Skoči na vsebino

Kuharija

Ustvari kratki URL


Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 21 minutami je Tilen5 napisal:

Te napolitanske mi nrdi pomoje u 5min če ne še prej,..notr pa dam sam testo pa pomidorčke namazano,..nato pa mozarelo gor, kr čene rada izloči vodo

Bivoljo mocarelo 2-4 ure prej vzami iz embalaže, pretrgaj na 2-4 delčke in na cedilko.

Tak se bo scedila in bo majn vode na pici.

Če že imam na pico iz 25 - 30 let stare gorenjeve pečice vodo. Ta izgine, ko dam na mizo in režem.

Napisano

To delam ampak še vedno je najboljše dat mozzarelo gor prot koncu,..razen če maš pravo peč potem nima veze za tisto minutko

 

image.jpeg

 

Napisano
dne 3. 9. 2023 ob 11:24 je samSimon napisal:

Lepo. Se da, se da, sem tut sam probu, sem dal kar tisto šamotno ploščo za peko na gril 😁

IMG_8977.JPG

v lidlu majo zdej kamen za mislim da 10 eur, če kdo še nima :) 

Napisano

To je ugodno jaz sem dal za 40x30x3cm 27€, mi je pa zelo fjn ker je debela in se fajn segreje

 

image.jpeg

 

Napisano
Pred eno uro je NevLado napisal:

v lidlu majo zdej kamen za mislim da 10 eur, če kdo še nima :) 

Tega Lidlovega mam jaz.

Sem rekel za probo, če bom fanatik, pa kupim jačega.

pred 19 urami je Janez007 napisal:

Žena ugotavlja, da je "sočnost" zelo odvisna od vrste mocarele. 

Drži.

 

V roštilu ni spustla vode.

Najmanj je drugače spustla v svetlozelenu vrečki. Imajo jo samo v talkem Mercatorju.

 

Ko sem dobil od Veracce paket za rojstni dan, je bila tudi ta noter.

Napisano (urejeno)
pred 2 urama je godlike napisal:

Tega Lidlovega mam jaz.

Sem rekel za probo, če bom fanatik, pa kupim jačega.

Drži.

 

V roštilu ni spustla vode.

Najmanj je drugače spustla v svetlozelenu vrečki. Imajo jo samo v talkem Mercatorju.

 

Ko sem dobil od Veracce paket za rojstni dan, je bila tudi ta noter.

Vsak kamen je načeloma OK - važno da ima veliko toplotno kapaciteto ... Mi imamo tudi enega iz Lidla in je OK. 

Žena pravi, da je MU suha mocarela OK ali naribana.

image.png

Popravljeno od Janez007
Napisano (urejeno)

Bivolja je bolj mokra.

Meni ima dosti boljši okus.

 

 

Pravil sem o tej:

d3ad84_70aac56a1fe4490083e3d035c90644ce~

Popravljeno od godlike
Napisano
pred 4 minutami je godlike napisal:

Bivolja je bolj mokra.

Meni ima dosti boljši okus.

 

 

Pravil sem o tej:

d3ad84_70aac56a1fe4490083e3d035c90644ce~

V pizzeriji Verace sem okušal 2 margeriti, eno z navadno mocarelo, drugo z bivoljo in posledično 20% dražjo. Meni je bil okus enak. 😀

 

Kaj pa Mazda 2 GTA ... oglas je izginil? 🙂

Napisano (urejeno)

Šla. Majn kot v 24h.

 

Probaj bivoljo 1x doma. Si tak ustvariš mnenje. Če ti ni razlike, se seveda ne splača.

Popravljeno od godlike
  • 1 mesec kasneje...
Napisano

Takole pa zgleda DeBuyer mineral B po enoletni uporabi.

Veliko sem pekel na plinu in visokih temperaturah. Ponev se obnaša odlično.

Izmeril sem tudi temperaturo, ki je bila 270°C. Na plinu seveda. 

Pogrešam edino ročaj, ki bi se malo manj grel. Mislim, da obstaja celo neka obleka za njega.

 

 

IMG_20231015_132734.jpg

IMG_20231015_132805.jpg

N7rRRL1.jpg

  • 7 mesecev kasneje...
Napisano

ccab7e62f50c6beb58f3fd7e6948ef86.jpg
aed8d652ac46e491bf8c6221a52d9fd9.jpg
No koment


Sent from my iPhone using Tapatalk

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

 

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

 

 

  34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

Uff, dobr, da ste objavli - grem zdajle takoj žar zalaufat.

33112_1.png

Napisano
pred 2 urama je FuManchu napisal:

:ouje:

IMG_20240526_150047.jpg

Šolsko zapečeno.... 👌👍😉

  • 3 tedne kasneje...
Napisano
Pred eno uro je FuManchu napisal:

Neki bo:bravo:

IMG_20240624_143641.jpg

Že zdaj so napow obrane, kako bodo šele kasnej.... 😊🤣😉

  • 3 meseci kasneje...
Napisano (urejeno)

Neki na hitro danes ker nisem na šihtu jedel bolj malo,.. sicer nevem kaj je tisto zeleno fuj fuj 🤢,.. aja pa več kromprija drugič 🙃 Je pa filet mignon bil super mehek.

 

20241002_175215.jpg

Popravljeno od Tilen5

 

image.jpeg

 

Napisano
dne 2. 10. 2024 ob 18:23 je Tilen5 napisal:

Neki na hitro danes ker nisem na šihtu jedel bolj malo,.. sicer nevem kaj je tisto zeleno fuj fuj 🤢,.. aja pa več kromprija drugič 🙃 Je pa filet mignon bil super mehek.

 

20241002_175215.jpg

kakšno redukcijo poliješ čez, ima kaj vpliva ali je sam dekorativno

Napisano

Balzamična glazura...za okus pa k steče dol na zelenje maš še tisto "okisan" lol

 

image.jpeg

 

Napisano
pred 28 minutami je Tilen5 napisal:

Balzamična glazura...za okus pa k steče dol na zelenje maš še tisto "okisan" lol

A to kupiš?

Napisano (urejeno)

Ja al pa nrdiš, sam je kupljen od pontija več kot odličen,.. recept za homemade je pa preprost,.. balzamični kis in rjavi sladkor, zavreš pustiš da se zgosti in ohladiš. Lahko več tednov hraniš v hladilniku.

 

WWW.SPAR.SI

 

Popravljeno od Tilen5

 

image.jpeg

 

  • 2 tedna kasneje...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

  Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

  • Zadnja sporočila

    • Tega kukija sploh nisem želel načeti, ker če damo še to zraven ... ma ni da ni. Samo denarju je treba sledit ni druge pa se vidi vsa pritlehnost tako imenovanih "dobrih fantov".
    • So 225/40/18, cena je bila cca 125 po gumi.... 👍
    • Tudi tu so kot lastniki glavni akterji židje, tudi zato mora trajat. Brez pogajanj!   Orožarska industrija si mane roke: tečaj delnic Rheinmetalla se je letos podvojil WWW.RTVSLO.SI Evropske borze po Trumpovi zmagi izgubljajo. Indeks STOXX 600 je v torek pristal najnižje v zadnjih treh mesecih. Dodatno je razpoloženje...  
    • Pa ro je dejstvo, ampak a veš da najbolj brezbrižni so navadno tudi najbolj arogantni. takih je največ med premožnimi. Ta bo kljub dodatnim 20 centom zmečkal pločevinko in jo fuknil iz avta, ker se mu jebe za kavcijo. In nismo naredili nič, oziroma kontra efekt, ker si bo arogantnež mislil, da naj to kar kak revež pobere za njim.   Kdo od vas tukaj si upa stavit, da bodo kavcije izboljšale trenutno stanje z reciklažo. Jaz si in istočasno si upam stavit, da naredimo veliko več, če na bolj obljudenih destinacijah kot so recimo igrišča, športni objekti, parki, raznorazne destinacije, kjer se zbira več ljudi postavimo še kakšen namenski koš za reciklažo več. Se pravi ne samo nekega univerzalnega kamor leti vse, ampak takega, da se da ločevat tudi tam.   Tako bo več ustreznih odpadkov priromalo nazaj v reciklažo. Bistveno več kot si mislimo.   Osebno sem si izračunal glede na mojo porabo plastike in pločevink, da bi v primeru 20 centne kavcije me to prišlo 8€ na mesec. Po pravici povedano , mi zajebancija ni vredna tega denarja, tako da bom še vedno delal kot zdaj in odlagal v rumeni kontejner. Lahko pa 1x mesečno za teh 8€ nekdo pride do mene pa mu dam vso embalažo in naj si jo sam vnovči, če želi.
    • Drži, ampak ne s pučem temveč z volitvami. Problem z oblastjo je vedno v tem, da dokler se ljudje ne pojavijo na ulicah, ne reagirajo oziroma se delajo da so gluhi in slepi. Ampak spet - protesti morajo bit smiselni, ne pa v stilu hočemo jurja penzije ampak, da je recimo dovolj nesorazmernih ukrepov in maltretiranja ljudstva. Verjetno so to Štajerci doživeli ob tistih radarjih zato taki protesti.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.