Tržičan Napisano 8. marec, 2023 Avtor Prijavi Napisano 8. marec, 2023 Napačna diagnoza..Ne vem na podlagi česa so ugotovili da je treba gred zamenjat....Pač so me preprosto prestrašili..Poslano z mojega Pixel 7 z uporabo Tapatalk 3 1 Citiraj
Janez007 Napisano 8. marec, 2023 Prijavi Napisano 8. marec, 2023 (urejeno) pred 5 minutami je Tržičan napisal: Napačna diagnoza.. Ne vem na podlagi česa so ugotovili da je treba gred zamenjat.... Pač so me preprosto prestrašili.. Dobra šola. Včasih je najceneje takoj na pravi servis, ne pa nekaj menjat na pamet (sem že večkrat tudi sam pogrnil v tej šoli 😃). Popravljeno 8. marec, 2023 od Janez007 4 Citiraj
Tržičan Napisano 8. marec, 2023 Avtor Prijavi Napisano 8. marec, 2023 Dobra šola. Včasih je najceneje takoj na pravi servis, ne pa nekaj menjat na pamet (sem že večkrat tudi sam pogrnil v tej šoli ).In zdaj se peljem,gledam in ne morem verjet.Poraba je cca 7l.Prej ga nisem spravil pod 10l.Tudi če sem peljal po avtocesti 120 km/h.Poslano z mojega Pixel 7 z uporabo Tapatalk 4 Citiraj
jacques33 Napisano 8. marec, 2023 Prijavi Napisano 8. marec, 2023 Če ni skrivnost, kateri servis ti je dal "napačno" diagnozo? Citiraj Mazda6 Sport CD 129 TE Plus-ex Mazda6 SPC CD 150 Revolution
Tržičan Napisano 8. marec, 2023 Avtor Prijavi Napisano 8. marec, 2023 Dva mehanika.Eden v Medvodah in eden pa iz podnarta na gorenjsko...Poslano z mojega Pixel 7 z uporabo Tapatalk 1 Citiraj
jacques33 Napisano 8. marec, 2023 Prijavi Napisano 8. marec, 2023 Hvala, sem mislil, da je bil celo kakšen pooblaščenec vmes. Citiraj Mazda6 Sport CD 129 TE Plus-ex Mazda6 SPC CD 150 Revolution
Alex Napisano 8. marec, 2023 Prijavi Napisano 8. marec, 2023 (urejeno) Pred eno uro je Tržičan napisal: In zdaj se peljem,gledam in ne morem verjet. Poraba je cca 7l. Prej ga nisem spravil pod 10l. Tudi če sem peljal po avtocesti 120 km/h. Poslano z mojega Pixel 7 z uporabo Tapatalk Še vedno mallce preveč a že blizu realni porabi za dizla. Lepo, da ste rešili problem in si poročal, kaj je bilo narobe. 👍 Popravljeno 8. marec, 2023 od Alex Citiraj
Z M A J Napisano 8. marec, 2023 Prijavi Napisano 8. marec, 2023 Pred eno uro je Tržičan napisal: In zdaj se peljem,gledam in ne morem verjet. Poraba je cca 7l. Prej ga nisem spravil pod 10l. Tudi če sem peljal po avtocesti 120 km/h. Poslano z mojega Pixel 7 z uporabo Tapatalk Simona Pelka poznam 15 let, odkar mi po priporočilu tega foruma tudi servisira vozila. Vedno se potrudi po najboljših močeh in najti za stranko optimalno rešitev. Sem vesel, da ste uredili. P.S. o njegovem značaju veliko pove, ko sem imel pred leti R Laguno II in je bilo še nekaj za urediti, jaz pa brez denarja (mladenič na pragu 30-ih in mesec star otrok) in sem rekel, bova raje naslednji mesec (v vrednosti nekih 200 EUR), moram poudariti me je takrat Pelko prvič v lajfu videl. Pa reče dec, da bo on vseeno menjal, ker imam dojenčka v avtu, ko se zraven vozi, denar pa naj prinesem ko bom lahko, da on me ne misli terjati. 11 4 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Sishi Napisano 8. marec, 2023 Prijavi Napisano 8. marec, 2023 3 hours ago, Alex said: Še vedno mallce preveč a že blizu realni porabi za dizla. Lepo, da ste rešili problem in si poročal, kaj je bilo narobe. 👍 Za AWD super poraba! 5 Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Alex Napisano 8. marec, 2023 Prijavi Napisano 8. marec, 2023 pred 37 minutami je Sishi napisal: Za AWD super poraba! Aja AWD, avtomatski menjalnik? 🤔 1 Citiraj
Boss Napisano 8. marec, 2023 Prijavi Napisano 8. marec, 2023 Točno tako.. poraba za AWD in če je AT menjalnik in 175KM je to popolnoma normalno. 3 Citiraj
Scr3am Napisano 9. marec, 2023 Prijavi Napisano 9. marec, 2023 pred 19 urami je Z M A J napisal: Simona Pelka poznam 15 let, odkar mi po priporočilu tega foruma tudi servisira vozila. Vedno se potrudi po najboljših močeh in najti za stranko optimalno rešitev. Sem vesel, da ste uredili. P.S. o njegovem značaju veliko pove, ko sem imel pred leti R Laguno II in je bilo še nekaj za urediti, jaz pa brez denarja (mladenič na pragu 30-ih in mesec star otrok) in sem rekel, bova raje naslednji mesec (v vrednosti nekih 200 EUR), moram poudariti me je takrat Pelko prvič v lajfu videl. Pa reče dec, da bo on vseeno menjal, ker imam dojenčka v avtu, ko se zraven vozi, denar pa naj prinesem ko bom lahko, da on me ne misli terjati. Tist k zna delati z ljudmi ve, da je to nalozba na dolgi rok. Pa je tako dobis se eno redno (zvesto) stranko. Majhne stvari so tiste, katere stejejo 4 Citiraj
Z M A J Napisano 10. marec, 2023 Prijavi Napisano 10. marec, 2023 pred 20 urami je Scr3am napisal: Tist k zna delati z ljudmi ve, da je to nalozba na dolgi rok. Pa je tako dobis se eno redno (zvesto) stranko. Majhne stvari so tiste, katere stejejo Kako že pravi pregovor? Dober glas seže v deveto vas, slab glas seže do konca sveta. 4 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
MazdaBoy Napisano 10. marec, 2023 Prijavi Napisano 10. marec, 2023 dne 8. 3. 2023 ob 13:10 je Tržičan napisal: Evo. Problem rešen. Dr.Pelko je uredil.Spucat je mogel izpušni kolektor pa sito od olja. Poslano z mojega Pixel 7 z uporabo Tapatalk Super ste to rešili 👍 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.