Slivka Napisano 7. december, 2023 Prijavi Napisano 7. december, 2023 pred 7 urami je NevLado napisal: A ma kdo kej tazga za posodit, če bom potreboval? stranska+ogledala+za+prikolico - Google Suche WWW.GOOGLE.COM Kdaj rabiš? Lahko pa kar prikolico zakljuknem pa odvlečem... Citiraj
SpEkTr Napisano 8. december, 2023 Prijavi Napisano 8. december, 2023 Hehe, zanimiva Škandal na železnicah: okvare vlakov so bile načrtovane SIOL.NET Družba Železnice Spodnje Šlezije na Poljskem je imela veliko težavo - novi sodobni vlaki impuls 45WE proizvajalca Newag se po končanem rednem vzdrževanju niso hoteli več zagnati, pa čeprav so na servisu... 2 2 Citiraj
NevLado Napisano 8. december, 2023 Prijavi Napisano 8. december, 2023 pred 12 urami je Slivka napisal: Kdaj rabiš? Lahko pa kar prikolico zakljuknem pa odvlečem... Uf, škoda da si tko daleč...rabim zdaj enkrat da privlečem zadevo domov, potem pa še enkrat spomladi da odvlečem do sosedov Upam da najdem koga bližje! Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 8. december, 2023 Prijavi Napisano 8. december, 2023 pred 54 minutami je SpEkTr napisal: Hehe, zanimiva Škandal na železnicah: okvare vlakov so bile načrtovane SIOL.NET Družba Železnice Spodnje Šlezije na Poljskem je imela veliko težavo - novi sodobni vlaki impuls 45WE proizvajalca Newag se po končanem rednem vzdrževanju niso hoteli več zagnati, pa čeprav so na servisu... Nič novega. Npr vgrajena namerna napaka se je našla v marsikaterem mobilnem telefonu. Država Slovenija je takoj po osamosvojitvi z nemškimi posojili kupila od Nemcev napravo za 20 miljonov. In ker so se naši takratni politiki šli poizkuse nategovanja švabov (pri tem da naši politiki takrat niso imeli pojma o pojmu), so jim švabi v napravo za 20miljonov podtaknili napako. Ko so se zresnili, napake ni bilo več. 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Boss Napisano 8. december, 2023 Prijavi Napisano 8. december, 2023 To dela Apple že neki let, sicer ne tako drastično ampak malo bolj sofisticirano. Pa sigurno še marsikdo in kmalu ne bo problem ti pokvarit akterokoli napravo vključno z avtom. 3 Citiraj
Tilen5 Napisano 8. december, 2023 Prijavi Napisano 8. december, 2023 pa nee apple kjeee,..oni že niso taki 😆 2 Citiraj
Z M A J Napisano 11. december, 2023 Prijavi Napisano 11. december, 2023 https://www.24ur.com/popin/tuja-scena/zaradi-nje-gledam-vremensko-napoved-vsak-dan.html 4 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Bini Napisano 11. december, 2023 Prijavi Napisano 11. december, 2023 pred 25 minutami je Z M A J napisal: https://www.24ur.com/popin/tuja-scena/zaradi-nje-gledam-vremensko-napoved-vsak-dan.html Jao, jao.... Citiraj
Slivka Napisano 11. december, 2023 Prijavi Napisano 11. december, 2023 Če bi @Boss izgledal takole, bi mu tudi tisto snežno napoved odpustil... 3 1 Citiraj
SeekK Napisano 12. december, 2023 Prijavi Napisano 12. december, 2023 (urejeno) Kje so najcenejše/najboljše pizze na smučišču v območju Sella Ronde? Se spomnim enkrat enih debat.. Niti ni nujno pizza, tud ostala hrana lahko.. Popravljeno 12. december, 2023 od SeekK Citiraj
g.Wankel Napisano 12. december, 2023 Prijavi Napisano 12. december, 2023 Pred eno uro je SeekK napisal: Kje so najcenejše/najboljše pizze na smučišču v območju Sella Ronde? Se spomnim enkrat enih debat.. Niti ni nujno pizza, tud ostala hrana lahko.. To bo pa @Alex najbolj vedu, brez heca. 1 Citiraj
Alex Napisano 12. december, 2023 Prijavi Napisano 12. december, 2023 Pred eno uro je SeekK napisal: Kje so najcenejše/najboljše pizze na smučišču v območju Sella Ronde? Se spomnim enkrat enih debat.. Niti ni nujno pizza, tud ostala hrana lahko.. Najboljše pizze, vsaj meni in kolegom, imajo na smučišču Canazei (rifugio Champolin na dnu). Krušna peč, cene od 10-13€. Drugače pa so super pizze v vasi Alba di Canazei, v holelu Edi na začetku vasi, če prideš s strani Passo Fedaia. Trenutno sta passo fedai kakor tudi Passo Pordoi odprta za promet. Seveda sta prevozna z dobrimi zimskimi gumami. 😊 Tukaj v hotelu Edi so cene za pizze tudi od 9-13€. Imajo pa v obeh krajih super tudi vso ostalo hrano (njihove specialitete, svinjske kračice z krompirjem, razne pašte.) 3 1 Citiraj
SeekK Napisano 12. december, 2023 Prijavi Napisano 12. december, 2023 Super za tole rifugio Champolin, sprobam sigurno. Nastanjeni smo v La Villi sicer, bo za eno pavzo med smučanjem ravno idealka. 2 Citiraj
NevLado Napisano 15. december, 2023 Prijavi Napisano 15. december, 2023 5,5 let je zdržala https://www.philips.si/c-p/HX9352_04/sonicare-diamondclean-sonicna-elektricna-zobna-scetka začelo se je s tem, da se je užigala sama od sebe ker se je to dogajalo vse bolj pogosto sem rekel, da bom počakal da se do konca izprazne sedaj se ne fila več sem klical na philips ki so me usmerili na servis, kjer je pač dobesedno "tega ne popravljamo, če je v garanciji vam menjamo z novo" sepravi zaradi nekega stika (po mojem v gumbu), je delujoč motorček in baterija za v smeti žalostno sedaj gledam novo serijo in ima dobesedno nov polnilec in novo torbico, sepravi je tudi tisto za stran ali ima kdo kak predlog, kaj vzeti od nove serije? Citiraj
sportman333 Napisano 15. december, 2023 Prijavi Napisano 15. december, 2023 pri meni je bilo podobno, šla baterija, ne menjajo, čeprav na netu obstajajo videi, kjer zamenjajo baterijo....kupil nek srednji rang in za enkrat sem zadovoljen.... 1 Citiraj
Scr3am Napisano 16. december, 2023 Prijavi Napisano 16. december, 2023 Jaz imam philips sonicare 9900 prestige pa sem zadovoljen. Nevem pa kko je z menjavo baterije. Citiraj
NevLado Napisano 16. december, 2023 Prijavi Napisano 16. december, 2023 pred 32 minutami je Scr3am napisal: Jaz imam philips sonicare 9900 prestige pa sem zadovoljen. Nevem pa kko je z menjavo baterije. Jah to sem sedaj jaz gledal, ampak ni nič kompatibilno z mojimi "ostanki" bi pa vzel dve, zase in za bejbo valda, teh 100 eur bom reskiral za viška ščetko, čeprav bi lahko delil 1 Citiraj
dvorjan Napisano 16. december, 2023 Avtor Prijavi Napisano 16. december, 2023 Jaz sem dolga leta imel Philips zobno ščetko, potem sem jo pa v hotelu v tujini pozabil ... In sem naročil Oclean ščetko - tudi dela fantastično, eno polnjenje baterije zdrži tri tedne uporabe ... preko aplikacije te lahko tudi uči pravilno umivati zobe ... 😃 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 17. december, 2023 Prijavi Napisano 17. december, 2023 (urejeno) A kak ve kdo približo kolk je mazda 6 karavan dolga od armaturne pa do vrat kofane ? Popravljeno 17. december, 2023 od Tilen5 Citiraj
NevLado Napisano 17. december, 2023 Prijavi Napisano 17. december, 2023 Pred eno uro je Tilen5 napisal: A kak ve kdo približo kolk je mazda 6 karavan dolga od armaturne pa do vrat kofane ? Od prtljažnih vrat pa do sprednjega desnega sedeža je 2m, pa še vedno lahko sediš - ampak po diagonali. Če bi zic podrl nazaj kolikor gre je verjetno cca 2,5m Če lahko pa po diagonali pa verjetno še kaj profitiraš. 1 Citiraj
Bini Napisano 18. december, 2023 Prijavi Napisano 18. december, 2023 A nima nihče metra🤔 Rabi centimetre od armaturke do prtljažnih vrat.... 😉 1 Citiraj
godlike Napisano 18. december, 2023 Prijavi Napisano 18. december, 2023 Mam, samo nimam M6. Verjetno se boma mogla 2 člana foruma dobit in zmerit. 😆 2 Citiraj
Slivka Napisano 18. december, 2023 Prijavi Napisano 18. december, 2023 @Tilen5 ima Mazdo 6 karavan, @godlike ima pa meter. Problem je samo, da je med njima cela Notranjska... 3 Citiraj
SpEkTr Napisano 18. december, 2023 Prijavi Napisano 18. december, 2023 By the way, dobra cena se mi zdi 2 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.