Boss Napisano 7. oktober, 2023 Prijavi Napisano 7. oktober, 2023 pred 35 minutami je g.Wankel napisal: A v rokavičkah ti pa ni nerodno? ne eni jih baje celo v avtu nosijo 😜 pred 33 minutami je Tilen5 napisal: Jaz imam oprijete hlačke 😘 Pa ne valjda za MTB. 😬 1 1 Citiraj
Bini Napisano 8. oktober, 2023 Prijavi Napisano 8. oktober, 2023 pred 13 urami je Boss napisal: Ampak vseeno težko razumem - ok verjetno tud zato, ker edini del mojih kolesarskih oblačil, da je striktno kolesarski so rokavičke in pa čelada. Vse ostalo je običajno športna oblačila, navadne majice in hlače za basket, neki supergi iz Daichmana za 19€, očala glih tolk, da so da mi muhe ne letijo v oči in je to to. Da bi si navlekel dres z logotipi bi me samo odvrnilo od bicikliranja, ker bi mi bilo odkrito povedano, nerodno pred svetom. Mogoče celo nimajo tako velke številke.... 🤔😁😉 3 Citiraj
Boss Napisano 8. oktober, 2023 Prijavi Napisano 8. oktober, 2023 pred 8 urami je Bini napisal: Mogoče celo nimajo tako velke številke.... 🤔😁😉 V to dvomim, ko vidim kaki vse pujski to navlečejo gor, da se počutim kar pomirjenega. Edino čelada je pri meni problem, ker mam glavo veliko za popizdit tako, da moja čelada je velikosti "oversized". Ja točno to piše na njej. 2 Citiraj
NevLado Napisano 9. oktober, 2023 Prijavi Napisano 9. oktober, 2023 pred 21 urami je FuManchu napisal: Born from Jets... A nisi reku da boš menjou auto 😛 Citiraj
FuManchu Napisano 9. oktober, 2023 Prijavi Napisano 9. oktober, 2023 pred 15 minutami je NevLado napisal: A nisi reku da boš menjou auto 😛 Iščem kaj pametnega. Tud SAAB, če je bencinar 1 Citiraj
mazdaman Napisano 11. oktober, 2023 Prijavi Napisano 11. oktober, 2023 Kam v Postojni na dobre čevape?Sent from my iPhone using Tapatalk Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Tilen5 Napisano 11. oktober, 2023 Prijavi Napisano 11. oktober, 2023 Gostilna Minutka je mela dobre ponavadi. 1 Citiraj
godlike Napisano 11. oktober, 2023 Prijavi Napisano 11. oktober, 2023 pred 3 urami je mazdaman napisal: Kam v Postojni na dobre čevape? Sent from my iPhone using Tapatalk Na burji - Kozina. Citiraj
Tilen5 Napisano 11. oktober, 2023 Prijavi Napisano 11. oktober, 2023 pred 3 urami je godlike napisal: Na burji - Kozina. ja to je ful v Postojni 🤪 1 Citiraj
godlike Napisano 11. oktober, 2023 Prijavi Napisano 11. oktober, 2023 Ja za to pa sme dopisal Kozina 😉 Citiraj
Slivka Napisano 11. oktober, 2023 Prijavi Napisano 11. oktober, 2023 Jah, kaj, če je moja sestra šla v Davčo namesto v Divačo, gre pa še @mazdaman v Kozino namesto v Postojno... Citiraj
godlike Napisano 11. oktober, 2023 Prijavi Napisano 11. oktober, 2023 29km huh. Jaz ki sem v tistih koncih 2x na leto, sem mislil, da je to bolj skup. 1 Citiraj
mazdaman Napisano 11. oktober, 2023 Prijavi Napisano 11. oktober, 2023 Daj dobro vsi predlogi so dobrodošli s na koncu smo šli v Das ist Walter v Kranju. V Postojno sem prišel sedaj zvečer in tako nobeden več nič noče jesti. Pa gremo samo nekaj popitSent from my iPhone using Tapatalk 1 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Tilen5 Napisano 11. oktober, 2023 Prijavi Napisano 11. oktober, 2023 pred 26 minutami je godlike napisal: 29km huh. Jaz ki sem v tistih koncih 2x na leto, sem mislil, da je to bolj skup. Ja sej zto mi je blo čudno zakaj Kozino predlagaš,.. je pa Burja fajn za čevape ja 1 Citiraj
Z M A J Napisano 22. oktober, 2023 Prijavi Napisano 22. oktober, 2023 Volan gledal zdaj. Mini z nekim šotorom na strehi 55 tisočakov €. Neverjetno! 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
x-layer Napisano 23. oktober, 2023 Prijavi Napisano 23. oktober, 2023 pred 13 urami je Z M A J napisal: Volan gledal zdaj. Mini z nekim šotorom na strehi 55 tisočakov €. Neverjetno! Neverjetno poceni ali si kaj drugega mislil? 1 Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
Tilen5 Napisano 25. oktober, 2023 Prijavi Napisano 25. oktober, 2023 Kje bi lahko kupil kako fajn omelo za pajčevino pucat ? Kaj takega: 2 Citiraj
Slivka Napisano 25. oktober, 2023 Prijavi Napisano 25. oktober, 2023 Na Kleku, ampak samo v nevihtnih nočeh... Citiraj
Jest Napisano 25. oktober, 2023 Prijavi Napisano 25. oktober, 2023 pred 25 minutami je Tilen5 napisal: Kje bi lahko kupil kako fajn omelo za pajčevino pucat ? Kaj takega: Tedi, KIK,... Sicer pa pocakaj par dni... bodo pajcevine same izginile ... je le par klikov potrebnih 3 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Z M A J Napisano 1. november, 2023 Prijavi Napisano 1. november, 2023 Tenisačica ima zanimiv priimek, Gelipter bo navdušen, hehe Pegula z zmago nad številko ena potrdila polfinale WWW.RTVSLO.SI Američanka Jessica Pegula je na zaključnem turnirju WTA v Cancunu premagala prvo igralko svetovnega tenisa, Arino Sabalenko (6:4, 6:3) in se že uvrstila med najboljše štiri. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 2. november, 2023 Prijavi Napisano 2. november, 2023 Ne more bit pegula, če je zmagala. Citiraj
MazdaBoy Napisano 2. november, 2023 Prijavi Napisano 2. november, 2023 A to je pa zdej nova moda pa to? 😁 A je to un voditelj iz oddaje Volan? 1 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.