Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 13 urami je Bini napisal:

Eni tako, drugi pa tako.... 😊🤗😉

IMG_20240825_105024.jpg

Uuuuu-"hud" kuža😃😍...ne mi rečt,da je tvoj😮 

Jezerček je lepši...sam še palica manjka😆😉

Napisano
pred 1 uro je skritikrt napisal:

Uuuuu-"hud" kuža😃😍...ne mi rečt,da je tvoj😮 

Jezerček je lepši...sam še palica manjka😆😉

Ni,je pa lep....😊😉

Napisano
pred 3 urami je Tilen5 napisal:

Kaj sm bil un dan pjan? A nism že te slike od Binija nekje vidu...

Si, si, nisi bil tak pijan.... 😊🤣😉

• Haha 2
  • Zmeden 1
Napisano

Da malce popravim prvi vtis...smo danes zamenjali kuliso...Bloško jezero....lepo je bilo.

IMG_20240828_180409.jpg

IMG_20240828_183113.jpg

IMG_20240828_181539.jpg

• Všeč 4
  • Ljubim 1
  • 2 meseca kasneje...
Napisano (urejeno)

Vauu, kak masaker..... :aaaaa: Kaj si jih z BT-jko potamano..... 🤔

Popravljeno od Bini
Napisano
Pravkar je Slivka napisal:

Če gre BTjka dovolj hitro, hkrati odleti še perje in tudi čreva ven vrže...

Saj zgledajo tako.... 🤣😂😉

Napisano
pred 3 urami je Slivka napisal:

Moji hišni ljubljenčki so že pripravljeni, da začnejo cvrčat...

IMG_20241117_070427510.jpg

Vidim da imaš svoje hišne ljubljenčke zelo rad...za jesti😄👍

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Tudi en dover...že star več kot 5 let...ko sem lih vzel prvega Xiaomija Note 10...nooor telefon,se mi še sedaj joče za njim...še zmeraj dela itd.....sam k izgubi podporo posodobitev,začne pesati baterija in "jebi se"... Res stroooj😃....ajd,pa ga je tudi čas povozil..vseeno zanimiv video.
    • Zanimiv video...ni vse čist takko kot pravi...pač tudi stvar pogleda posameznika na zadevo ali osebne potrwbe...vseeno-zanimivo.    
    • Jaz svojega 11T nebi menjal za nič, če mi nebi kamere slabo delale (zaradi udarca) in baterija je začela malenkost pešati. Do sedaj najboljši telefon
    • Sva že dva...sicer sta Poco in Redmi daaaleč od slabega telefona,a se je treba zavedati,da "nič ni zastonj"...nekje tako ceno morajo dobiti...seveda je lahko tud toliko RAMa in SSDja kot pri dražjih modelih,sam je pač drugi tip itd...in na koncu se "nabere"  Res je,da večina normalnih uporabnikov ne bo pogruntala razliko...a z casom,ko se nabere "dreka" in baterija pocasi začne pešati.... Kot rečeno-nič ni zastonj.   Moj 12Pro je star 2let in 7 mescev...mogoče čez kakega pol leta presaltam na na 15ko...ne vem še...bom malo spremljal kako se bodo gibale cene🙄
    • Redmi ima moja in je veliko slabši od mojega. Bom verjetno kar na xiaomi ostal.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.