Skoči na vsebino

?e cca. en mesec

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

saj na zunaj sploh ne zgleda tole kak stroj. men je pa itak va?n udobje, da se dobro po?utim med vo?njo. kot sem ?e napisal, divjanja ne bo pri meni, samo vo?nja po pravilih in ?irok nasmeh na ustnicah. mmm.

...ja, in svizec zavije ?okolado v folijo :bravo::hohoho:

33112_1.png

• Odgovori 169
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Naložene slike

Napisano

Lepa res! :bravo: Ti jo kr malo zavidam,he he! :P Samo,jaz bi pa ziher ?rno vzel.... :D

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

ti si svojo ?rno ?e vzel. ti ?e u?iva? v svoji Mazdi. ta moja barva je v bistvu taka, kot je v bro?urah ipd. mah, men je v?e? in jo lahko imenujem (dober tajming): Sanjska Mazda. :danzoman::bravo::P:pepsi::rispekt::vesel::D

Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.

Napisano

Mah,se samo da je tebi v?e?,to je itaq najbolj va?no! :bravo: Drugi pa? mamo samo svoje mnenje o barvah... :whatever:

Ti?a vun!!

Napisano

Ampak opreme ima pa neomjejeno! :rispekt:

Se mi sploh ni dalo brati vsega. :hohoho:

Pa na prvo sre?anje mora? priti, da si ogledamo tole "vsa-oprema-kar-se-spomni?-in-to-serijsko". :blink::rispekt:

Bomo ti ?astili en :pepsi::P

Napisano

najprej se moram na luxus navadit (saj ve? ?koda > Mazda6 :bravo: )

?estitam res super stroj! :rispekt:

Bo? vidu, kako hitro se bo? luksuza navadu, samo potem se ne vsedi NIKOLI ve? v ?kodo, ker bo? mo?no razo?aran, s ?im si se nedavno vozu!!! sramezljiv?zmeden?

LP pa sre?no vo?njo! :vesel:

Napisano

na sre?anje 2. aprila me ne bo, ker bom (ne v LJ) v kopalkah skakal in se relaksiral. saj potem so ?e razna Celja, pa Zagrebi, najbr? pa 7. maj - BTC (standard).

hvala vsem za lepe ?elje. :)

Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.

Napisano

Ej ma ma? tudi

DVD navigacijski sistem (GPS),

pametna kartica (vstop in zagon brez klju?a),

elektri?no nastavljiv voznikov sede?

KARAKURI aka KARAKIRI sistem prevrnitve zadnijh sede?ev :aaaaa:

LP daVid

Feel free....

Napisano

jap, evriting (gretje sprednjih sede?ev tudi :bravo: )

kak?en autopilot ?e manjka in vodomet, pa je vse pol. :hohoho:

Napisano

danes pla?al makino :bravo:

Napisano

danes pla?al makino :bravo:

Uf,pol pa ti verjetno ni ostalo za pija?o na naslednjem sre?anju! :P:D

Ti?a vun!!

Napisano

?estitam!!! :bravo::jupiii:

Sam ne mi re?t da si 7M ke?a na mizo fuknu? ?zmeden?

ne, prek SKB Net-a. :bravo: 620,00 SIT provizije.

ajde, ?okiraj nas s cifro :ouje:

7,05mio SIT (29.420 ?)

Napisano

saj imam ?e polno drugih opravkov:

- mami uradno podarit ?kodilaka (notar, prepisovalec, upravna enota, ... ?zmeden? )

- svojga registrirat, kasko zavarovat

- gara?o zrihtat

- ...

- aja, u?it se (v petek imam izpit)

- ...

- aja drugi?, baterije za fotoaparat dat polnit :D

Napisano

Ve? kaj se mi je zdelo zelo sme?no ko si napisal da ne bo? norel z tem avtom, in po tem sklepam da se bo? vedno vozil lepo z njim in nikoli pritisnil po plinu!? Torej sedaj me zanima zakaj si pa sploh vzel 2,3l 166Hp mo?an motor, slu?ajno zaradi tega, ko je pri slovencih zna?ilno ?e ima sosed 2,0 moram imet jaz ve?? Ker ?e bi vzel recimo 1,8l bi se enako udobno peljal kot v tem modelu....!Tak da nevem zakaj tako mo?an motor ?e tako gleda? na to stvar??? :ne vem:

Napisano

Mah,toti je bolj opremlen,pa bolj nobel je met tabolj?i model(izvzami MPS)! :P:D

Ti?a vun!!

Napisano

to je verjetno samo tako rekel...jaz tudi re?em da se lepo peljem...ko pa vidim 1km ravno cesto pa misli? da se peljem lepo 90 po omejitvi? :) ?e ni 190 potem ni ni?...

Napisano

Mah,toti je bolj opremlen,pa bolj nobel je met tabolj?i model(izvzami MPS)! :P:D

igzekli. saj sem ?e nekje napisal (1. ali 2. stran, mogo?e), ker GT opreme ni mo? dobiti z bolj ?voh ma?ino.

nisem pa izklju?il mo?nosti, da se ne bom kdaj peljal preko omejitev. 2,3 bo najbr? treba sprobat, nikakor pa ne bo navada in ne konstanta v moji vo?nji.

Napisano

seveda da gre :) 200 ?e ho?e?...mogo?e bi ?e kaj lahko ven stisnil samo ni tak dolge lepe ravne ceste :P

5 brzina je zelo dolga v primerjavi z drugimi...

?e bi jaz mel 160HP pod haubo...nevem ?e bi se vedno vozil lepo po omejitvah...

ker ?e zdaj mi je teh 108hp premalo...pa ne da bi divjal, rad se malo hitreje zapeljem v kak ovinek :)

Napisano

@suicidal, zakaj pa nisi vzel MPS?

MPS ni karavan (in tudi ne bo)

sploh pa novembra, ko sem naro?il, ?e ni bila na razpolago.

saj moja ima skoraj tako opremo kot MPS (moji manjka: konji, 4WD, pedala iz aluminija, in ?portno podvozje, moja pa ima ve? un karakuri, pametno kartico, tipalo za de?, avtomatske lu?i)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Res je, točno tam. Z polnovzmetenim električarjem je res gušt vozit po makadamu. Sicer pa sem šele danes ugotovil, da lahko motorju na kolesu nastaviš navor s pomočjo aplikacije na telefonu in moč kakor sam želiš. Bomo videli, kako se bo obnesla nova nastavitev.  Mimogrede, tisti čudovit plavi avto na sliki  je Porsche GT3. Ravno je parkiral, ko sem slikal. 
    • Jaz sem sam uvozil 3 zase in 2 za kolega. To je tako enostavno da ne rabis nikogar, lahko ti pomagam.   Ce si napisal vec kot 6000km in vec kot 6 mesecev zato, da se ne smatra kot nov in da ne placas ddv je prav, imas pa tudi moznost da kupis popolnoma novega brez ddv v eu in potem placas ddv pri nas (mora biti nov od zastopnika)   Motor ni tezko pripeljat (mam tud prikolo) ti bi pa priporocal Italijo.   Kateri motor si pa gledal?
    • Aha zanimivo. Tudi moj ni imel wifi in BT kartice...rabljene oz. nove so se mi pa zdele predrage. Tako,da sem preko alija za 4€ kupil mini usb k ima wifi in BT in zaenkrat dela odlicno. Prav tako ni imel SSD kletke (10€ ali). Kar se pa DP-ja tice sem pa za 5€ dobil kabel DP to hdmi (3m) in dela bp. Podpira pa 4k@60hz oz. 1080@120hz. Serijsko je bil notri samsung DDR4 8GB, katerega sem za 15€ prodal in za 20€ dobil komplet 2x 8GB DDR4 samsung ram. CPU je i5-6500T.        
    • Ne,ni imel...pa sem za 31€ kupil rabljen set...dela BP😃👍 Tega Lenovo Full WLAN Wi-Fi Kit 04X2735 00XJ019 00JT480 M900 M700 M715 M600 OFFERS OK WWW.EBAY.DE FRU's04X2735 / 00XJ019 / 00JT480. - WLAN card -FRU : 00JT480 (Note - exact WLAN card model numbers may vary but all are genuine...  Je imel tudi samo en RAM z 8GB,pa sem za 40€ kupil en par,tako,da so ziher identični,in je edaj 16GB in dvokanalni dostop. Tele Samsung 8GB DDR4 2133MHz Laptop RAM SO-DIMM 2Rx8 PC4-2133P-SE0 M471A1G43DB0-CPB WWW.EBAY.DE Frequency: 2133MHz. Application: Laptop. Module specifications: 260pin. Item specifics. Function: NO ECC. Type: M471A1G43DB0-CPB. In za slabih 15€ še razširitveni modul za HDMI...k itak ima že dva DP izhoda. Tega https://www.aliexpress.com/item/1005006389008948.html?spm=a2g0o.order_detail.order_detail_item.3.1817f19cXkOH7o Obstajajo namreč moduli za HDMI,DP in USB-C (podatkovni+Video)...pa mi je USB-C brez veze,ker bi moral imeti tak kabel... Npr. če kam greš-skoraj vsepovsod po hotelih ipd. je kak TV z HDMI vhodi. Obstajajo pa še za USB-A (2.0),serijski port in VGA...res "malo čudo" kar je Lenovo tu skupaj "spacal"😄 Npr. tukaj dobiš https://www.aliexpress.com/item/1005005685685164.html?spm=a2g0o.detail.pcDetailTopMoreOtherSeller.5.5a78mbX7mbX7XU&gps-id=pcDetailTopMoreOtherSeller&scm=1007.40196.366991.0&scm_id=1007.40196.366991.0&scm-url=1007.40196.366991.0&pvid=82077ff5-d414-442f-90c4-95db23e7b44a&_t=gps-id:pcDetailTopMoreOtherSeller,scm-url:1007.40196.366991.0,pvid:82077ff5-d414-442f-90c4-95db23e7b44a,tpp_buckets:668%232846%238112%231997&pdp_npi=4%40dis!EUR!17.03!17.03!!!17.52!17.52!%40211b615317317909392347274efe1e!12000034006833853!rec!SI!720042727!XZ&utparam-url=scene%3ApcDetailTopMoreOtherSeller|query_from%3A   Tako je sedaj "spimpan do kraja"...čeprav bi lahko dal novejši Wifi+Bt kartico,samo najboljše so takoj 50€+,kar se mi pa zdi malo "mimo" pri takem "stroju"...dela BP,Wifi tudi...za tak PC-polna kapa. Orico je skoraj 4xhitrejši od tega "poceni" Kingstona pri pisanju,pri branju sta pa približno enaka...boot-a v 32s z Win-10Pro,Office in nekaj programi...čist dost kot rezerva ali za mulca in šolske naloge.   Ta tvoj je novejši,in ima boljši chipset,ki ima dovolj pasov,da so lahko to realizirali PCIe M.2...ta v mojem pa jih nima dovolj,in ne gre drugače kot pač le SATA.    
    • Super opis. 👍   Res je. Giulietta ni bla tako čudovita. Hibridne turbine so naredle še 1x korak naprej.   Če je 150KM motor, je navor isti, konji pa se pro 4.5 rpm posekajo. Tak da, dokler ga ne ženeš, sta identična.   Še druga raketa:   Ima še 10s overboosta na 304 NM(če je olje toplo, ne prevroče in gorivo ok kvalitete) od 3 predstave navzgor med 2000 - 4000.   Meni je res fascinantno, kaj so uspeli spraviti iz 1.5 in 1.6 motorjev In kljib temu zagotoviti neko "normalno" življensko dobo.
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.