Za mojo najdražjo mal gledam, kaj bi lahko kupil namesto 15+starega megana (še vedno dela odlično)
Toyota yaris cross hybrid je ena od opcij. Samo, gretje zicev, led luči, pa 360 kamera pa smo na 35jurjih. Za to se je nekoč vavdije kupoval.
Registriran na Hrvaškem, ogled v Avstriji, prodaja se v Sloveniji. Globalizacija?
https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=20178927&display=Mercedes-Benz -
Jaz sem recimo tako naredil s staro kuhinjo. A samo dober plinski štedilnik in dva, tri še dobra elementa spodaj in zgoraj.
Razlog je pa ta, da imam pri garaži kotiček za peko in počitek in zato pride prav za kako stvar pogret ali kavico skuhat. Če ni slučajno elektrike pa lahko tudi kaj skuhaš, ker imam zgoraj samo indukcijo...
Jeseni pa pride prav za vlaganje raznih kompotov in solat, aja pa za cvrtje masti in ocvirkov.
Drugače pa čez zimo sameva in je raj za pajke.... 😂
Naj ti bo.
Sem pa ustavo bral. In je celo tak škatljivo zapisana, da je lahko izvoljen največ 2x zaporedoma.
Torej bi se v Slovenjji Trupu števec zresetiral 😅
Saj ne vem, kam bi to zapisal. Po eni strani bi pasalo med vice... Čeprav, ni pa šala! Se ena sodelavka tu pohvali, pa še ena pove, da je naredila enako. In ugotavljam, da so samo Slovenci zmožni dat 7 jurjev za novo kuhinjo, prestavit staro v garažo in nato tam kuhat - ker nove je škoda, ni bila poceni...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.