Skoči na vsebino

prodam carbon desing

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

lep pozdrav

prodam se cisto novo carbon masko samolepilno za armaturno plosco za mazdo 323 hb/c

inf: mummy@email.si. ali na gsm 031/370-833

:D:rolleyes::ph34r:

Napisano

???????

slike mogo?e ?

:blink::unsure::D

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

daj slike da vidimo kaj ma? to. :D:D

?e je pravi karbon, bi bilo to dobro.Sem sam mislil prej oble?ti armaturko v karbon, samo je plo??a 60cmx40cm pri?la 18k sit.

Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System

• 2 tedna kasneje...
Napisano

poglej pod ?lane pa bo? videl katera je 323c,tam mam slike.pa?e carbon design na hb in na c verzijo. :D

Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System

• 2 tedna kasneje...
Napisano

poglej pod ?lane pa bo? videl katera je 323c,tam mam slike.pa?e carbon design na hb in na c verzijo. :D

Ma vem kako zgleda 323C in kako 323HB, samo me je zmedlo 323HB/C :D zdaj vse jasno, hvala :P
IPB Image
Napisano

Kot prvo, pozdravljen na forumu ;)

Kot drugo - ?al ni za mene, kar bi mi pa moralo itak bit jasno, ?e ko si napisal da pa?e za 323C. Bi takoj kupil, ampak ni za mene :(

IPB Image

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.