Dalibor Napisano 18. februar, 2006 Prijavi Napisano 18. februar, 2006 Pozdravljeni ! Zanima me, ?e kdo ve kje bi lahko dobil zadnji odbija? za mazdo xedos 6 v6 2000. Danes nisem zategnil ro?ne in mi je avto zdrsnil v pol metra visok kamnit zid. ?isto me je zamorilo ps: slikice raje ne pripenjam.... Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 18. februar, 2006 Prijavi Napisano 18. februar, 2006 Imam popolnoma celega, barve je pa take kot je moj xedos. Ps. So xedosi letnik 2000 imeli druga?nega kot letnik 94 ??? Po?li ZS !! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
KAALman Napisano 18. februar, 2006 Prijavi Napisano 18. februar, 2006 se opravi?ujem za OFFtopic, ampak X6 letnika 2000 ? da ni slu?ajno X9 ? pa saj so jih 98 nehalli delat ... ali ? Citiraj LP KAALman
Dalibor Napisano 19. februar, 2006 Avtor Prijavi Napisano 19. februar, 2006 se opravi?ujem za OFFtopic, ampak X6 letnika 2000 ? da ni slu?ajno X9 ? pa saj so jih 98 nehalli delat ... ali ? Ne, mislil sem 2000 cm3. . Druga?e pa je letnik 95 Citiraj
Dalibor Napisano 19. februar, 2006 Avtor Prijavi Napisano 19. februar, 2006 Ne, mislil sem 2000 cm3. . Druga?e pa je letnik 95 YavarYe ! ?e nisi dobil odgovorov mi javi ! Ob?utek imam, da mi ni poslalo nobenega. lp Dalibor Citiraj
Strom Napisano 27. februar, 2006 Prijavi Napisano 27. februar, 2006 ?e 2x kvik kve??n: xedos6... knofki za usmerjanje toplohladnega zraka so ali niso osvetljeni? Moji niso, pa ne vem, a nikol niso bili, ali je samo kak?na ?arnica ?la. In ?e je temu tako, koliko ?raufanja je potrebno, da se zamenja. isto vpra?anje za predal?ek pri sovozniku. LP PS: ?e ima kdo kak?no anteno vi?ka... moja je bila o?itno zamenjana. Motor?ek je OK, vendar se vrti v prazno. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 27. februar, 2006 Prijavi Napisano 27. februar, 2006 ?e 2x kvik kve??n: xedos6... knofki za usmerjanje toplohladnega zraka so ali niso osvetljeni? Moji niso, pa ne vem, a nikol niso bili, ali je samo kak?na ?arnica ?la. In ?e je temu tako, koliko ?raufanja je potrebno, da se zamenja. isto vpra?anje za predal?ek pri sovozniku. LP PS: ?e ima kdo kak?no anteno vi?ka... moja je bila o?itno zamenjana. Motor?ek je OK, vendar se vrti v prazno. Tebi so pregorele li?ke v tipkah, ker normalno so vse tipke osvetljene, prabtako pa je osvetljen sovoznikov predal ko ga odpre? in ima? pri?gane lu?i.Zazamenjavo lu?k v tipkah je potrebno odstranit vso plastiko okrog ?tevcev(ni enostavno, ker je malo prostora) potem pa odvije? oho?je z vso elektroniko stran od tiste plasike in zamenja? ?arnice. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Strom Napisano 27. februar, 2006 Prijavi Napisano 27. februar, 2006 Tebi so pregorele li?ke v tipkah, ker normalno so vse tipke osvetljene, prabtako pa je osvetljen sovoznikov predal ko ga odpre? in ima? pri?gane lu?i.Zazamenjavo lu?k v tipkah je potrebno odstranit vso plastiko okrog ?tevcev(ni enostavno, ker je malo prostora) potem pa odvije? oho?je z vso elektroniko stran od tiste plasike in zamenja? ?arnice. tnx! lu?ke za trenutno nastavitev pihanja delajo, samo pono?i ne vem katera je katera, pa mi gre malo na ?ivce. Vso plastiko okrog ?tevcev... juhej! Mislim da me kar naenkrat ne moti ve? tolk zadeva... nisem lih za avte ?raufat. LP Citiraj
Dalibor Napisano 28. februar, 2006 Avtor Prijavi Napisano 28. februar, 2006 tnx! lu?ke za trenutno nastavitev pihanja delajo, samo pono?i ne vem katera je katera, pa mi gre malo na ?ivce. Vso plastiko okrog ?tevcev... juhej! Mislim da me kar naenkrat ne moti ve? tolk zadeva... nisem lih za avte ?raufat. LP Glede lu?k: Jaz sem jih menjal vse. Ni pretirano te?ko... ?arnice pa sem dobil na mazda servisu. So posebnega tipa. ?ez steklo imajo prevle?eno gumijasto prevleko, ki se mi je sicer strgala, ko sem jo posku?al sneti iz stare. Tu je potrebna dolo?ena previdnost, a se da improvizirati... Glede antene: Antena je vezana na jermen, ki poganja anteno ven in noter. ?e motor?ek sli?i?, antena pa ne prileze ven, ti je po?il jermen. Da se kupiti samo jermen z anteno in zamenjati le ta del, kar je najceneje (cca 3000 sit). Nova antena z motor?kom je nekje 15-20.000 sit. Dalibor Citiraj
Strom Napisano 28. februar, 2006 Prijavi Napisano 28. februar, 2006 Tnx za info! bom povpra?al! LP Citiraj
Strom Napisano 28. februar, 2006 Prijavi Napisano 28. februar, 2006 Tnx za info! bom povpra?al! LP Mimogrede... sem iskal lu?ko v sovoznikovem predalu... pa je ni. Lahko da jo je prej?nji lastnik "zgubil"... razen ?e je mo?nost da je padla kam v notranjost armaturke.... LP Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.