Skoči na vsebino

Koje ulje.....

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

od novega leta do zdaj sem naredil kar velik km-jev...skor 10.000km

Priden!!!!

Ni ?udno, da si stalno la?en - hehehe :bravo::hohoho:

Sicer pa je moja 6-ka imela v dveh letih 100k km - sedaj pa bolj po?iva, ko je ?e v letih tako kot jaz! :hohoho:

Papa, Tomi
Napisano

Priden!!!!

Sicer pa je moja 6-ka imela v dveh letih 100k km - sedaj pa bolj po?iva, ko je ?e v letih tako kot jaz! :hohoho:

a ves da sem se mal pozanimal na mazdi...mi je rekel prodajalc "dej se milijon pa pol pa tvoj avto, ti dam novo mazdo"....razmisljam ce se mi splaca (spet bi mel avto z garancijo :) )... :ne vem:

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Priden!!!!

Glede Labija in hrane- :bravo: Glede tvojih let pa- :whatever: Se ve? kak pravijo,da si star tolko kot se po?uti?! :D

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

Se ve? kak pravijo,da si star tolko kot se po?uti?! :D

21!!!! :bravo:

a ves da sem se mal pozanimal na mazdi...mi je rekel prodajalc "dej se milijon pa pol pa tvoj avto, ti dam novo mazdo"....razmisljam ce se mi splaca (spet bi mel avto z garancijo :) )... :ne vem:

?e te 1,5MIO SIT ti??i potem - go for it ... sicer pa bo? imel isti aftek kot sedaj in se isto vozil ... :whatever:

Tudi jaz sem imel pred enim mesecem mo?nost moj aftek prodat za 4 MIO SIT !!!! pa se nisem mogel odlo?it ... mam pa? rad svoje stvari !!! :rispekt:

Papa, Tomi
Napisano

Ma vidi?....Labi jast bi na tvojem mestu to sprejel.... pa ma? faceliftano mazdo 6..... :jupiii:

Labi ti se sam odre?e? hrani za 1 teden pa ma? ta miljon?ek nazaj noter.... :aaaaa:

Feel free....

Napisano

Stari, mislim, da se ti spla?a glede na to, da si velik na cesti in bo? spet imel garancijo.

A to ti ponuja isto opremo in 120KM diesla?

33112_1.png

Napisano

Labi ti se sam odre?e? hrani za 1 teden pa ma? ta miljon?ek nazaj noter.... :aaaaa:

:hohoho::hohoho::hohoho: podla :hohoho::hohoho::hohoho:

Papa, Tomi
Napisano

ehh pol pa nc ne bo...sej v redu tud tko :)

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

ehh pol pa nc ne bo...sej v redu tud tko :)

He he,Labi se ne bo odpovedal hrani.... :P:D

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

raj? se odpove novemu avtu kot hrani :hohoho:

ma, saj ?e pomislim: brez avta se da, brez hrane pa? ne

tako da :bravo: Labi. :jupiii:

Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.