Agerg Napisano 10. april, 2024 Prijavi Napisano 10. april, 2024 (urejeno) Mene je tudi motilo, to nalaganje kontaktov. Vedno, ko se usedem v avto. Sem izklopil v nastavitvah v avtu, pa je boljše. Malo se je treba čez nastavitve sprehoditi, pa preizkusiti, kaj ti najbolj ustreza za tvojo uporabo in izklopiti, kar ne rabiš. Je pa tako, če grem nekam na hitro, telefona niti ne priklopim in mi dela samo preko bluetootha in tako preko Mazdinega sistema. Če sem pa dlje v avtu, potem pa ga priklopim in delam vse preko Android Auto. Popravljeno 10. april, 2024 od Agerg 2 Citiraj
marko72 Napisano 10. april, 2024 Prijavi Napisano 10. april, 2024 Sem že probaval v BT nastavitvah in je vsakič ista zgodba. Imenik mi prenese, nato pa javi, da imenik ne obstaja in če ga želim ponovno prenesti. Imam pa mazdo 11/2014 letnik. Citiraj
Agerg Napisano 10. april, 2024 Prijavi Napisano 10. april, 2024 Aha, ta je pa malo starejša. Jaz govorim za M6 2019 letnik. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.