avtor Prijavi Napisano 9. januar, 2023 Res je steklo zgleda originalno mazdino sem ze mislil menjati ker ma par vidnih vidnih pikic.Grem pa na ponovno kalibracijo ja radarjev pa da mi na novo nalozijo software potem pa upam da se resim navedenega hudicaPoslano z mojega SM-G998B z uporabo Tapatalk Citiraj *??) ?.???.?*??) ?.?*?) (?.?? (?.?? Lep dan
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.