...update map je November 2024,kaj več pa itak ne moreš vedeti🙄
Jaz že kaki dve leti tam tako vozim...skoz ena testiranja itd,pol bodo pa od danes na jutri "zares",jaz butelj bom pa lih "not padel"...pol pa samo "zahlen sie bitte"🤨
Nič ne rečem...sem že pisal,ko smo konc Aprila šli v Lignano...vsi makaronarčki lepo vozili "pridni k bubike"😲...mi je bilo prav čudno...pol pa vklopim onboard navigacijo,na Mazdi,in porajtam,da so "nafukali" sekcijskih merjenj k dreka...pa je v red,da je ..
Sam to pr nas...pa je,pa ni,pa je...ma jebejo se naj...sam na denar so,za varnost jih pa boli pimpek.
Moje mnenje.
Ojej, to je ostalo notri še od taqkrat, ko so testirali sekcijsko merjenje. To ne deluje več, ker je bilo konec testa. Slabo so updejtal tele mape, ker konec testa je bil že leta 2017 ali 2018.
Drugače pa za info, bodo v drugi polovici letošnjega leta uvedli sekcijsko merjenje na vsakem kraku AC po eno. Trojane, Višnjegorski klanec, Vrhniški klanec in med Brodom ter Vodicami.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.