AmpeR Napisano 4. julij, 2023 Avtor Prijavi Napisano 4. julij, 2023 V Šimunih je kar folka. Cene pa priloga. BURGER_BAR_MENU_2023.pdf PIZZERIA_KASTEL_APP_2023.pdf Citiraj
Alex Napisano 4. julij, 2023 Prijavi Napisano 4. julij, 2023 Me kar skrbi, kako bo dol. 🤔 V bistvu kar odlašam z obiskom Pule kolikor se le da. Citiraj
Bini Napisano 4. julij, 2023 Prijavi Napisano 4. julij, 2023 pred 50 minutami je AmpeR napisal: V Šimunih je kar folka. Cene pa priloga. BURGER_BAR_MENU_2023.pdf 2.1 MB · 3 prenosi PIZZERIA_KASTEL_APP_2023.pdf 3.27 MB · 3 prenosi Ja, ni glih pocen.... 😔 Bo pa pocen, ko vam jaz prtisnem kakšno ceno iz severa Evrope... 🤔😉 1 Citiraj
AmpeR Napisano 4. julij, 2023 Avtor Prijavi Napisano 4. julij, 2023 Ja, še vedno bolj poceni kakor zahodno in severno od nas. V kampu trgovini je piva Staropramen 2€. Citiraj
godlike Napisano 4. julij, 2023 Prijavi Napisano 4. julij, 2023 pred 3 urami je Bini napisal: Ja, ni glih pocen.... 😔 Bo pa pocen, ko vam jaz prtisnem kakšno ceno iz severa Evrope... 🤔😉 Hujše je še Islandija. Ampak pač budget-u se prilagodiš. Če ti je drago, ješ iz trgovine. V Skandinaviji spiš v Hute in podobno. Jaz na hrano dam najmanj. Se mi zdi, da lahko v gostilni pustim za en dopust. Potem pa raje grem 2x. Citiraj
dvorjan Napisano 4. julij, 2023 Prijavi Napisano 4. julij, 2023 pred 41 minutami je AmpeR napisal: Samo fak ej.. Ukradli strešni kovček? Sožalje. pred 8 minutami je godlike napisal: Jaz na hrano dam najmanj. Se mi zdi, da lahko v gostilni pustim za en dopust. Potem pa raje grem 2x. Jaz pa ne. Dobra hrana je del dopusta. Ne pa da moraš še na dopustu nakupovati, kuhati, pomivati itd. 1 1 Citiraj
godlike Napisano 4. julij, 2023 Prijavi Napisano 4. julij, 2023 Meni izgleda kot da so to bombice za pecikl gume pumapt. pred 15 minutami je dvorjan napisal: Ukradli strešni kovček? Sožalje. Citiraj
Slivka Napisano 4. julij, 2023 Prijavi Napisano 4. julij, 2023 Meni izgleda kot bombice dušikovega oksida, ki se v kulinariki uporablja za stepeno smetano na avtomatu. Ali pa kot bombice ogljikovega dioksida, ki se prav tako v kulinariki uporablja za sodo. 1 Citiraj
ignacij Napisano 4. julij, 2023 Prijavi Napisano 4. julij, 2023 Pomoje so to bombice v katerega nafilajo smejalni plin, za podivjano mladino. 1 Citiraj
AmpeR Napisano 4. julij, 2023 Avtor Prijavi Napisano 4. julij, 2023 pred 17 minutami je ignacij napisal: Pomoje so to bombice v katerega nafilajo smejalni plin, za podivjano mladino. Točno to. Bombolco filajo v balone in potem balon v usta... videl v živo... in potem videvaš samo podivjano mladino Citiraj
skritikrt Napisano 4. julij, 2023 Prijavi Napisano 4. julij, 2023 pred 2 urama je dvorjan napisal: Jaz pa ne. Dobra hrana je del dopusta. Ne pa da moraš še na dopustu nakupovati, kuhati, pomivati itd. +1 Res pogosto kuham...več kot žena...a na dopustu,ne maram vsega okoli kuhanja....tudi uživam ob spoznavanju tuje kulinrike in poizkusim kdaj,kar še nisem jedel. Če bi skoz sam kuhal...mah-saj je dobro,a to že poznam... Pospravljanje,pomivanje itd. pa itak👎 2 Citiraj
Bini Napisano 4. julij, 2023 Prijavi Napisano 4. julij, 2023 pred 2 urama je godlike napisal: Hujše je še Islandija. Ampak pač budget-u se prilagodiš. Če ti je drago, ješ iz trgovine. V Skandinaviji spiš v Hute in podobno. Jaz na hrano dam najmanj. Se mi zdi, da lahko v gostilni pustim za en dopust. Potem pa raje grem 2x. Vem, sem bi 2leti nazaj, ko je bilo drugje še skoraj vse zaprto. Če greš tja moraš vedet zakaj in po kaj greš in ne gledaš preveč na cene.... 😉👍 Vsak ima svoje prioritete in tako je prav.... 😉 Bom kaj več objavil o Skandinaviji pod izlete... 😉 Upam, da bo zanimivo potovanje teh 12 dni.... 4 Citiraj
Alex Napisano 4. julij, 2023 Prijavi Napisano 4. julij, 2023 https://www.zurnal24.si/svet/hrvaska-v-je-drazje-sladoleda-prakticno-ni-pod-tremi-evri-pa-se-krasti-so-zaceli-408495 2 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 4. julij, 2023 Prijavi Napisano 4. julij, 2023 (urejeno) pred 8 minutami je Alex napisal: https://www.zurnal24.si/svet/hrvaska-v-je-drazje-sladoleda-prakticno-ni-pod-tremi-evri-pa-se-krasti-so-zaceli-408495 pred 22 urami je Alex napisal: Ha, ha, 24 kur in turistična zveza hrvaške =smeh in zelo verodostojni podatki. 😊 zurnal je pa verodostojen ane ? 😁🤣🤣 Popravljeno 4. julij, 2023 od Tilen5 3 Citiraj
dvorjan Napisano 4. julij, 2023 Prijavi Napisano 4. julij, 2023 pred 8 urami je AmpeR napisal: V Šimunih je kar folka. Cene pa priloga. BURGER_BAR_MENU_2023.pdf 2.1 MB · 13 prenosov PIZZERIA_KASTEL_APP_2023.pdf 3.27 MB · 11 prenosov Ja, samo kakšna prehrana je to?! Burger in pizza nista ravno zdrava prehrana. Pojdite še na kako ribo ali hobotnico v restavracijo pa od tam prilimajte cenik ... Citiraj
Alex Napisano 4. julij, 2023 Prijavi Napisano 4. julij, 2023 https://www.regionalobala.si/novica/nad-cenami-na-hrvaskem-sokirani-celo-nemci-ne-bomo-vec-prisli-naslednje-leto-gremo-v-grcijo?fbclid=IwAR3czhb9fP5syhu58p2_UJvamNCxXZ7jI3cmNXgtcghalqE5RlY66OGml7w Citiraj
Shrek Napisano 4. julij, 2023 Prijavi Napisano 4. julij, 2023 (urejeno) Alex se ful zanima za dopust na Hrvaškem... Popravljeno 4. julij, 2023 od Shrek 1 Citiraj
g.Wankel Napisano 4. julij, 2023 Prijavi Napisano 4. julij, 2023 Bolj izmišljenga članka pa še ne. Pomoje je Alex v strežnike vdrl in začel sam pisat. 3 Citiraj
FuManchu Napisano 4. julij, 2023 Prijavi Napisano 4. julij, 2023 Hrčki so se lepo ustrelili v koleno. Pohlep jih bo koštal. 3 Citiraj
FuManchu Napisano 4. julij, 2023 Prijavi Napisano 4. julij, 2023 pred 1 uro je Shrek napisal: Kakor kje... Pri navitih cenah v času poletne sezone že. 1 Citiraj
Bini Napisano 4. julij, 2023 Prijavi Napisano 4. julij, 2023 Oni gredo zdaj na ono foro "manj je več". Manj turistov, manj dela, višje in šeee višje cene pa več profita... A ne vem, če se bo dobro izšlo... 2 Citiraj
mazdaman Napisano 5. julij, 2023 Prijavi Napisano 5. julij, 2023 Cene so v velikem razponu in ta sploh ni odvisen od ponudbe pač pa od lastnika lokala in njegovega prepričanja. Danes smo pili pivo in kokto za čisto normalno ceno, lokal na plaži z zelo urejeno notranjostjo. Pivo 2,7€ kava 1,4€... .Drugače pa tu v Dalmaciji, če se malo pogovarjaš pa pohecas tudi cene za storitve niso hude. Tako smo včeraj šli s turističnim vlakcem po Splitu in na Marijana pa smo sedogovorili za polovično ceno. Tudi parkiranje na Bolu smo se zmenili za boljšo ceno, pa najem čolncka na Bolu več časa za enak denar.Pa še ena današnjaMeni je fajn Sent from my iPhone using Tapatalk 7 1 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Shrek Napisano 6. julij, 2023 Prijavi Napisano 6. julij, 2023 In zakaj bi v Grčijo rinu? Vidim, da ni samo men lepo. Včeraj večerja za 5, dve runde točenega piva, jedli morske dobrote, račun 125 €. Meni ugodno. 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.