Skoči na vsebino

Kupim pokrovček zunanjega levega ogledala

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Kaj da ne... zdaj mamo barvne, uni so mel le črno bele.
    • Jaz mam zavesice na 6ki pa čisto nevpadljivo zgledajo ker so res take minimalne,..sploh nevem če je kak + od njih. Kake so na cx-30 pa nevem.
    • Kdaj pa začnete postavljat Skynet? Nič važnega, sam tolk da vem.
    • Glede diesel.   Seveda se na da primerjati baby dino 😆 in diesel motor. Sedaj imam Astra K, 160 KM, 350Nm navora... Avto kar leti, samo velike težave z motorjem. Ni za ta forum... Sem se že pred nakupom zavedal, da bo vožnja drugačna. Diesel veliko navora, manjši obrati. Bencin, manj navora, višji obrati...   Sem že malo v letih 😁, tako da ne potrebujem več avtov z veliko konji - rdečega ferrarija. 🤣   LP  
    • OK, zavesice odpadejo. 😀   -----------   Zakaj CX-30?   V salonih sem gledal naslednje avte: Škoda Kamiq, Ford Puma, VW T-ROC, Hyundai Tuscon, Renault Captur, Nissan Qashqai...   Na koncu sem šel na testno vožnjo Captur in CX-30. Ostali so bili predragi, preveliki... Zgornja meja je bila 30K.   Captur me ni prepričal z kavnim mlinčkom in podvozjem, občutku na volanu. Materiali v notranjosti so sicer vredu, vendar nič kaj posebnega.   CX-30, boljša vozna dinamika, podvozje, volan... Materiali v notranjosti prav tako na višji ravni. Sicer ne tako pomembno, ampak 15 cm daljši. Ergonomija, razporeditev stikal se mi v Mazdi veliko bolj dopade. Head-up zaslon, zelo všečna zadeva.   Edini minus Mazde je, da je kar precej dražja od Captur, pa servisi so dražji. Captur ima prva 4 leta brezplačne servise.   Sigurno je še kaj drugega odigralo vlogo pri nakupu, pa se sedaj ne spomnim. Aja, pa še to. Raje imam japonca kot francoza. 😄   LP  
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.