g.Wankel Napisano 8. marec Prijavi Napisano 8. marec (urejeno) Ej muce, želim Vam Lep in vesel dan žena 💐🌺 Popravljeno 8. marec od g.Wankel 1 Citiraj
Slivka Napisano 11. marec Prijavi Napisano 11. marec Kakšni ljudje se sprehajajo po Novi Gorici? Zgrešeni... 1 Citiraj
Slivka Napisano 11. marec Prijavi Napisano 11. marec Čakaj malo! A ni živinoreja eden največjih onesnaževalcev na svetu? Pa promet naj bi bil tudi eden največjih onesnaževalcev na svetu... Pa energetika naj bi bila tudi eden največjih onesnaževalcev na svetu (termoelektrarne, plinski terminali, naftne vrtine, ...) Koliko največjih onesnaževalcev pa sploh imamo? Kakorkoli, najboljše, da se goli in bosi peš odpravimo na bližnji travnik na pašo. Pa še v tem primeru bodo Greta&Co. našli kakšnega največjega onesnaževalca... 2 Citiraj
Boss Napisano 11. marec Prijavi Napisano 11. marec To ti hoče recimo zagrižena ekoteroristka povedat, da si vsakem primeru onesneževalec in odveč oziroma ti na kratko reče obesi se. Če si vsaj malo optimista boš slišal obe sise in jo pogledal direkt v dekolte. 🤪 3 Citiraj
Slivka Napisano 11. marec Prijavi Napisano 11. marec pred 11 minutami je Boss napisal: ... ... ... ... ... išal obe sise in jo pogledal direkt v dekolte. 🤪 Kot da je tam kaj posebnega za videt... Bi znalo biti, da bi se raje obesil kot gledal njo v dekolte... Vsekakor, če bi se zgodilo, da bi človeštvo doletela katastrofa in bi ostala samo še midva z Greto, bi se človeštvo končalo... 1 Citiraj
Boss Napisano 11. marec Prijavi Napisano 11. marec pred 19 minutami je Slivka napisal: Bi znalo biti, da bi se raje obesil kot gledal njo v dekolte... Ejej, pesimist. 😂 1 Citiraj
Slivka Napisano 12. marec Prijavi Napisano 12. marec pred 8 urami je Boss napisal: Ejej, pesimist. 😂 Mah, mogoče je problem to, da zadnjih skoraj 18 let delam v pretežno ženskem kolektivu, pa imam kakšno kar čedno sodelavko, tudi žena (kljub šestim porodom) še ne zgleda slabo in glede na to, da doji praktično 17 let skupaj ima precej čvrste in utrjene... Potem pa vidiš eno Greto pa... ... ... Ja, rataš pesimist... 3 1 Citiraj
Bini Napisano 12. marec Prijavi Napisano 12. marec pred 47 minutami je Slivka napisal: V nedeljo bo pa pokalo... Skrij se ni druge.... 🌋⛑️ 1 Citiraj
Boss Napisano 12. marec Prijavi Napisano 12. marec pred 2 urama je Bini napisal: Skrij se ni druge.... 🌋⛑️ Kam pa? V kevder na Terstenjakovo? Citiraj
Slivka Napisano 12. marec Prijavi Napisano 12. marec pred 2 urama je Bini napisal: Skrij se ni druge.... 🌋⛑️ Ma neee, to se gre tja, pa prešverca mimo policije in snema selfi. Veš, koliko všečkov bi dobil, če bi ratalo ujeti trenutek, ko za mojim hrbtom eksplodira in leti vse naokoli? Meni pa itak ne bi bilo nič. Sem videl Arnolda Schwarzeneggerja. Pa tudi Toma Hanksa pri reševanju vojaka Ryana, ko se je izkrcal v Normandiji... 1 Citiraj
Z M A J Napisano 15. marec Prijavi Napisano 15. marec Neke kurčine mi rastejo v bližini hiše. Ženskam bi bile verjetno bolj všeč, da testirajo dokler regrat nabirajo? :))) 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
MazdaBoy Napisano 16. marec Prijavi Napisano 16. marec Se bo kdo udeležil tega dogodka, imate kej u planu it pogledat? ABL Dogodek: Hidden Exotics | ABL dogodki ABL.SI PRVI ABL DOGODEK ZA NAVDUŠENCE IN LJUBITELJE AVTOV - Sobota, 23. marec 2024, Hala L56, v Ljubljani. Citiraj
Slivka Napisano 18. marec Prijavi Napisano 18. marec Kakšen šum okoli treh bomb. Teli pa res ne znajo... To bi morali javno objaviti, kje te bombe so in da bodo zaradi varčevanja čez vikend umaknili policijsko varstvo. Potem sta pa dve možnosti: ali bi bombe čez vikend izginile ali pa bi počilo in bi naravna selekcija opravila svoje. V vsakem primeru v ponedeljek zjutraj bomb ne bi bilo več tam... Citiraj
Slivka Napisano 18. marec Prijavi Napisano 18. marec So mi v službi pravili, da se spoznam na delo in da imam vse v mezincu leve roke. Ja, a se je to malo premaknilo. Zdaj imam vse to v sredincu... Citiraj
NevLado Napisano 19. marec Prijavi Napisano 19. marec Hmm, zelo dobra cena (slučajno zasledil, ker sem iskal za kolega) - https://www.shoppster.si/p/3180342 Edin spodi piše da je družina izdelkov Ultra dpf, čeprou piše v naslovu ultra in tut slika je - verjetno pride že nova kanglica "original" Ultre - je že kdo naročal iz tukaj? pred 2 minutama je NevLado napisal: Hmm, zelo dobra cena (slučajno zasledil, ker sem iskal za kolega) - https://www.shoppster.si/p/3180342 Edin spodi piše da je družina izdelkov Ultra dpf, čeprou piše v naslovu ultra in tut slika je - verjetno pride že nova kanglica "original" Ultre - je že kdo naročal iz tukaj? Aha, tukaj je še ceneje - https://olje-dg.si/trgovina/mazda-dexelia-ultra-5w-30/ @Janez007 tukaj ti naročaš ane? 1 Citiraj
dvorjan Napisano 19. marec Avtor Prijavi Napisano 19. marec Pri Shoppsterju dobro poglejte, kateri letnik je olje. Meni so enkrat želeli prodati več kot dve leti starega. Ampak, ko sem prodajniku na pultu pokazal datum proizvodnje, je sam ponudil vračilo kupnine. 1 Citiraj
Z M A J Napisano 19. marec Prijavi Napisano 19. marec Če še kdo igra križanke WOW; world of wonders? Občasno pridejo tako čudne besede, da jih nikoli nisem slišal in brez pomoči ni teorije jih uganiti. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Janez007 Napisano 19. marec Prijavi Napisano 19. marec pred 15 minutami je NevLado napisal: Hmm, zelo dobra cena (slučajno zasledil, ker sem iskal za kolega) - https://www.shoppster.si/p/3180342 Edin spodi piše da je družina izdelkov Ultra dpf, čeprou piše v naslovu ultra in tut slika je - verjetno pride že nova kanglica "original" Ultre - je že kdo naročal iz tukaj? Aha, tukaj je še ceneje - https://olje-dg.si/trgovina/mazda-dexelia-ultra-5w-30/ @Janez007 tukaj ti naročaš ane? Ja, enkrat sem naročil in je bilo vse OK. Citiraj
Bini Napisano 19. marec Prijavi Napisano 19. marec pred 3 urami je NevLado napisal: Hmm, zelo dobra cena (slučajno zasledil, ker sem iskal za kolega) - https://www.shoppster.si/p/3180342 Edin spodi piše da je družina izdelkov Ultra dpf, čeprou piše v naslovu ultra in tut slika je - verjetno pride že nova kanglica "original" Ultre - je že kdo naročal iz tukaj? Aha, tukaj je še ceneje - https://olje-dg.si/trgovina/mazda-dexelia-ultra-5w-30/ @Janez007 tukaj ti naročaš ane? To je to👍 Citiraj
Slivka Napisano 22. marec Prijavi Napisano 22. marec Pri nas v službi imamo za podariti 300 registratorjev. Če mogoče kdo kaj potrebuje... Citiraj
Z M A J Napisano 22. marec Prijavi Napisano 22. marec Lokovec zdajle na Slo1; Slivka's plače! Place 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Jest Napisano 23. marec Prijavi Napisano 23. marec pred 12 urami je Z M A J napisal: Lokovec zdajle na Slo1; Slivka's plače! Place Brez linka ali vsaj imena oddaje je informacija povrsna Banjška planota in Čičarija 365.RTVSLO.SI V tokratni oddaji sta ustvarjalki odkrivali kulturno dediščino Banjške planote, kjer je glavni steber ponudbe konjeniški turizem, prav tako pa je zgodovinski spomin vsidrana tudi kovaška obrt. Zakaj je Slavnik... 1 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
AmpeR Napisano 23. marec Prijavi Napisano 23. marec Lepi kraji. Če ne ta čičarija je prav na koncu sveta... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.