Jest Napisano 21. december, 2023 Prijavi Napisano 21. december, 2023 pred 35 minutami je NevLado napisal: Kaj zdej, a majo koledarje Nimajo trenutno... jih je menda zmanjkalo ... Mi je pa Majes obljubil, da mi enega da na stran ... Sem pa dobil Hyundai-evega 5 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano 21. december, 2023 Prijavi Napisano 21. december, 2023 pred 4 urami je Slivka napisal: Ne se ti preveč norcat iz Mazdinih dizlov. Da te kakšen brko z lopato ne zalovi... Sem ti dal srčka, ker mi je všeč, da ta brko ne bo lovil samo mene z lopato. 👍 Citiraj
Slivka Napisano 21. december, 2023 Prijavi Napisano 21. december, 2023 No, tako hud pa spet nisem - vem "iz prve roke": 4 5 Citiraj
Tilen5 Napisano 21. december, 2023 Prijavi Napisano 21. december, 2023 Sa ne razvažat daril s Fordom,..k pol ne bodo prišla na cilj 4 2 1 Citiraj
sportman333 Napisano 21. december, 2023 Prijavi Napisano 21. december, 2023 pred 8 urami je Jest napisal: Nimajo trenutno... jih je menda zmanjkalo ... Mi je pa Majes obljubil, da mi enega da na stran ... Sem pa dobil Hyundai-evega ravno danes na LJ obvoznici vozil za H i30N......hud stroj, rore ima zadaj tudi taprave (že skoraj malo prevelike).... 2 2 Citiraj
Slivka Napisano 21. december, 2023 Prijavi Napisano 21. december, 2023 pred 1 uro je Tilen5 napisal: Sa ne razvažat daril s Fordom,..k pol ne bodo prišla na cilj Dobro poglej vse detajle. Glede na to, da sem lastnik Forda, sem edini primeren za vlogo Božička - kajti imam spodobne čevlje in koš, v katerem prenašam darila. Zraven imam pa še luštno "pomočnico", ki je vse to organizirala: Ne boste verjeli, a ta "pomočnica" ima sodelavko, ki ima Mazdo 2. Tako da se ni za bati glede zanesljivosti. Otroci so svoje dobili in tudi Božiček je prišel domov... 4 3 Citiraj
Bini Napisano 21. december, 2023 Prijavi Napisano 21. december, 2023 pred 23 minutami je Slivka napisal: Dobro poglej vse detajle. Glede na to, da sem lastnik Forda, sem edini primeren za vlogo Božička - kajti imam spodobne čevlje in koš, v katerem prenašam darila. Zraven imam pa še luštno "pomočnico", ki je vse to organizirala: Ne boste verjeli, a ta "pomočnica" ima sodelavko, ki ima Mazdo 2. Tako da se ni za bati glede zanesljivosti. Otroci so svoje dobili in tudi Božiček je prišel domov... Ja prav luštna je... 🫣😉 1 Citiraj
dvorjan Napisano 21. december, 2023 Avtor Prijavi Napisano 21. december, 2023 Danes sem bil za mizo, kjer smo bili med 7 prisotnimi kar štirje vozniki Mazde 3. In še zabaven detajl: prav vse imajo vgrajene drug tip motorja. 😃 4 Citiraj
Boss Napisano 22. december, 2023 Prijavi Napisano 22. december, 2023 A lohk ugibam.... noben ni mel elektromotorja... 😜 6 Citiraj
dvorjan Napisano 22. december, 2023 Avtor Prijavi Napisano 22. december, 2023 pred 6 urami je Boss napisal: A lohk ugibam.... noben ni mel elektromotorja... 😜 Kaj je pa tu za ugibati, Mazda 3 nikoli ni bila EV?! 1 1 Citiraj
NevLado Napisano 22. december, 2023 Prijavi Napisano 22. december, 2023 Majo kje kakšne dobre ugodnosti za vinjeto, amzs podari 5 eur dobroimetja Citiraj
x-layer Napisano 22. december, 2023 Prijavi Napisano 22. december, 2023 Triglav ima tole "akcijo": https://drajv.triglav.si/nagradna-igra 1 Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
Slivka Napisano 22. december, 2023 Prijavi Napisano 22. december, 2023 Kupi Forda, pa je ne potrebuješ. Dovolj je, da jo ima avtovleka... 9 1 1 Citiraj
Jest Napisano 22. december, 2023 Prijavi Napisano 22. december, 2023 pred 3 urami je Slivka napisal: Kupi Forda, pa je ne potrebuješ. Dovolj je, da jo ima avtovleka... Pa nadomestna vozila jo tudi ponavadi imajo ... 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
godlike Napisano 22. december, 2023 Prijavi Napisano 22. december, 2023 pred 6 urami je Slivka napisal: Kupi Forda, pa je ne potrebuješ. Dovolj je, da jo ima avtovleka... Jaz jo pa imam samo na Fordu. Citiraj
Scr3am Napisano 22. december, 2023 Prijavi Napisano 22. december, 2023 pred 8 urami je Slivka napisal: Kupi Forda, pa je ne potrebuješ. Dovolj je, da jo ima avtovleka... Slivka. Včerja peljem avto k nekemu lokalnemu mehaniku, ker me alternator zeza. Pa dec odpre havbo pa pravi.. "o tale ima pa še fordov motor". In ne nisem imel lopate v prtljažniku. 1 1 1 Citiraj
g.Wankel Napisano 22. december, 2023 Prijavi Napisano 22. december, 2023 pred 21 minutami je Scr3am napisal: Slivka. Včerja peljem avto k nekemu lokalnemu mehaniku, ker me alternator zeza. Pa dec odpre havbo pa pravi.. "o tale ima pa še fordov motor". In ne nisem imel lopate v prtljažniku. Zamenjaj mehanika ker nima pojma o motorjih. 1 Citiraj
Boss Napisano 22. december, 2023 Prijavi Napisano 22. december, 2023 Ojej, in model je mehanik? Tole je res polom. Citiraj
Bini Napisano 22. december, 2023 Prijavi Napisano 22. december, 2023 pred 1 uro je Scr3am napisal: Slivka. Včerja peljem avto k nekemu lokalnemu mehaniku, ker me alternator zeza. Pa dec odpre havbo pa pravi.. "o tale ima pa še fordov motor". In ne nisem imel lopate v prtljažniku. Je to vredi al slabo.... 🤔 Citiraj
godlike Napisano 23. december, 2023 Prijavi Napisano 23. december, 2023 pred 8 urami je Scr3am napisal: Slivka. Včerja peljem avto k nekemu lokalnemu mehaniku, ker me alternator zeza. Pa dec odpre havbo pa pravi.. "o tale ima pa še fordov motor". In ne nisem imel lopate v prtljažniku. Da ne bom iskal po foromu. Točno keri model avta? Pa potem bi moral bit bencinc. Ker Ford je leta imel PSA dizle. Recimo Mazda 2 (DE), je imela vse Fordove, razen 1.5 1.03km. Citiraj
g.Wankel Napisano 23. december, 2023 Prijavi Napisano 23. december, 2023 pred 51 minutami je godlike napisal: Da ne bom iskal po foromu. Točno keri model avta? Pa potem bi moral bit bencinc. Ker Ford je leta imel PSA dizle. Recimo Mazda 2 (DE), je imela vse Fordove, razen 1.5 1.03km. Če je MZR - L motor je vse od Mazde. Sam zato ker so bili uporavljeni tudi za Duratec, vsak misli, da jih je Ford delal. 3 Citiraj
Scr3am Napisano 23. december, 2023 Prijavi Napisano 23. december, 2023 pred 1 uro je godlike napisal: Da ne bom iskal po foromu. Točno keri model avta? Pa potem bi moral bit bencinc. Ker Ford je leta imel PSA dizle. Recimo Mazda 2 (DE), je imela vse Fordove, razen 1.5 1.03km. Nerabiš iskati. Saj piše levo pod mojim imenom. 2.5 170hp bencinar 3 Citiraj
godlike Napisano 23. december, 2023 Prijavi Napisano 23. december, 2023 (urejeno) 99% gledam forum na mobitelu, in se te stvari skrijejo neznano kam. Sem pogooglal. Seveda, Mazda motor v Fordu. Popravljeno 23. december, 2023 od godlike Citiraj
Slivka Napisano 25. december, 2023 Prijavi Napisano 25. december, 2023 Danes sta me pod smrekico: Ne vem samo, a to pomeni, da SEM BIL priden al to pomeni, da ŠELE BOM priden... 6 3 Citiraj
FuManchu Napisano 25. december, 2023 Prijavi Napisano 25. december, 2023 Klinc pa tak daril, ko veš da boš moral delat. Mene so čakale gate pa liter medice pod smrekco 3 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.