Janoš Napisano 6. december, 2022 Prijavi Napisano 6. december, 2022 (urejeno) Živjo ekipa, a je na forumu kdo, ki ima strešne nosilce za limuzinsko Mazdo 3 (BP, zadnja generacija) in bi mi jih proti plačilu posodil? Kupil jih najraje ne bi, ker jih bom zagotovo rabil samo enkrat (6 dni smučanja). Mogoče pa pade še kakšna druga ideja, kje bi jih dobil :). Hvala! Popravljeno 6. december, 2022 od Janoš Citiraj
sportman333 Napisano 6. december, 2022 Prijavi Napisano 6. december, 2022 (urejeno) pred 3 urami je Janoš napisal: Živjo ekipa, a je na forumu kdo, ki ima strešne nosilce za limuzinsko Mazdo 3 (BP, zadnja generacija) in bi mi jih proti plačilu posodil? Kupil jih najraje ne bi, ker jih bom zagotovo rabil samo enkrat (6 dni smučanja). Mogoče pa pade še kakšna druga ideja, kje bi jih dobil :). Hvala! jaz sem si nosilce, ko jih nisem imel izposodil pri tem modelu (firmi), zelo korekten, prideš, ti pomaga montirati, cena ugodno...(če si kje blizu LJ) STRESNI-KOVCEK.SI - izposoja strešnih kovčkov, prtljažnikov in nosilcev - Izposoja d.o.o. WWW.STRESNI-KOVCEK.SI Izposoja strešnih kovčkov, prtljažnikov, nosilcev in ostale opreme - Izposoja d.o.o. Popravljeno 6. december, 2022 od sportman333 3 1 Citiraj
Janoš Napisano 6. december, 2022 Avtor Prijavi Napisano 6. december, 2022 Sem :), super, bom vprašal, hvala! Citiraj
Janez007 Napisano 6. december, 2022 Prijavi Napisano 6. december, 2022 (urejeno) Kolikor vem so potrebne še posebne strešne letve ... razen če preluknjaš originalne (jaz jih ne bi) ali tistih 6 dni voziš brez (jaz ne bi). Del za lastnike vozil Mazda | Dodatna oprema | Mazda Slovenija WWW.MAZDA.SI Preberite dodatne informacije o dodatni opremi vozil Mazda in izberite prave kose, Ki bodo vaše vozilo Mazda naredili res unikatno. Popravljeno 6. december, 2022 od Janez007 Citiraj
SeekK Napisano 7. december, 2022 Prijavi Napisano 7. december, 2022 Thule ima opcijo nastavka, ki se montira lepo, brez da se hecaš z letvicami (ravno iz tega razloga sem jo sam koristil)...mogoče ima to za sposodit... 3 Citiraj
Janoš Napisano 7. december, 2022 Avtor Prijavi Napisano 7. december, 2022 (urejeno) 14 hours ago, Janez007 said: Kolikor vem so potrebne še posebne strešne letve ... razen če preluknjaš originalne (jaz jih ne bi) ali tistih 6 dni voziš brez (jaz ne bi). Del za lastnike vozil Mazda | Dodatna oprema | Mazda Slovenija WWW.MAZDA.SI Preberite dodatne informacije o dodatni opremi vozil Mazda in izberite prave kose, Ki bodo vaše vozilo Mazda naredili res unikatno. Sem videl to z letvicami ja. Zakaj pa se ne bi vozil brez? Popravljeno 7. december, 2022 od Janoš Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.