madmax Napisano 14. marec, 2006 Prijavi Napisano 14. marec, 2006 Labi kaj to mogo?e pomeni da je kitara pred hrano? Lepa ibanezka! ?e te zanima kolega glih prodaja mar?ala z glavo pa vsem, mislim da jcm series za okoli 100k, lepo ohranjenega. Citiraj
LabiGT Napisano 14. marec, 2006 Prijavi Napisano 14. marec, 2006 kitara je dalec pred hrano... pa res pocen prodaja tvoj frend komplet...sam moja je kr nova Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
suicidal Napisano 14. marec, 2006 Avtor Prijavi Napisano 14. marec, 2006 jest jutri mojo dobim iz servisa Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
Symon Napisano 14. marec, 2006 Prijavi Napisano 14. marec, 2006 jest jutri mojo dobim iz servisa It's about fu***n time! Pa takoj poslikat magar ?e pred salonom! Pa takoj vse podatke ?e enkrat gor, da se bomo Citiraj
suicidal Napisano 14. marec, 2006 Avtor Prijavi Napisano 14. marec, 2006 It's about fu***n time! Pa takoj poslikat magar ?e pred salonom! Pa takoj vse podatke ?e enkrat gor, da se bomo ne, ne, ne ... KITARO sem mislil. KITARO dobim iz servisa. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
poky Napisano 14. marec, 2006 Prijavi Napisano 14. marec, 2006 ne, ne, ne ... KITARO sem mislil. KITARO dobim iz servisa. He he,se mi je zdelo da se je Symon malo prenaglo! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
LabiGT Napisano 14. marec, 2006 Prijavi Napisano 14. marec, 2006 ne, ne, ne ... KITARO sem mislil. KITARO dobim iz servisa. kaksno pa mas? nism vedu da si kitarista Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
suicidal Napisano 15. marec, 2006 Avtor Prijavi Napisano 15. marec, 2006 kitara: Epiphone Les Paul Standard akustika: Takamine Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
LabiGT Napisano 15. marec, 2006 Prijavi Napisano 15. marec, 2006 opa ala slash varijanta ne? (on ma gibson ce se ne motim) obe sta spica (takamine pa sploh) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
David Napisano 15. marec, 2006 Prijavi Napisano 15. marec, 2006 Joooj n? ne ?tekam tega.... Sucidial..... kdaj avto??? Citiraj Feel free....
poky Napisano 15. marec, 2006 Prijavi Napisano 15. marec, 2006 Joooj n? ne ?tekam tega.... Nisi edini..... Se bolj spoznam na ustne harmonike! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
komar Napisano 15. marec, 2006 Prijavi Napisano 15. marec, 2006 Nisi edini..... Se bolj spoznam na ustne harmonike! Bratje podajmo si roke... Citiraj Papa, Tomi
ReDevil Napisano 15. marec, 2006 Prijavi Napisano 15. marec, 2006 Kdaj se lahko udele?imo prve testne vo?nje z GTjko? Citiraj Dobrodo?li na forumu!
poky Napisano 15. marec, 2006 Prijavi Napisano 15. marec, 2006 Kdaj se lahko udele?imo prve testne vo?nje z GTjko? Ko jo bo dobo!! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
suicidal Napisano 15. marec, 2006 Avtor Prijavi Napisano 15. marec, 2006 @ ReDevil nameravam priti na prvo ljubljansko sre?anje v BTC-ju, ko dobim 6ko. poleg tega, saj ti probava? tisti 007, kajne. glede na to, da me je Sirius nagradil z vzorcem le tega in da ga naj bi poslal tebi (?), a se bova zmenila za dostavo njega? pa ne vem kam bi vlil tega 007. v nobenega ne bi mogel primerjat. 6ka bo jovo na novo, (bodo?a) mamina ?koda pa ne vem kak?en sistem in na?in vo?nje bo imela. pa ?e to: do danes ?e niso klicali. me ima da bi ?el kar malo tja, kao k sem glih v BTC-ju, bom ?el pa ?e vpra?at (mogo?e so mojo tel. cifro zgubil, pa je moja Mazda ?e davno tam, pa se na njej prah nabira in ?e mi?i so se notri luksuzno naselile ...). Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
Boss Napisano 15. marec, 2006 Prijavi Napisano 15. marec, 2006 pa ?e to: do danes ?e niso klicali. me ima da bi ?el kar malo tja, kao k sem glih v BTC-ju, bom ?el pa ?e vpra?at (mogo?e so mojo tel. cifro zgubil, pa je moja Mazda ?e davno tam, pa se na njej prah nabira in ?e mi?i so se notri luksuzno naselile ...). hehe optimist Citiraj
dravni Napisano 15. marec, 2006 Prijavi Napisano 15. marec, 2006 Suicidal Ma sem bral pa nisem nikjer zasledu :ne vem: kero mazdo 6 pa si naro?il?? LP Citiraj Pust'te me, da mi je doollgčaaaassss!!!
Marko_mx-3 Napisano 15. marec, 2006 Prijavi Napisano 15. marec, 2006 Suicidal Ma sem bral pa nisem nikjer zasledu :ne vem: kero mazdo 6 pa si naro?il?? LP pssst poglej v njegov podpis Citiraj
poky Napisano 15. marec, 2006 Prijavi Napisano 15. marec, 2006 pssst poglej v njegov podpis psst,poglej ti njegov(dravni) podpis! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
dravni Napisano 16. marec, 2006 Prijavi Napisano 16. marec, 2006 Pssst, ne bom ve? spra?eval neumnosti!!! Pa ne okol govort!! Citiraj Pust'te me, da mi je doollgčaaaassss!!!
suicidal Napisano 20. marec, 2006 Avtor Prijavi Napisano 20. marec, 2006 Neuradno:v ?etrtek ali petek naj bi imel svojo Mazdo 6 kon?no v lasti. neuradno pa zato: klical sem v petek na Gamo, je g. prodajalec rekel, da dobivajo avte zdaj, nima pa ?e nobenega papirja, tako da ne more ni? potrdit. v ponedeljek ali torek naj bi (moj) avto pri?el v LJ, potem pa oni rabijo en dan, da porihtajo papirje, potem v akcijo stopim jaz (in moj denar). Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
LabiGT Napisano 20. marec, 2006 Prijavi Napisano 20. marec, 2006 hayde maşallah (to pa ne znam prevajat) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
suicidal Napisano 20. marec, 2006 Avtor Prijavi Napisano 20. marec, 2006 jest pa ne razumet, he he. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
LabiGT Napisano 20. marec, 2006 Prijavi Napisano 20. marec, 2006 neki v smislu: koncno/cestitam Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
suicidal Napisano 20. marec, 2006 Avtor Prijavi Napisano 20. marec, 2006 a to potem lahko tudi nekomu re?e?, ki do?ivi 100 let? Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.