astor Napisano 3. januar, 2023 Prijavi Napisano 3. januar, 2023 Živijo, zaradi nakupa nove Mazdice moram prej seveda prodati mojo staro. Sicer pri oglasu na avtonetu nisem točno vedel katero opremo ima (kako se imenuje tisti tip opreme ki ga imam), tako da je možno da je prišlo tudi do napake. Skratka, avto je v nulo, 1.lastnik, kupljen pri Selmar, servisiran pri Selmar, nikoli karamboliran... Sprva sem dal malo višjo ceno, po mojem pa je realna malo nižja, ampak potem ima kupec veselje ker je malo "zglihal", tako pač ta svet deluje. Seveda ga bo pravi kupec dobil za pravo ceno. Link do oglasa je tukaj: moj.Avto.net WWW.AVTO.NET 2 Citiraj
dvorjan Napisano 3. januar, 2023 Prijavi Napisano 3. januar, 2023 Bo verjetno kar tale oglas pravi: Mazda CX-5 CD150 AWD Attraction, letnik:2017,22490 EUR :: Avtonet :: WWW.AVTO.NET Mazda CX-5 CD150 AWD Attraction, letnik:2017,22490 EUR :: www.Avto.net :: 2 Citiraj
astor Napisano 3. januar, 2023 Avtor Prijavi Napisano 3. januar, 2023 (urejeno) Pred eno uro je dvorjan napisal: Bo verjetno kar tale oglas pravi: Mazda CX-5 CD150 AWD Attraction, letnik:2017,22490 EUR :: Avtonet :: WWW.AVTO.NET Mazda CX-5 CD150 AWD Attraction, letnik:2017,22490 EUR :: www.Avto.net :: Res je, tale oglas je pravi. Edino kar nisem prepričan je glede navedbe opreme (ali je Attraction ali Revolution). Pač ima gretje sedežev, gretje volana, mrtvi koti, head-up display, tempomat, itd... Popravljeno 3. januar, 2023 od astor Citiraj
Jest Napisano 3. januar, 2023 Prijavi Napisano 3. januar, 2023 pred 2 urama je astor napisal: Edino kar nisem prepričan je glede navedbe opreme (ali je Attraction ali Revolution). Pač ima gretje sedežev, gretje volana, mrtvi koti, head-up display, tempomat, itd... Tukaj imas opremo za 2017 letnik CX-5 Ali pa cel katalog >> Nova Mazda CX-5 Apr 17 Web.pdf 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.