FuManchu Napisano 17. oktober Avtor Prijavi Napisano 17. oktober Samo še železno ponev potrebuješ, da bo obrok popoln 1 Citiraj
Bini Napisano 17. oktober Prijavi Napisano 17. oktober Pred eno uro je FuManchu napisal: Samo še železno ponev potrebuješ, da bo obrok popoln Je železna, drugače ne gre na indukcijo😉 Citiraj
Bini Napisano 17. oktober Prijavi Napisano 17. oktober Okusno je bilo kot vedno, to je point.... 🤗😉 1 Citiraj
Bini Napisano 21. oktober Prijavi Napisano 21. oktober Priporočam CAMINO v Arji vasi, če se vozite kaj mimo.... 👌 Postrežba na nivoju in okusno... 🤗 2 Citiraj
x-layer Napisano 23. oktober Prijavi Napisano 23. oktober dne 21. 10. 2024 ob 10:21 je Bini napisal: Priporočam CAMINO v Arji vasi, če se vozite kaj mimo.... 👌 Postrežba na nivoju in okusno... 🤗 Vse drži, kar si napisal. Mene je edino zmotilo to, da je večina natakarjev tujcev, ki ne znajo niti besede slovensko (pa niso iz juga ;)) 1 Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
Bini Napisano 23. oktober Prijavi Napisano 23. oktober pred 37 minutami je x-layer napisal: Vse drži, kar si napisal. Mene je edino zmotilo to, da je večina natakarjev tujcev, ki ne znajo niti besede slovensko (pa niso iz juga ;)) Res je kar praviš, sem videl nekaj azijcev a ti niso sprejemali naročil in kasirali ampak prijazno stregli in olikano pozdravljali v slovenščini z razliko od enih iz juga..... 1 Citiraj
Agerg Napisano 23. oktober Prijavi Napisano 23. oktober (urejeno) A, ste odkrili Camino? Zadeva laufa na polno, dobra lokacija. Poizkusite še Stari Pisker v Celju. Sem prejšnjič šel prvič. Je pa tudi tam enako, skoraj sami tujci v strežbi oz. za manjša opravila v strežbi. Naročilo pobira par tistih, ki ima nalogo komunicirati s strankami. Eni so poštudirali sistem, tule tako ne najdeš več kelnarjev, če jih, je pa vse ena sama žalost, kot se lahko večina vidi po gostilnah. Popravljeno 23. oktober od Agerg 2 Citiraj
Bini Napisano 23. oktober Prijavi Napisano 23. oktober pred 18 minutami je Agerg napisal: A, ste odkrili Camino? Zadeva laufa na polno, dobra lokacija. Poizkusite še Stari Pisker v Celju. Sem prejšnjič šel prvič. Je pa tudi tam enako, skoraj sami tujci v strežbi oz. za manjša opravila v strežbi. Naročilo pobira par tistih, ki ima nalogo komunicirati s strankami. Eni so poštudirali sistem, tule tako ne najdeš več kelnarjev, če jih, je pa vse ena sama žalost, kot se lahko večina vidi po gostilnah. Že parkrat sem bil tam in je ok,samo gužva je vedmo... 🫣 1 Citiraj
Bini Napisano 3. november Prijavi Napisano 3. november pred 7 urami je FuManchu napisal: Domači mlinci Ja, kmalu bo martinovo pa goska paše zravn.... 🤗😉 3 1 Citiraj
FuManchu Napisano nedelja ob 12:14 Avtor Prijavi Napisano nedelja ob 12:14 Včeraj so bile še v vodi... 4 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.