Slivka Napisano 19. januar Prijavi Napisano 19. januar Dobro, da imamo v Sloveniji velikega vodjo, da imamo koga, ki je za vse kriv. Zna biti, da je veliki vodja kriv tudi za današnje zdrse tovornjakov in prometne zastoje. In zna biti, da je on kriv tudi za vse prigode z mojim FucksWagnom! Mislim, gotovo je on kriv, samo povezavo moram še najti... Le kaj bi brez velikega vodje, le kdo bi bil potem kriv za vse... 1 2 Citiraj
Bini Napisano 19. januar Prijavi Napisano 19. januar Kdo pa je sploh ta veliki vodja.... 🤔 Jaz jih poznam več, npr. pri nas doma je to žena..... 2 Citiraj
Slivka Napisano 19. januar Prijavi Napisano 19. januar Ja, če sem jaz prav obveščen, je to tisti Puklasti iz Murgel. Ali pa je to tisti Pritlikavi iz Grosuplja... Šmorn... @Boss, kdo je že veliki vodja? 3 Citiraj
Matick Napisano 19. januar Prijavi Napisano 19. januar pred 11 minutami je Bini napisal: Kdo pa je sploh ta veliki vodja.... 🤔 Jaz jih poznam več, npr. pri nas doma je to žena..... To smo že pri donacijah vidl 😁 6 Citiraj
g.Wankel Napisano 19. januar Prijavi Napisano 19. januar pred 3 minutami je Slivka napisal: Ja, če sem jaz prav obveščen, je to tisti Puklasti iz Murgel. Ali pa je to tisti Pritlikavi iz Grosuplja... Šmorn... @Boss, kdo je že veliki vodja? Albanac iz Velenja. 1 1 Citiraj
Jest Napisano 19. januar Prijavi Napisano 19. januar Pred eno uro je Slivka napisal: Zna biti, da je veliki vodja kriv tudi za današnje zdrse tovornjakov in prometne zastoje. In zna biti, da je on kriv tudi za vse prigode z mojim FucksWagnom! Mislim, gotovo je on kriv, samo povezavo moram še najti... Nene... za to je pa kriv golobnjak ... ki je sedaj na čelu 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Shrek Napisano 19. januar Prijavi Napisano 19. januar pred 2 urama je Bini napisal: Kdo pa je sploh ta veliki vodja.... 🤔 Jaz jih poznam več, npr. pri nas doma je to žena..... Kdaj bojo volitve? 😋 1 2 Citiraj
Bini Napisano 19. januar Prijavi Napisano 19. januar pred 1 uro je Shrek napisal: Kdaj bojo volitve? 😋 Nemam pravo glasanja.... 😂😉 1 Citiraj
Boss Napisano 19. januar Prijavi Napisano 19. januar pred 45 minutami je Bini napisal: Nemam pravo glasanja.... 😂😉 A tud volilno pravico ti je žena odvzela ... 😞 3 Citiraj
Z M A J Napisano 19. januar Prijavi Napisano 19. januar Ste danes kaj sneg premetavali in izgubili kakšno kalorijo, da ne rečem kilogram? 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 19. januar Prijavi Napisano 19. januar No carji kdo bo prvi ZMAJ-u razložil kako ga je na roko metal. p.s. Jaz sem ga kr zdrgnil, ker je bil dovolj puhast in mehak. (še vedno je govora o snegu, pokvarjenci 😜) 2 Citiraj
Matick Napisano 19. januar Prijavi Napisano 19. januar Jest sm dve ure rabu da sm ga zmetov. Se pozna da je 30+ cm 2 1 Citiraj
Bini Napisano 20. januar Prijavi Napisano 20. januar Nekaj je pa blo za zmetat.... 🫤🤔200m2😡 2 Citiraj
MazdaBoy Napisano 20. januar Prijavi Napisano 20. januar Nekaj pa res 💪 Dve uri fitnesa zunaj 😄 2 Citiraj
Slivka Napisano 20. januar Prijavi Napisano 20. januar Pri nas vse strojno delamo, edino naša nona moli rožni venec na roke - pa še to so otroci nekaj ugotavljali, kako bi en stari kolovrat predelali... Sicer skoraj 10 cm snega, a je enih 800 kvadratov dvorišča in dovozne ceste. Rolba se je ravno dobro segrela, ko je bilo konec... 1 Citiraj
AmpeR Napisano 20. januar Prijavi Napisano 20. januar A vam je všeč? Spominja me na Lady ga ga... Raiven - Veronika 365.RTVSLO.SI 1 1 1 Citiraj
Z M A J Napisano 21. januar Prijavi Napisano 21. januar Vam kaj akumulatorji kašljajo v teh mrzlih jutrih? 1 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
NevLado Napisano 21. januar Prijavi Napisano 21. januar pred 9 urami je AmpeR napisal: A vam je všeč? Spominja me na Lady ga ga... Raiven - Veronika 365.RTVSLO.SI Hja, dost podoben slog lanski zmagovalki evrovizije, mar ne? Še nuhte ma iste 3 1 Citiraj
godlike Napisano 21. januar Prijavi Napisano 21. januar pred 21 minutami je Z M A J napisal: Vam kaj akumulatorji kašljajo v teh mrzlih jutrih? 2 poznam, ki sta v tem tednu šla. Citiraj
Bini Napisano 21. januar Prijavi Napisano 21. januar Na 3ki šesto leto še vedno pali ko mina pri - 12 🤗. Res pa je da je i.Stop ugasnjen že pet let.... 😉 1 Citiraj
Matick Napisano 21. januar Prijavi Napisano 21. januar Pred eno uro je Bini napisal: Na 3ki šesto leto še vedno pali ko mina pri - 12 🤗. Res pa je da je i.Stop ugasnjen že pet let.... 😉 Jest mam istop przgan, pa vseen kresne kt nov. 3 Citiraj
Janez007 Napisano 21. januar Prijavi Napisano 21. januar (urejeno) Na naših Mazdah tudi še vpalita okoli 5,5 let stara Panasonic akumulatorja ter tudi skoraj že 11 let star akumulator na Cliotu. Jeseni bo verjetno treba zamenjati vse tri. Popravljeno 21. januar od Janez007 1 Citiraj
Matick Napisano 21. januar Prijavi Napisano 21. januar pred 3 urami je Bini napisal: Ni zaradi aku.ugasnjen....😉 To me pa res zanima zakaj je ugasnjen Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.