Skoči na vsebino

Kuharija

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 40 minutami je FuManchu napisal:

Železno profi ponev od DeBuyer-ja že imamo. Sedaj sem naročil še eno profi non-stick ponev. Tokrat sem izbral nemško kvaliteto WMF. 

Lahko jo daš tudi v pečico:bravo:

IMG_20230823_101905.jpg

IMG_20230823_101916.jpg

Bejž proč, to je za ženske... 😇😂

Napisano (urejeno)
pred 6 minutami je Bini napisal:

Najboljši kuharji na svetu so moški ... 🤣

Popravljeno od Matick
  • Všeč 2
  • Haha 1
Napisano
pred 5 minutami je Bini napisal:

Zato sem jo pa kupil, ker se moja pritožuje da je železna pretežka.

Pa tud ta ima blizu 2kg 😁

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 3 urami je Matick napisal:

Najboljši kuharji na svetu so moški ... 🤣

Mi ni želja postati najboljši kuhar... 😉

Napisano
pred 2 urama je Bini napisal:

Mi ni želja postati najboljši kuhar... 😉

Zajeban poklic in slabo plačan.

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 24 minutami je Tilen5 napisal:

Men je pa prav fajn kej finga skuhat in spečt.

X2

N7rRRL1.jpg

Napisano
Pred eno uro je Tilen5 napisal:

Men je pa prav fajn kej finga skuhat in spečt.

Meni pa spečt, ampak ne na ponvi.... 😁

• Všeč 1
  • Haha 1
Napisano (urejeno)
pred 11 urami je FuManchu napisal:

Železno profi ponev od DeBuyer-ja že imamo. Sedaj sem naročil še eno profi non-stick ponev. Tokrat sem izbral nemško kvaliteto WMF. 

Lahko jo daš tudi v pečico:bravo:

IMG_20230823_101905.jpg

IMG_20230823_101916.jpg

Moram nekaj pripomniti...pa ne da bi pljuval,grajal ipd....samo opozoril bi rad ne dejstva,da nebi kdo mislil drugače,in bi kasneje bil razočaran.

Sem zelo "zajeban" pri kupovanju praktično vsega...in tako je tudi pri posodi.

Naš prvi komplet je bil Zepter (največji set)...top zadeva,katerega je pa malce že ujel "čas"...pač ni primeren za indukcijo.

In ko smo kupovali nov štedilnik in steklokeramično,smo vzeli 2+2 kombinacijo klasika+indukcija.

In se je začelo iskanje dobrega,a ne pregrešno dragega seta INOX posode...skratka velika vrednost za cvenk....

In ugotovim,da tudi WMF le še redkokaj sploh izdeluje v nemčiji...npr v Muelerju sploh nimajo niti enega seta ali pa samo enega lonca ipd. od WMFa,da bi bil "Made in Germany"!!!😲🥺...to omenim prodajalki,in je le pritrdila.

In se obrnem na eBay in Amazon...brskam med Google slikami itd...in najdem za moje pome najboljši set za cvenk-brez termostatov in plastike na ročajih (to je odveč in z časom je samo "za v smeti")...in moj pogoj "Made in Germany...in sem vzel WMF Gourmet Plus 7 delni set.

WWW.PREMIUMBOX.ORG

WMF Kochtopfset.Herdart: Glaskeramik, Gas, Elektro, Induktion. 7 Töpfe mit Deckeln der Serie Gourmet Plus. 1x Bratentopf Ø 20 cm1x...

Takrat se mi zdi,da je bil malce cenejši...a ta cena je tudi BOOOOMBA👍

Kako je sedaj z tem setom,če ga še izdelujejo v nemčiji ne morem trditi...moj je.

Bi pa rad pač opozoril,da ne bo kdo razočaran-WMF le še malo izdelkov izdeluje v svoji nemški tovarni-večina je Made in China...pač boj na trgu cen je neizprosen,in če piše gor samo "Germany",ali "of Germani" ipd...-pozabi da je narejeno drugje kot na kitajskem...le če piše "Made in Germany" si lahko siguren!

Tukaj seveda ni moj namen žaliti FuManchuja al kaj-kot rečeno bi rad le opozoril na dejstvo,da ne glede ali je WMF,Fissler itd...zelo težko sploh še kaj doiš z nemčije.

IMG_20230823_213806.jpg

Popravljeno od skritikrt
Napisano

Tudi Mercedesa delajo na kitajskem in Mazdo v Mehiki itd.... Naj bi bilo isto a verjamem, da ni tako..... 👍😉

Napisano
pred 50 minutami je Bini napisal:

Za prste oblizat.... :bravo:

IMG-f7a2cbac9928fbed6aaa90b483c376e3-V.jpg

IMG_20230826_125530.jpg

Mmmm😋-dagnje👍

pred 46 minutami je Tilen5 napisal:

Tevi čevapi pa čudno zgledajo 😵

To so primorski čevapi...so malo trši...saj gre jesti,sam pol moraš k zobarju😅...pa sranje pol tud ni več takšno uživanje😳.

Napisano

IMG_2240.jpeg

IMG_2245.jpeg

IMG_2250.jpeg

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano (urejeno)

Včeraj sem probal pečt pice v roštilju.

Izkazalo se je za vrhunsko zadevo.

viber_image_2023-09-02_12-21-26-230.jpg

viber_image_2023-09-02_12-12-45-157.jpg

Popravljeno od godlike
Napisano

Lepo. Se da, se da, sem tut sam probu, sem dal kar tisto šamotno ploščo za peko na gril 😁

IMG_8977.JPG

Napisano

38cm premera in 1cm debeli kamen za peko pice imam.

Pa Webra ruknem na 300-330°C pa akcija.

Napisano

Načeloma je bolš debelejši kamen za te zadeve, moj je 3cm in se res lepo peče, ga pa drugače v pečici uporabljam. Minusa sta edino čiščenje in teža 🙄

Napisano

Te napolitanske mi nrdi pomoje u 5min če ne še prej,..notr pa dam sam testo pa pomidorčke namazano,..nato pa mozarelo gor, kr čene rada izloči vodo

image.jpeg

Napisano

Jaz dajem na pico zadnje čase lahke sire. Mi odgovarja, da se ne cedi maščoba gor.

N7rRRL1.jpg

Napisano

Mi pa domačo pizzo pečeno v 19 let stari Gorenje pečici na predhodno razgretih kamnitih ploščah včeraj ... kuharica si naredi svojo brezglutensko. 🙂

20230902_131859.jpg

20230902_131810.jpg

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Hmmm, Američani pa nimajo jedrskih podmornic z jedrskimi konicami ... celo Kitajci jih imajo. Kdo bi si mislil.
    • Ampak prvi spopad z cesarsko armado pa so imeli šele dva tedna po Pearl Harborju in vojni napovedi. Tko, da do takrat so bili na Kitajskem zgolj kot turisti.
    • Aha tako daleč nazaj gremo.   No ja, uradno to ni bila ameriška baza ampak prostovoljci piloti. Borili so se skupaj z RAF-ovimi piloti na območju Burme in v boj vstopili šele po uradni razglasitvi vojne. Kot zanimivost, da so bili tako uspešni, pa je bila uporaba naprednega sistema obveščanja vključno z britanskimi radarji, da so lahko napadli japonske bombnike iz višine. To taktiko so prevzeli od Sovjetskih pilotov, ki so se borili na strani Kitajske že od leta 1937 do 1940. Japonska je zasedla Mandžurijo in dele Mongolije že leta 1937 so jih sovjeti vrgli iz Mongolije leta 1939 pri tem, da so na tem delu izdatno pomagali Kitajcem. Tako, da Kitajci so bili precej več oskrbovani v tej smeri kot pa iz Burme.    
    • Pa kaj vam je ljudje. Rusija ima pravico do samoobrambe. Res pa, da je pri tem sila nespretna - za samoobrambo pobije precej manj otrok in žensk kot to za samoobrambo uspeva judovki državi. V opravičilo, vodkarji za pobijanje pač nimajo na razpolago superiornega ameriškega orožja, kot ga imajo židje. 
    • Ah dej no, pišeš kot, da se je zgodovina začela 24.2.2022. Enostavno, če bi Ukrajina, ostala nevtralna in bi normalno priznavala manjšine kot vse normalne demokracije, se nič od tega ne bi zgodilo. Torej dejmo nehat pisat o ozemeljskih težnjah, ker to je tak BS. Zasedba ozemlja je le posledica, ker težko zaščitiš ljudi, če nimaš ozemlja, kjer ti živijo, pod nadzorom. Pa sej je vse dokumentirano, kaj se je dogajalo v obdobju dveh desetletij pred tem nesrečnim datumom. Al je boljš pač mižat in se delat neumne ter trobit, da se je vse zgodilo brez vzroka in povoda.
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.