Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Dosti smo si sami krivi. Ker eni sistem izkoriščajo (goljufajo), so se zavarovalnice morale zaščititi in zaradi tega trpijo tudi tisti, ki bi bili do odškodnine res upravičeni. Saj podobno je na drugih področjih ... zato je samo vprašanje časa, ko bodo primorani na tehničnih preverjati prisotnost DPF filtrov in meriti izpuste - seveda bo to vsem podražilo storitev tehničnega pregleda. In na koga se bomo jezili? Verjetno na vlado, ki bo sprejela tak ukrep, čeprav ga bodo povzročili nekateri lastniki, ki izigravajo jasna pravila ...
-
Jest se ne premaknem iz Triglava,2023 ko je bil tornado sem dobil v 15 dneh evrčke na trr in sem gladko vse obnovil z pozitivno nulo.Dogovor je bil z cenilcem če bo še kaj dodatnega bo dodal, ma hvala bogu je bilo vse ok.Sosedi ki so imeli Generali in Grawe pa počasi bežijo k Triglavu
-
Me je Merkur rolal za nadstrešek od toče. Najboljše je bilo, da so rekli 100% za nadstrešek in 30% za rolete. Ko sem pridobil predračune, je bilo oboje 30%. Dva dopisa, ki sem ju sam napisal, in so se nehali hecat.
-