rookiee Napisano 4. december, 2022 Prijavi Napisano 4. december, 2022 Ojla! Ze ene pol leta sveti lucka za istop, ki posledicno ne deluje...pred tem se je obcasno prizgala...na servisu pravijo, da je akumulator, ker cim mu napetost pade, posveti lucka...Sedaj pa, zamenjat akumulator? In pa ali je potrebno kaj priklapljat na racunalnik, da se error pobrise ali kaj podobnega ali samo zamenjam aku in gasa? Citiraj
Jest Napisano 4. december, 2022 Prijavi Napisano 4. december, 2022 Akumulator moras zamenjat po navodilih… da se tudi vsi sistemi pravilno inicializirajo…. sem ze parkrat dal navodila… nazadnje tukaj >> 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Janez007 Napisano 4. december, 2022 Prijavi Napisano 4. december, 2022 (urejeno) Sem ga enkrat na Mazdi menjal in pazil, da se napetost ni prekinila (kabli s krokodilčki sem in tja). Kljub temu, da po menjavi nisem opazil nobenih težav, pa se je v računalnik ta menjava zapisala kot napaka - sprememba napetosti, kar je pokazala Mazdina diagnostika, Torque in FORScan pa ne. Popravljeno 4. december, 2022 od Janez007 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.