Bini Napisano 13. januar, 2022 Prijavi Napisano 13. januar, 2022 Evo še ena Mazda,ki ima žvižgača proti divjadi..... 1 1 Citiraj
Gregster Napisano 13. januar, 2022 Prijavi Napisano 13. januar, 2022 pred 23 minutami je Bini napisal: Evo še ena Mazda,ki ima žvižgača proti divjadi..... A to deluje? Citiraj
Bini Napisano 13. januar, 2022 Avtor Prijavi Napisano 13. januar, 2022 Pred eno uro je Gregster napisal: A to deluje? Poznam kar nekaj voznikov,ki to imajo in niti en ni več nabasal divjad,prej pa kar nekaj....👍 Jaz ima to že nekaj časa in še nisem ulovil nobene srne....😜 1 1 Citiraj
Bini Napisano 13. januar, 2022 Avtor Prijavi Napisano 13. januar, 2022 Pred eno uro je Gregster napisal: Kje si nabavil? Meni je zrihtal kolega za 5€ ali nekaj takega.Mislim,da smo o tem debatirali predlani in je @Boss neko sliko nalimal iz neta,ki je bila identična! Je pa mislim USA izdelek....😊 Citiraj
Bini Napisano 13. januar, 2022 Avtor Prijavi Napisano 13. januar, 2022 pred 20 minutami je Bini napisal: Meni je zrihtal kolega za 5€ ali nekaj takega.Mislim,da smo o tem debatirali predlani in je @Boss neko sliko nalimal iz neta,ki je bila identična! Je pa mislim USA izdelek....😊 Avtomobilska piščal proti naletu divjadi WWW.PARKKA.COM Avtomobilska piščal proti naletu divjadi Evo tole firmo odganjalca imam....😊👍 2 Citiraj
NevLado Napisano 14. januar, 2022 Prijavi Napisano 14. januar, 2022 Če bo kdo naročal se priporočam! Citiraj
Bini Napisano 16. januar, 2022 Avtor Prijavi Napisano 16. januar, 2022 dne 14. 1. 2022 ob 9:20 je NevLado napisal: Če bo kdo naročal se priporočam! Vidim,da ni nekega odziva zato ti lahko tudi jaz dostavim v Lj,če ti je lažje kot iti v trgovino kje v bližini....👍😊 2 Citiraj
MazdaBoy Napisano 13. februar, 2023 Prijavi Napisano 13. februar, 2023 dne 13. 1. 2022 ob 15:30 je Bini napisal: Evo še ena Mazda,ki ima žvižgača proti divjadi..... Spet neki novega vem, sploh nisem vedu, da to obstaja. 🙂 Citiraj
Bini Napisano 13. februar, 2023 Avtor Prijavi Napisano 13. februar, 2023 pred 39 minutami je MazdaBoy napisal: Spet neki novega vem, sploh nisem vedu, da to obstaja. 🙂 Že dolgo,dolgo..... Pride cca 10-15€.....😉 1 Citiraj
Haxballer Napisano 13. februar, 2023 Prijavi Napisano 13. februar, 2023 In kakšna naj bi bila "učinkovitost" tega? Obstajajo kakšne raziskave? 2 1 Citiraj
Jest Napisano 13. februar, 2023 Prijavi Napisano 13. februar, 2023 pred 20 minutami je Haxballer napisal: In kakšna naj bi bila "učinkovitost" tega? Obstajajo kakšne raziskave? Je ze bila debata takrat, ko je Bini to objavil, kar je citirano ... >> https://www.mazda-si.net/topic/16878-mazda-3-sedan/page/3/#comment-473128 ... Noben od teh, ki imajo to namesceno, se ni nabasal srne ... ampak so tudi redki brez tega, ki bi imeli s srnami probleme ... 2 1 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
scania Napisano 13. februar, 2023 Prijavi Napisano 13. februar, 2023 Ma po moje nima nekega ucinka, gledal zadnjic srne na njivi pa me niti smirglale niso, ce bi kaj slisale bi se te vsaj obrnile ampak nic. 1 2 Citiraj
NevLado Napisano 13. februar, 2023 Prijavi Napisano 13. februar, 2023 pred 3 minutami je scania napisal: Ma po moje nima nekega ucinka, gledal zadnjic srne na njivi pa me niti smirglale niso, ce bi kaj slisale bi se te vsaj obrnile ampak nic. Zdej al si star in neurejen, ali si pa narobe srne gledal 5 Citiraj
scania Napisano 13. februar, 2023 Prijavi Napisano 13. februar, 2023 pred 1 minuto je NevLado napisal: Zdej al si star in neurejen, ali si pa narobe srne gledal Napacna pasma srn verjetno😂😂😂😂 al so pa gluhe ker je kamnolom blizu 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Moram se na dvonoznih srnah testirat 😂😂😂 2 2 Citiraj
Bini Napisano 13. februar, 2023 Avtor Prijavi Napisano 13. februar, 2023 Kaj naj po teh bedarijah dodam,le to,da zaenkrat imam srečo s srnami,nobena noče bit na moji maski.....😂 1 1 Citiraj
Boss Napisano 13. februar, 2023 Prijavi Napisano 13. februar, 2023 je pol pa raje kako košutko prpogn, sam pazi, da žena ne zve... 2 Citiraj
Slivka Napisano 14. februar, 2023 Prijavi Napisano 14. februar, 2023 Mejduš, kej si bodo tamestni še omisnli? Ceu žiulejne se po hribh wozm, pa še nism diujačne nabasu. Sm pa en bot na lopato nabasu diujega soseda, sam ne vem, če to tud šteje... A za po mestu se vozit je treba pa pišuke montirat, de bo srne preganalo. Je Greta govorila, de bo narava čist zmešana, pa nism vrjeu. Ma očitno se že kažejo spremembe... 3 Citiraj
Bini Napisano 14. februar, 2023 Avtor Prijavi Napisano 14. februar, 2023 (urejeno) pred 5 minutami je Slivka napisal: Mejduš, kej si bodo tamestni še omisnli? Ceu žiulejne se po hribh wozm, pa še nism diujačne nabasu. Sm pa en bot na lopato nabasu diujega soseda, sam ne vem, če to tud šteje... A za po mestu se vozit je treba pa pišuke montirat, de bo srne preganalo. Je Greta govorila, de bo narava čist zmešana, pa nism vrjeu. Ma očitno se že kažejo spremembe... Nismo vsi z mesta, pri nas je tolk srnjadi, da se ti zmeša.... Popravljeno 14. februar, 2023 od Bini 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 14. februar, 2023 Prijavi Napisano 14. februar, 2023 Ja, saj jo je, ja, ampak praviloma ne skače po cesti. Vsaj naša divjačina je lepo vzgojena. Ali pa jim je prišlo na ušesa, da če pride pod avto, da konča v divjačinskem golažu, pa se raje malo pazijo... 1 Citiraj
g.Wankel Napisano 14. februar, 2023 Prijavi Napisano 14. februar, 2023 Pred eno uro je Slivka napisal: Ja, saj jo je, ja, ampak praviloma ne skače po cesti. Vsaj naša divjačina je lepo vzgojena. Ali pa jim je prišlo na ušesa, da če pride pod avto, da konča v divjačinskem golažu, pa se raje malo pazijo... Pri tebi pod avto, pri meni je šla čez avto (še na rumeni). 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.