Alex Napisano 8. oktober, 2023 Prijavi Napisano 8. oktober, 2023 pred 5 urami je FuManchu napisal: Vreme imamo res čudovito. Mogoče se bo pri kurjavi kej poznalo💶 Baje, da bo zima kar prava z snegom po dolgem času. Tako pravi pratika. 1 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 8. oktober, 2023 Prijavi Napisano 8. oktober, 2023 Jst nič več ne vrjamem,..posebej po lanski izjemno hudi zimi 3 Citiraj
Boss Napisano 8. oktober, 2023 Prijavi Napisano 8. oktober, 2023 pred 1 uro je Alex napisal: Baje, da bo zima kar prava z snegom po dolgem času. Tako pravi pratika. Pa a veš kaj je meni najbolj zabavno... pred vsakim letnim časom ogromno enih dolgoročanih napovedi recimo accuweather, ljudski meteorologi, vraže ipd. Mediji polni take navlake, a ko se recimo letni čas konča bi pa lahko naredili vpogled za nazaj a je bilo kej zadetega al ne. Imam občutek, da bi met kovanca in fifty fifty šansa bila bolj točna pri napovedi. 2 1 Citiraj
Shrek Napisano 9. oktober, 2023 Prijavi Napisano 9. oktober, 2023 ...kjerkoli bomo potovali. 3 Citiraj
Bini Napisano 9. oktober, 2023 Prijavi Napisano 9. oktober, 2023 pred 10 urami je Boss napisal: Pa a veš kaj je meni najbolj zabavno... pred vsakim letnim časom ogromno enih dolgoročanih napovedi recimo accuweather, ljudski meteorologi, vraže ipd. Mediji polni take navlake, a ko se recimo letni čas konča bi pa lahko naredili vpogled za nazaj a je bilo kej zadetega al ne. Imam občutek, da bi met kovanca in fifty fifty šansa bila bolj točna pri napovedi. Na te kvazi informacije in napovedi ne dam " 0 ", samo bluzenje zato, da se nekaj govori in piše! Eni se pač zatekajo v neke stare čase, ne vem zakaj🤔 Še sodobne vremenarje včasih kaj z....e....😉 2 Citiraj
NevLado Napisano 9. oktober, 2023 Prijavi Napisano 9. oktober, 2023 Jaz sem pri sosedih v kampu, imamo 25 stopinj, včeraj se je veliko ljudi še kopalo. Meni je fajn ker ni ljudi, wifi dela super, bom izkoristil delo od "doma" če že imam možnost. 1 Citiraj
scania Napisano 2. november, 2023 Prijavi Napisano 2. november, 2023 pred 6 minutami je NevLado napisal: V naših koncih, Bioterme? 1 Citiraj
NevLado Napisano 3. november, 2023 Prijavi Napisano 3. november, 2023 pred 16 urami je scania napisal: V naših koncih, Bioterme? Tako. Prvič tukaj, zaenkrat vse 5. 3 Citiraj
Bini Napisano 5. november, 2023 Prijavi Napisano 5. november, 2023 Jaz pa malo aktivnega dopusta v Opatiji in okolici, tudi na Vojaku-vrhu Učke sem bil... 😊😉 6 Citiraj
Bini Napisano 5. november, 2023 Prijavi Napisano 5. november, 2023 Pločnik slavnih v Opatiji.... 😂😉 4 Citiraj
Bini Napisano 6. november, 2023 Prijavi Napisano 6. november, 2023 Včeraj dan zaključil s tem posnetkom in začel dan z drugo sliko... 😊 Dan je bil pa pester, evo nekaj fotk... ☀️😉 6 1 Citiraj
dvorjan Napisano 6. november, 2023 Prijavi Napisano 6. november, 2023 Super, Bini, všečno. Imaš kako priporočilo glede prenočišč? Citiraj
AmpeR Napisano 6. november, 2023 Avtor Prijavi Napisano 6. november, 2023 Jaz sem v Opatiji spal v temu hotelu in je bil top 🙂 Zajtrk, da te kap 😁😉 4 Citiraj
Bini Napisano 7. november, 2023 Prijavi Napisano 7. november, 2023 Še nekaj fotk iz Rijeke... ☀️😉 6 Citiraj
Bini Napisano 7. november, 2023 Prijavi Napisano 7. november, 2023 dne 6. 11. 2023 ob 21:42 je dvorjan napisal: Super, Bini, všečno. Imaš kako priporočilo glede prenočišč? Sem bil v H. Istra je pod G. Hotelom. Je 3*, zajtrk in večerja odlična in samopostrežna še pijača ob večerji je gratis. Cena za ta čas je bila 32€ na osebo na dan. 😉 5 Citiraj
TBA Napisano 8. november, 2023 Prijavi Napisano 8. november, 2023 pred 7 urami je Bini napisal: Sem bil v H. Istra je pod G. Hotelom. Je 3*, zajtrk in večerja odlična in samopostrežna še pijača ob večerji je gratis. Cena za ta čas je bila 32€ na osebo na dan. 😉 Tole si pa kr dober skos pršu. 2 Citiraj
Bini Napisano 8. november, 2023 Prijavi Napisano 8. november, 2023 pred 2 urama je TBA napisal: Tole si pa kr dober skos pršu. Ja, zanimivo je to, da je cena direkt v hotelu 50€ in prav tako tudi na vseh znanih inter. straneh. Našel sem pa eno špansko agencijo, jaz sem prvič slišal za njo in je cena z nekim dodatnim 15% popustom tako ugodna..... 👌😉 4 Citiraj
Bini Napisano 31. december, 2023 Prijavi Napisano 31. december, 2023 Jao,kake lušte si mi naredo,😋gor pa kako pivo🍻 in si dober,al pa vodo iz vodnjaka,če voziš.....😁😉 1 Citiraj
Shrek Napisano 31. december, 2023 Prijavi Napisano 31. december, 2023 Eee... Kot potnik na busu. Vreme nebeško... 10 stopinj in sonček po 10i uri...zjutraj pa megla in - 2. Super je. Hrana super, vzdušje super. Nekaj posebnega. 5 Citiraj
sportman333 Napisano 31. december, 2023 Prijavi Napisano 31. december, 2023 (urejeno) dne 8. 10. 2023 ob 19:54 je Alex napisal: Baje, da bo zima kar prava z snegom po dolgem času. Tako pravi pratika. V 2023 kot kaže ne, glede na to da imamo 10st....🤣, mogoče v 2024 oz.visokogorju....p.s.meni osebno je tako čisto všeč, saj ni težav na cestah in kidati mi ni treba😉 Popravljeno 31. december, 2023 od sportman333 3 Citiraj
Alex Napisano 31. december, 2023 Prijavi Napisano 31. december, 2023 pred 1 uro je sportman333 napisal: V 2023 kot kaže ne, glede na to da imamo 10st....🤣, mogoče v 2024 oz.visokogorju....p.s.meni osebno je tako čisto všeč, saj ni težav na cestah in kidati mi ni treba😉 Za konec drugega tedna je napovedano bolj hladno vreme. In končno burja na primorskem. Je bil že čas. 😊 3 Citiraj
skritikrt Napisano 21. januar Prijavi Napisano 21. januar Vplačal Grcijo za letni dopust...spet na Kos,samo v drug hotel😃...sedaj je tapravi čas,k bo šlo samo še gor. 4 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.