Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 2 urama je Slivka napisal:

Če že, bi vzel karavana.

To je pa CX-30.... 😀😉

Napisano
pred 2 minutama je Bini napisal:

To je pa CX-30.... 😀😉

Ja tko imate v homologaciji zavedeno 😆

Napisano
pred 37 minutami je Bini napisal:

To je pa CX-30.... 😀😉

CX-30 pa rabi še precej do spodobnega karavana...

Je pa res, da sank na strehi pa nima - za razliko od npr. Mazde 6 karavan. Za nekatere je to precej pomemben podatek...

• Všeč 3
  • Jezen 1
Napisano
pred 2 urama je Slivka napisal:

CX-30 pa rabi še precej do spodobnega karavana...

Je pa res, da sank na strehi pa nima - za razliko od npr. Mazde 6 karavan. Za nekatere je to precej pomemben podatek...

Uradno je karavan,če se strinjaš al pa ne....😉

Napisano
pred 15 minutami je Alex napisal:

Tudi bt 50 je uradno avto. 😉

Sonce, sonce...

Če govorimo o Mazdi BT-50, je to uradno tovorno vozilo.

Če govorimo o Tomosu BT-50 (glede na to, da si iz Kopra, obstaja možnost, da si mislil na to), je to uradno moped.

• Všeč 2
  • Haha 3
Napisano
pred 9 minutami je Slivka napisal:

Sonce, sonce...

Če govorimo o Tomosu BT-50 (glede na to, da si iz Kopra, obstaja možnost, da si mislil na to), je to uradno moped.

Govora je o mazdi bt 50. Ki "naj bi bil" uradno avto. 😉 

Napisano

Še enkrat:

V homologacijo Mazde BT-50 piše 'tovorno vozilo'.

Torej, kaj si ti misliš, da naj bi bila, me niti ne briga. Uradno je tovorno vozilo.

Konec koncev, kaj drugega niti ni za pričakovati. Mazda BT-50, prikolica in tovor po homologaciji presega 6.000 kg. Težko to spraviš pod 'osebni avto'...

Napisano

Ti pa priznam, da je pa v kategoriji SUV pa Mazda CX-30 pa premium.

V tem razredu so tudi Lada Niva, Suzuke Jimny, Mahindra XUV700, Dacia Duster, KIA Sportage, UAZ Patriot MT in podobni. In med njimi je Mazda gotovo the best of the best of the best...

• Haha 4
  • Zmeden 1
Napisano
pred 3 urami je Slivka napisal:

Tudi Zastava 750 je uradno limuzina...

Sem moral googlat. A ne bi bil fičko bolj razumljiv. 😉

• Haha 5
  • Zmeden 1
Napisano (urejeno)
pred 9 urami je Slivka napisal:

Ti pa priznam, da je pa v kategoriji SUV pa Mazda CX-30 pa premium.

V tem razredu so tudi Lada Niva, Suzuke Jimny, Mahindra XUV700, Dacia Duster, KIA Sportage, UAZ Patriot MT in podobni. In med njimi je Mazda gotovo the best of the best of the best...

Ja za ulično vožnjo. Jimnya, dusterja nivo bi kamot offroad pelju. Pri cx30 neb pomislit hotu, je le mal prevec gnarja pa tud ni tem namenjen ker tud diferencial pomoje ni ok za offroadat😆

Popravljeno od TBA
Napisano

Sonce, sonce...

Da te popravim BT-50 in Kopra je motorno kolo.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

• 4 tedne kasneje...
Napisano

Nej mi en pomaga. Koliko motornega olja gre v mazdo3 oz.kje je tu na forumu omenjeno? Hvala😉

Napisano
pred 4 urami je Gregster napisal:

Nej mi en pomaga. Koliko motornega olja gre v mazdo3 oz.kje je tu na forumu omenjeno? Hvala😉

Mislim da 4.2 litra.

Uglavnem, 5 litrsko moraš kupit, pa ostane nekaj.

• Všeč 1
  • Hvala 1
Napisano

Ja, res je. Mam zrihtano. Šlo je cca.4,2. Je ravno med obema luknjicama na šipki. Hvala vsem👍

pred 4 urami je NevLado napisal:

Kupi 5 litrov, ker boš pri 10k prevoženih moral doliet spet mal.

Lih na cca 10k.menjam.

Napisano
pred 2 urama je Gregster napisal:

Ja, res je. Mam zrihtano. Šlo je cca.4,2. Je ravno med obema luknjicama na šipki. Hvala vsem👍

Lih na cca 10k.menjam.

Kaj si dal not,katero olje🤔

• 7 mesecev kasneje...
Napisano
pred 12 urami je sportman333 napisal:

Je kdo kaj bolj podrobno študiral ta dodatek oz. se pozanimal ob nakupu.....gre to samo za "lepotni" izpuh ali se spreminja tudi kaj zvok?

https://www.mazda.si/konfigurirajte-svojo-mazdo/MAZDA3/5HB/

null

image.png

Vprašaj na servis, tam gotovo vedo, če je kakšna razlika! 

• 4 tedne kasneje...
Napisano
pred 1 minuto je dvorjan napisal:

Nikakor. 😃 Za mestne vožnje so bencinsko gnane Mazde.

Katere opreme obstajajo nA M3 ali je takumi najboljsa? Po katerem vrstnem redu to gre

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• "Ne čujem dobro, ne čujem dobro, ali ću pokušati da odgovorim na vaše pitanje..."   Kdor je dovolj star, se bo spomnil, kdo je to bil in v kateri situaciji...   Kakorkoli, ja, tudi VW je dobil zimske gume. Kdor "potegne takratko" in mora z njim na pot, ni treba, da je kaznovan še s slabimi pnevmatikami...
    • Na 2018 lahko dam 225/45R19 in 225/55R17. Ampak za R17 bi moral kupiti 4 felge, saj R17 iz moje 2010 mazde niso kompatibilne. Torej sem konec koncev na istem, ali kupim R19 ali pa R17 + felge. Na dolgi rok, bi bilo seveda ceneje in zato še premišljujem...zunaj pa sneži, jao.   Tele Vredestein so mi dejansko ta trenutek zelo kul in bom resno razmislil o nakupu. Hvala!
    • Tudi na moji 6-ki so že tretjo zimo 17"  Wredstein Wintrac Pro. Vrhunska zimska guma. 👍
    • A 2018 letnik nima več homologiranih 17?   Namreč jaz imam na 2017 leniku homologirane R17 in R19.   Seveda je vožnja z R19 občutno boljša, ampak za pozimi zaradi robov, neznih cestnih razmer, cene,... sem vseeno vzel še en komplet R17.     Sori ker ti solim pamet, pa vseeno je za premislit. Felge so praktično 100 eur neke aftermarket na kos.   Če hočeš ugodno ceno za kvaliteto bi vzel Vredestein Wintrac PRO ali Kleber Krisalp HP3 za 180 eur na kos.   Vredestein vozim jaz v R17 dimenziji in sem zelo zadovoljen (tedensko delam po cca 500 km), Kleberce ima pa precej ljudi na forumu @Bini, @Tilen5,.. Ampak tudi oni v manjši dimenziji.   Pnevmatike Vredestein 225/45 R19 96V XL 3PMSF | Wintrac PRO+ | LiderPnevmatik.si WWW.LIDERPNEVMATIK.SI Pnevmatike Vredestein Wintrac PRO+ 225/45 R19 96V XL 3PMSF na zalogi in ceneje na spletišču LiderPnevmatik · Brezplačna dostava · Enostavno in hitro naročilo.  
    • jaz sem se tudi v pon ustavil na shellu, ker me je zanimalo če imajo tudi v NM tako kot pravi @Alex E5 na navadnem 95... in ja, bomba 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.