pob Napisano 4. april, 2023 Prijavi Napisano 4. april, 2023 Iščem prenosni tuš, ki bi se lahko montiral na umivalniško pipo brez dodatnega šraufanja. Potrebujem mobilno rešitev. Neki podobnega kot je na sliki, samo tale na sliki je za kampiranje in ima preozek tulec, ki se ga natakne na pipo (odličen za na pipo od kanistra), tako da ga ne spravim na normalno pipo. 😕 Hvala za ideje in pomoč. 😊 Citiraj
Slivka Napisano 4. april, 2023 Prijavi Napisano 4. april, 2023 Težka bo. Pipa ima notranji navoj (za perlator), tuš pa tudi... Pa še premeri niso enaki. Če dobiš kakšnega dobrega strugarja, da ti postruži iz plastike. Pa tudi to bo slaba rešitev, ker če bi ti rad, da je mobilna rešitev, bo najbrž veliko priklopov na različne pipe in bo na plastiki 'pobralo' navoj. Težka bo. 2 Citiraj
pob Napisano 4. april, 2023 Prijavi Napisano 4. april, 2023 @jstdoma, nekaj takega ja! wow. mi lahko zaupaš link do tega? hvala! Citiraj
jstdoma Napisano 4. april, 2023 Prijavi Napisano 4. april, 2023 pred 35 minutami je pob napisal: @jstdoma, nekaj takega ja! wow. mi lahko zaupaš link do tega? hvala! To sem tko na hitro našel - malo še poglej - https://www.ebay.com/itm/325556753099 2 Citiraj
Slivka Napisano 13. april, 2023 Prijavi Napisano 13. april, 2023 Letos mineva 25 let Jurskega parka. Šele ob takih dogodkih me prešine, da sem se že kar postaral... 2 2 Citiraj
mazdaman Napisano 15. april, 2023 Prijavi Napisano 15. april, 2023 Jaz imam od gardene priključek ki gre namesto perlatorja na pipo potem pa je zunanji navoj za gardena nastavek za vrtno cev. Nekaj takega kot to https://www.gardena.com/si/izdelki/zalivanje/prikljucki-za-cev/set-za-hitri-priklop/967304601/ 1 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Z M A J Napisano 20. april, 2023 Prijavi Napisano 20. april, 2023 Dobro jutro! Za danes stroka priporoča; dežnik! 🤭 1 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Jest Napisano 20. april, 2023 Prijavi Napisano 20. april, 2023 pred 23 minutami je Z M A J napisal: Dobro jutro! Za danes stroka priporoča; dežnik! 🤭 Ali pa streho na avtu, ki ne pušča .... 2 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
g.Wankel Napisano 20. april, 2023 Prijavi Napisano 20. april, 2023 pred 6 minutami je Jest napisal: Ali pa streho na avtu, ki ne pušča .... Fabsil vse zdrži 1 1 1 Citiraj
Alex Napisano 20. april, 2023 Prijavi Napisano 20. april, 2023 Fak, zunaj dežuje, jaz pa z cx30 v službi. 😬 Zopet drsalnica do doma.. 4 Citiraj
g.Wankel Napisano 20. april, 2023 Prijavi Napisano 20. april, 2023 pred 11 minutami je Alex napisal: Zopet drsalnica do doma.. Govoriš kot, da je to slabo 2 Citiraj
Slivka Napisano 20. april, 2023 Prijavi Napisano 20. april, 2023 Tako strašijo s tisto jutrišnjo policijsko akcijo, da sem že danes vozil po omejitvah... 5 1 Citiraj
MazdaBoy Napisano 21. april, 2023 Prijavi Napisano 21. april, 2023 dne 20. 4. 2023 ob 11:22 je Alex napisal: Fak, zunaj dežuje, jaz pa z cx30 v službi. 😬 Zopet drsalnica do doma.. Kako to misliš, drsalnica? 🙂 Citiraj
Alex Napisano 21. april, 2023 Prijavi Napisano 21. april, 2023 pred 1 uro je MazdaBoy napisal: Kako to misliš, drsalnica? 🙂 Vsako krožišče je smrtno nevarno, ker bočno te gume ne držijo nič. Greš štirideset na uro in čutiš, kako spredaj popušča oprijem in trenutek za tem ti že pomagala na avtu pomagajo, da te ne prehiti zadnji del. Res ni prijeten občutek voziti v ovinke s temi gumami. Saj za po ravnem so še kar v redu. Citiraj
Slivka Napisano 22. april, 2023 Prijavi Napisano 22. april, 2023 Ja, kaj se pritožuješ? Namesto jamranja organiziraj snemanje in posnemi Hitri in drzni: Koper drift. Se nisi nič naučil od Mira Cerarja? Saj veš, tisto: Slovenec sem. Ne jamram. Iščem rešitve... 1 3 Citiraj
godlike Napisano 22. april, 2023 Prijavi Napisano 22. april, 2023 Če je tako hudo, je tu samo ena rešitev. Torej poskrbi za svojo varnost in kupi 4 nove! Glede na to, da jih veselo voziš naprej, pa bi rekel, da je to bolj ribiško potenciranje. 😉 1 1 Citiraj
Alex Napisano 22. april, 2023 Prijavi Napisano 22. april, 2023 pred 37 minutami je godlike napisal: Če je tako hudo, je tu samo ena rešitev. Torej poskrbi za svojo varnost in kupi 4 nove! Glede na to, da jih veselo voziš naprej, pa bi rekel, da je to bolj ribiško potenciranje. 😉 V bistvu ne pretiravam. Samo bolj pazim, ko je mokro. Glede na to, da ne bo več veliko dežja na obali do jeseni (kot vsako leto), jih bomo pač zvozili do jeseni. 1 Citiraj
ignacij Napisano 22. april, 2023 Prijavi Napisano 22. april, 2023 Mogoče se pa vseeno vrne. 3 Citiraj
skritikrt Napisano 22. april, 2023 Prijavi Napisano 22. april, 2023 dne 4. 4. 2023 ob 9:40 je pob napisal: Iščem prenosni tuš, ki bi se lahko montiral na umivalniško pipo brez dodatnega šraufanja. Potrebujem mobilno rešitev. Neki podobnega kot je na sliki, samo tale na sliki je za kampiranje in ima preozek tulec, ki se ga natakne na pipo (odličen za na pipo od kanistra), tako da ga ne spravim na normalno pipo. 😕 Hvala za ideje in pomoč. 😊 Priključek za gospodinjske armature Gardena WWW.BAUHAUS.SI Gardenin priključek za gospodinjske armature je izredno priročen priključek za notranje armature, ko potrebujete večje količine vode, na... To imam jaz v prvem štuku v kopalnici na armaturi za banjo...da lahko Karcherja priklopim za pranje balkonov,klime itd...in ko si na gardena priklopu imaš možnosti neomejene. Ko se tisti plastični adapter sname izgleda kot le kak cm daljši perlator😉👍 1 Citiraj
Scr3am Napisano 22. april, 2023 Prijavi Napisano 22. april, 2023 Slučajno kdo potrebuje original mazda feltne? Kar se tice barve oz. laka so v slabem stanju. So pa ravna. 17x7J ET 55 KA036 Citiraj
Z M A J Napisano 26. april, 2023 Prijavi Napisano 26. april, 2023 Imejte odlične praznike, najprej dan OF! 2 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Alex Napisano 30. april, 2023 Prijavi Napisano 30. april, 2023 Lepe prvomajske praznike želim vsem delavnim ljudem na forumu. Ne mi mešat zdraven partizanskih zborov, ker nimajo veze s tem praznikom. Tudi mesečnik nima kaj početi na Rožniku. Naj raje kaj konkretnega naredi, ne samo nakladati. 😉 3 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.