borelij Napisano 22. november, 2022 Prijavi Napisano 22. november, 2022 iščem verige za cx5 --> 225/65/R17 in je cela drama Na verigah od Verige, model PC-9-140 na listku ni te dimenzije, ... verigin spletni konfigurator mi vrže, da ustreza PC9-140. Verigina teh. pomoč pravi, da naj vprašam proizvajalca ... V avto trgovini mi pravijo, da pašejo dimenzija 130 ampak jih nimajo. Ima kdo izkušnje? Citiraj
skritikrt Napisano 22. november, 2022 Prijavi Napisano 22. november, 2022 pred 5 urami je borelij napisal: iščem verige za cx5 --> 225/65/R17 in je cela drama Na verigah od Verige, model PC-9-140 na listku ni te dimenzije, ... verigin spletni konfigurator mi vrže, da ustreza PC9-140. Verigina teh. pomoč pravi, da naj vprašam proizvajalca ... V avto trgovini mi pravijo, da pašejo dimenzija 130 ampak jih nimajo. Ima kdo izkušnje? ....🤔...hmmm-v čem je "drama",saj tega je pa ja "kot listja in trave"....pa ne se držati samo te dimenzije felten k jih imaš-paše tudi 225/55 R19,k kolo je enako veliko,le pr eni je več gume in manjši fi feltne,pr drugi pa obratno. Evo tako na hitro Schneeketten 225/55 R19 WWW.SCHNEEKETTENEXPERTE.DE Schneeketten 225/55 R19 finden Sie bei Schneekettenexperte ✓ Gratis Versand ab 50,00 € ✓ Zahlung auf Rechnung | Ein Etrias Onlineshop Evo najcenejše 98,95€+ https://www.schneekettenexperte.de/informationen/wie-hoch-sind-die-versandkosten 14,95€ ptt Sam sem se sicer zmeraj držal firme Pewag-že zelo stara Avstrijska firma-imajo res dobre "ketne"...a le "za silo" bodo po moje dobre tudi najcenejše...pač odvisno od denarnice🤔😉 Pa še en nasvet-sedaj ni pravi čas za nakup verig...za nakup zimskih pnevmatik pa še manj...razen če jih nujno rabiš...sedaj je čas za nakup letnih pnevmatik...3x lahko ugibaš za kaj?! L.P. Citiraj
Bini Napisano 23. november, 2022 Prijavi Napisano 23. november, 2022 Ker še morajo malo odležat in dozoret..... 😊😀 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.