Hrdzo Napisano 18. februar, 2006 Prijavi Napisano 18. februar, 2006 Molio bih moderatore da iz topica ovog tu di se dogovaramo o mitingu maknu ovu raspravu o rucicama mjenjaca u ovaj topic za to!! 2 LabiGT.... imas mozda slikicu od svoje te ru?ice za mjenjac??? Citiraj
komar Napisano 18. februar, 2006 Prijavi Napisano 18. februar, 2006 Evo ene: http://cgi.ebay.de/SCHALTKNAUF-SCHALTHEBEL...1QQcmdZViewItem Citiraj Papa, Tomi
Hrdzo Napisano 19. februar, 2006 Avtor Prijavi Napisano 19. februar, 2006 E ljudi ajmo ovak....Sad sam ozbiljno zagrizo za ovu rucicu......posto mi nemozemo tu kod nas kupovati preko ebay-a, a kolega komar mi je sad bacio trn u oko sa OVIM TU, dal se netko vec koristio kupnjom preko toga i dal bi mi bio u mogucnosti pomoci!!!?? Koliko vidim tu aukcija traje jos 2 dana!! (ne kuzim bas njemacki)!!! I da...mora bit crna i mora biti ko ta na toj slici.... Ili ako netko od vas ima viska??? 2 LabiGT-......i dal imas mozda sliku....kak tvoja izgleda??? Citiraj
David Napisano 19. februar, 2006 Prijavi Napisano 19. februar, 2006 Hrdzo ista je.... mazda 3 in 6 imajo enake ?alter bunke.... Citiraj Feel free....
Hrdzo Napisano 19. februar, 2006 Avtor Prijavi Napisano 19. februar, 2006 Ma znam da je ista, ali reko je da njegova nije kozna!! Od Mazde sa CE opremom!! Citiraj
David Napisano 19. februar, 2006 Prijavi Napisano 19. februar, 2006 AAAA sad znam ?ta misli?...on ima alu bunko....kugla!! Citiraj Feel free....
LabiGT Napisano 19. februar, 2006 Prijavi Napisano 19. februar, 2006 hrdzo slikacu ti rucicu...ista je kao ova na slici osim da nije koza nego plastika. Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
LabiGT Napisano 20. februar, 2006 Prijavi Napisano 20. februar, 2006 evo ti Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Hrdzo Napisano 20. februar, 2006 Avtor Prijavi Napisano 20. februar, 2006 Labi koliko trazis za nju??? ja sam mislio da je tvoja skroz razlicita od ove..... I kaj mislis dal je navoj na mjenjacu isti na tvojoj i mojoj mazdi tj na mazdama opcenito??? Citiraj
LabiGT Napisano 20. februar, 2006 Prijavi Napisano 20. februar, 2006 Otprilike cini mi se da je fi oko 8mm...evo jos jedna slika Ako ti se svidja onda mogu da ti posaljem postom (ili kad idem u zagreb) (menjam za pice ) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Hrdzo Napisano 20. februar, 2006 Avtor Prijavi Napisano 20. februar, 2006 Prodano!!!! Ma i da ne pase navoj vec ce to biti gore namontirano!!! Daj mi samo reci kad dolazis u zagreb?? uskoro negjde ili??? Citiraj
KAALman Napisano 20. februar, 2006 Prijavi Napisano 20. februar, 2006 Daj mi samo reci kad dolazis u zagreb?? uskoro negjde ili??? 30.4. ? Citiraj LP KAALman
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.