Skoči na vsebino

Kuharija

Ustvari kratki URL


FuManchu

Priporočeno sporočilo

pred 21 minutami je Tilen5 napisal:

Te napolitanske mi nrdi pomoje u 5min če ne še prej,..notr pa dam sam testo pa pomidorčke namazano,..nato pa mozarelo gor, kr čene rada izloči vodo

Bivoljo mocarelo 2-4 ure prej vzami iz embalaže, pretrgaj na 2-4 delčke in na cedilko.

Tak se bo scedila in bo majn vode na pici.

Če že imam na pico iz 25 - 30 let stare gorenjeve pečice vodo. Ta izgine, ko dam na mizo in režem.

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pred eno uro je NevLado napisal:

v lidlu majo zdej kamen za mislim da 10 eur, če kdo še nima :) 

Tega Lidlovega mam jaz.

Sem rekel za probo, če bom fanatik, pa kupim jačega.

pred 19 urami je Janez007 napisal:

Žena ugotavlja, da je "sočnost" zelo odvisna od vrste mocarele. 

Drži.

 

V roštilu ni spustla vode.

Najmanj je drugače spustla v svetlozelenu vrečki. Imajo jo samo v talkem Mercatorju.

 

Ko sem dobil od Veracce paket za rojstni dan, je bila tudi ta noter.

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

pred 2 urama je godlike napisal:

Tega Lidlovega mam jaz.

Sem rekel za probo, če bom fanatik, pa kupim jačega.

Drži.

 

V roštilu ni spustla vode.

Najmanj je drugače spustla v svetlozelenu vrečki. Imajo jo samo v talkem Mercatorju.

 

Ko sem dobil od Veracce paket za rojstni dan, je bila tudi ta noter.

Vsak kamen je načeloma OK - važno da ima veliko toplotno kapaciteto ... Mi imamo tudi enega iz Lidla in je OK. 

Žena pravi, da je MU suha mocarela OK ali naribana.

image.png

Popravljeno od Janez007
Povezava do vsebine
Deli na druge strani

pred 4 minutami je godlike napisal:

Bivolja je bolj mokra.

Meni ima dosti boljši okus.

 

 

Pravil sem o tej:

d3ad84_70aac56a1fe4490083e3d035c90644ce~

V pizzeriji Verace sem okušal 2 margeriti, eno z navadno mocarelo, drugo z bivoljo in posledično 20% dražjo. Meni je bil okus enak. 😀

 

Kaj pa Mazda 2 GTA ... oglas je izginil? 🙂

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

  • 1 mesec kasneje...

Takole pa zgleda DeBuyer mineral B po enoletni uporabi.

Veliko sem pekel na plinu in visokih temperaturah. Ponev se obnaša odlično.

Izmeril sem tudi temperaturo, ki je bila 270°C. Na plinu seveda. 

Pogrešam edino ročaj, ki bi se malo manj grel. Mislim, da obstaja celo neka obleka za njega.

 

 

IMG_20231015_132734.jpg

IMG_20231015_132805.jpg

N7rRRL1.jpg

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

  • 7 mesecev kasneje...
  • 3 tedne kasneje...
  • 3 meseci kasneje...

Neki na hitro danes ker nisem na šihtu jedel bolj malo,.. sicer nevem kaj je tisto zeleno fuj fuj 🤢,.. aja pa več kromprija drugič 🙃 Je pa filet mignon bil super mehek.

 

20241002_175215.jpg

Popravljeno od Tilen5

 

image.jpeg

 

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

dne 2. 10. 2024 ob 18:23 je Tilen5 napisal:

Neki na hitro danes ker nisem na šihtu jedel bolj malo,.. sicer nevem kaj je tisto zeleno fuj fuj 🤢,.. aja pa več kromprija drugič 🙃 Je pa filet mignon bil super mehek.

 

20241002_175215.jpg

kakšno redukcijo poliješ čez, ima kaj vpliva ali je sam dekorativno

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Ja al pa nrdiš, sam je kupljen od pontija več kot odličen,.. recept za homemade je pa preprost,.. balzamični kis in rjavi sladkor, zavreš pustiš da se zgosti in ohladiš. Lahko več tednov hraniš v hladilniku.

 

WWW.SPAR.SI

 

Popravljeno od Tilen5

 

image.jpeg

 

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

  Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

  • Zadnja sporočila

    • Tale preverba olja je en *****. Ubistvu motor računa kokrat ga ti hladnega vžgeš pa kokrat ga voziš dlje časa neprekinjeno. Če imaš več kratkih podvigov mu bodo prej padali %. Jaz sem jih nazadnje imel še 60% po 15 tisoč 
    • Sva kupovala rabljeno, pa je bilo potem treba naredit par kompromisov - vseeno sem zadovoljen, dobil set z vozičkom vred za pol cene novega. Gospa prodala zato, ker bo imela dvojčke, pa jim nič več ne nuca. Je ponudila tudi Passata    Bom pa stolček verjetno kupil nov, pa da bo tist imel 360 nastavek.
    • Mulc mi na take odgovarja, da jasno da smo bili takrat tako tough, če smo pa še dinozavre lovil. 
    • Ne vem sicer kako ostali to opažate ampak jaz do letos nisem bil tolk pozoren, ker sem skozi mislil, da pač slučajno pride tako.   V glavnem, redni servisi. Ker delam relativno malo kilometrov pride na vrsto navadno servis po enem letu. Ampak po Mazdini logiki traja leto 50 tednov in ne 52 kot je dejansko. Avto začne cca en mesec pred zaključkom enega leta opozarjat na servis in odšteva dneve (od števile 14 do ničle), tako, da ko pride nula je torej še vedno dva tedna prej, predno bi se zaključilo letno obdobje. Vsak servis do zdaj je po cca dveh dnevih od prikaza prvega sporočila začel javljati še drugo za menjavo olja.   Ok, ker sem prej nekje delal letno 15-16kkm sem pač vedno mislil, da je to nekako sovpadlo.    Letos pa sem nekoliko manj vozil in še nisem prevozil niti 13kkm pa se je zgodba ponovila v natanko enakem vrstnem redu. Mesec pred obletnico obvestilo o servisu nato dva dni kasneje še obvestilo o olju. Se pravi je tole en navaden BS, da preverja kvaliteto olja, da vsako leto "ukrade" od 2-4 tedne tako, da sem že dobra dva meseca prej na servisu kot je bila prva registracija. Če bi skočil na prvo žogo in šel na servis takoj ko javi prvo sporočilo bi do zdaj izgubil že 5 mesecev.   Da ne bo kdo narobe razumel, tole ni jamranje, vseeno pa je butast način kako so pripravljeni manipulirat za mesece, da bi ja nekaj profitirali s servisi ali kako?      
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.