skritikrt Napisano 27. avgust Prijavi Napisano 27. avgust Po vročem dnevu malo ohladitve...pes,palica,voda...ni ga lepšega😃👍 4 Citiraj
skritikrt Napisano 28. avgust Prijavi Napisano 28. avgust pred 13 urami je Bini napisal: Eni tako, drugi pa tako.... 😊🤗😉 Uuuuu-"hud" kuža😃😍...ne mi rečt,da je tvoj😮 Jezerček je lepši...sam še palica manjka😆😉 1 Citiraj
Bini Napisano 28. avgust Prijavi Napisano 28. avgust pred 1 uro je skritikrt napisal: Uuuuu-"hud" kuža😃😍...ne mi rečt,da je tvoj😮 Jezerček je lepši...sam še palica manjka😆😉 Ni,je pa lep....😊😉 2 Citiraj
Tilen5 Napisano 28. avgust Prijavi Napisano 28. avgust Kaj sm bil un dan pjan? A nism že te slike od Binija nekje vidu... 1 Citiraj
Bini Napisano 28. avgust Prijavi Napisano 28. avgust pred 3 urami je Tilen5 napisal: Kaj sm bil un dan pjan? A nism že te slike od Binija nekje vidu... Si, si, nisi bil tak pijan.... 😊🤣😉 2 1 Citiraj
skritikrt Napisano 28. avgust Prijavi Napisano 28. avgust Da malce popravim prvi vtis...smo danes zamenjali kuliso...Bloško jezero....lepo je bilo. 4 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 29. avgust Prijavi Napisano 29. avgust Aha sprehod psa kot izgovor za pir,..grem pogledat če je kaj za posvojit 5 Citiraj
Slivka Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama Moji hišni ljubljenčki so že pripravljeni, da začnejo cvrčat... 1 1 Citiraj
Bini Napisano pred 28 minutami Prijavi Napisano pred 28 minutami (urejeno) Vauu, kak masaker..... Kaj si jih z BT-jko potamano..... 🤔 Popravljeno pred 14 minutami od Bini 1 Citiraj
Slivka Napisano pred 15 minutami Prijavi Napisano pred 15 minutami Če gre BTjka dovolj hitro, hkrati odleti še perje in tudi čreva ven vrže... Citiraj
Bini Napisano pred 13 minutami Prijavi Napisano pred 13 minutami Pravkar je Slivka napisal: Če gre BTjka dovolj hitro, hkrati odleti še perje in tudi čreva ven vrže... Saj zgledajo tako.... 🤣😂😉 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.