Dopust tako ali drugače
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Sem se pa že veselu, da bo zadelo italijane ali hrvate ali avstrijce. Vseen mi je, katerekoli
-
Teli tički postajajo močnejši od celotnega zahoda. Samo države BRICKS-a so že dovolj in vse tiste države, kjer je zahod in predvsem ameri poskušali nasilno uvajati "demokracijo" po njihovem vzoru. Hja tud teh je veliko. Sej pravim mal je treba odpret oči in ne samo domače zahodne MSM-je poslušat. Aja pa verjemi, da nam kmalu ne bo nič smešo, še manj pa zabavno. Če se bomo v EU obnašali kot vazali USA nam bo trda predla... iskat je treba partnerje in zaveznike ne pa sovražnikov in nasprotnikov. Zdaj delamo tole drugo.
-
3/4 sveta?? 😊Kateri? Neuvrščeni, ki imajo voditelje, ki so vsi po vrsti diktatorji?Kitajci, severna Koreja... Ha, ha, si me nasmejal. 😄
-
Lej , kaj ti osebno občutiš je irelevantno... dejstva so pa vseeno dejstva in kdo je kdaj kje agresor tudi. Sej pravim preveri tudi kaj se je dogajalo pred 2022. Če nisi preveč aroganten in prepričan v svoj prav in prav zahoda bi se ti moralo vsaj čudno zazdeti, da nekaj ni v redu. Zanimivo, da se 3/4 sveta ne strinja z nami v odnosu do Rusije. Le zakaj, če pa smo prepričani, da imamo prav? Tudi naciji so mislili, da imajo prav in šele leta 1945 je marsikomu svanulo, da so na napačni strani zgodovine. Še enkrat ni vse črno/belo kot se zdi na prvi pogled in rzlaga ni tako enostavna... edino kar je zelo priročno in enostavo je, da so Rusi ultimativno zlo in da so naredili nekaj za brezveze. Če vprašaš polovico sveta je nekdo drug ultimativno zlo. Kdo torej ima prav?
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.