suicidal Napisano 3. marec, 2006 Avtor Prijavi Napisano 3. marec, 2006 Mazda 2 GTA???? Si ziher?? valjda. a ?e nisi sli?al za Mazdo 2 GTA Hdi super duper "a ma ta nartabul?a" RS WRC Quattro??? Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
poky Napisano 3. marec, 2006 Prijavi Napisano 3. marec, 2006 valjda. a ?e nisi sli?al za Mazdo 2 GTA Hdi super duper "a ma ta nartabul?a" RS WRC Quattro??? He he! Ti si pa ve? firm skup nametal! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Symon Napisano 3. marec, 2006 Prijavi Napisano 3. marec, 2006 Evo vsaj Na?a Fabia je pri?la. Ej pa saj spljoh ni tako slaba kot sem pri?akoval. OK Octavio bi ?e vseeno raj?i ampak ?portni zici, usnjen 3-kraki volan pa usnjen ?altkebl naredita svoje. ?e direktor, ki je fotru predstavljal avto je baje izjavil:"Kaj pa ima ta za eno opremo? Nekaj bolj?i zici so!" Za 1.4 (75 konjev) gre kar solidno. Zvo?niki so samo spredaj ampak za star?e so ?ist dobri. Kar solidno ?pilajo (Pioneerjev radio na MP3je/WMAje Mosfet 5x40W). Aja zici pa volan so tut kul a sem ?e povedal to. Moja ideja. No v glavnem pa ?e to sem hotel povedati... Ummm... Aja isti avto (isto svetlo modre metalik) barve ima na? ?upan tako, da ni panike parkirat na plo?nik pred ob?ino ali pa kamorkoli. Saj ne bo nobeden upal ni?. Edino njega bodo potihem kritizirali, kje parkira. Citiraj
poky Napisano 3. marec, 2006 Prijavi Napisano 3. marec, 2006 No super,samo da bota star?a zadovoljna! BTW-Fabia sploh ni tak slaba ko si eni mislijo! V Nem?iji je bla izbrana kot najbolj?i mali avto lani! Ampak Mazda je pa zakon!! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Grega_ Napisano 3. marec, 2006 Prijavi Napisano 3. marec, 2006 Za tastare je dobra oz. za umirjene po srcu ...sem vozil 1x nadomestno, totalno brez opreme, samo servo je imel, misl da 1.4 MPI in to ni ?lo ma nikamor, ?eprav je ?la vsaka prestava do blokade sploh na cesti od rate? do planice Citiraj
poky Napisano 3. marec, 2006 Prijavi Napisano 3. marec, 2006 Hmmm,1.4 MPI ma kolko vem 100 KM !!! :ne vem: Da to ravno ne gre nikamor..... Kaj pa vem no,probal sicer ?e nisem! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Grega_ Napisano 3. marec, 2006 Prijavi Napisano 3. marec, 2006 mislm da je bla tista 60 konjska...v glavnem ta ?vohna, je blo to ene 2 leti nazaj....pa vem da ve? k 160 ni ?la, pa je bil gas do podna. Citiraj
suicidal Napisano 3. marec, 2006 Avtor Prijavi Napisano 3. marec, 2006 a ste (smo) malo offtopic ? DA :ne vem: ? in odgovor je pravilen Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
poky Napisano 3. marec, 2006 Prijavi Napisano 3. marec, 2006 To ne velja,ker ti je ljudstvo pomagalo! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
suicidal Napisano 5. marec, 2006 Avtor Prijavi Napisano 5. marec, 2006 kakor so mi rekli, moja 6ka pride na letnih gumah, zunaj pa tak obupen sneg Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
vuk Napisano 5. marec, 2006 Prijavi Napisano 5. marec, 2006 kakor so mi rekli, moja 6ka pride na letnih gumah, zunaj pa tak obupen sneg Pa si kupi ?e zimske gume... Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
David Napisano 5. marec, 2006 Prijavi Napisano 5. marec, 2006 Torej kdaj je dead line...***???? Ta teden??? Citiraj Feel free....
suicidal Napisano 6. marec, 2006 Avtor Prijavi Napisano 6. marec, 2006 @ vuk: o?itno bo res treba. @ David: niso ?e klicali. bom definitivno povedal, ko bodo Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
komar Napisano 6. marec, 2006 Prijavi Napisano 6. marec, 2006 Glede na to, da si kupil tako drag avto bi si moral izborit zimske gume gratis !?! Citiraj Papa, Tomi
LabiGT Napisano 6. marec, 2006 Prijavi Napisano 6. marec, 2006 za zimske si kupi 15" platisca (jeklena) plus 195/65 15 gume....ceneje pa se bolj efektivno za na sneg Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
suicidal Napisano 6. marec, 2006 Avtor Prijavi Napisano 6. marec, 2006 hvala za info, Labi. a si ti slu?ajno Dr. Guma? saj najbr? bom tako naredil. ?e slu?ajno ne bo ve? potrebe zdaj, pa novembra. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
David Napisano 6. marec, 2006 Prijavi Napisano 6. marec, 2006 hvala za info, Labi. a si ti slu?ajno Dr. Guma? Na? Labi je: Dr. GumaDr. FizikaDr. BurgerDr. ?evapDr. LepinjaDr. Pljeskavjicaaaaaa.... Dr. MazdaDr. D(i)rkanjaDr.................... Evo use to je Labi..... Aja.... Moja prjatu je tudi..... LP dAvid Citiraj Feel free....
suicidal Napisano 6. marec, 2006 Avtor Prijavi Napisano 6. marec, 2006 Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
LabiGT Napisano 6. marec, 2006 Prijavi Napisano 6. marec, 2006 to whom it may concern: JA! Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
suicidal Napisano 13. marec, 2006 Avtor Prijavi Napisano 13. marec, 2006 update: ?e vedno niso ni? klical :ne vem: Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
poky Napisano 13. marec, 2006 Prijavi Napisano 13. marec, 2006 update: ?e vedno niso ni? klical :ne vem: Se bo....mogo?e ?e ju3!! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
madmax Napisano 13. marec, 2006 Prijavi Napisano 13. marec, 2006 Na? Labi je: Dr. GumaDr. FizikaDr. BurgerDr. ?evapDr. LepinjaDr. Pljeskavjicaaaaaa.... Dr. MazdaDr. D(i)rkanjaDr....................Evo use to je Labi..... Aja.... Moja prjatu je tudi..... LP dAvid pozabu si ?e Dr. kitara Citiraj
LabiGT Napisano 14. marec, 2006 Prijavi Napisano 14. marec, 2006 jes Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
poky Napisano 14. marec, 2006 Prijavi Napisano 14. marec, 2006 A se mi samo zdi,ali je kitara res prislonjena na hladilnik??? Labi pa hrana pa to..... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.