SeekK Napisano 23. april Prijavi Napisano 23. april Zakaj misliš da ga niso? Sej je bil že cel dogodek dost PR fiasko, kaj ima kdorkoli od tega da se enega otroka po medijih vleče zdej... Mogoče pa je kdo tako sposoben, da ne razkrivajo po dolgem in počez moči svoje tehnologije, glede random groženj na spletu...da se pusti lažna varnost raznoraznim osebkom? Razmišljam.. 1 Citiraj
Slivka Napisano 23. april Prijavi Napisano 23. april pred 2 minutama je SeekK napisal: Zakaj misliš da ga niso? ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Zato, ker Policija skupaj s tožilstvom sploh še ni pridobila sodne odredbe za pridobitev podatkov za njegovo izsleditev. Če ga sploh še niso začeli slediti, ga tudi niso mogli prijeti... Se mi zdi... Citiraj
Janez007 Napisano 23. april Prijavi Napisano 23. april pred 2 minutama je Slivka napisal: Zato, ker Policija skupaj s tožilstvom sploh še ni pridobila sodne odredbe za pridobitev podatkov za njegovo izsleditev. Če ga sploh še niso začeli slediti, ga tudi niso mogli prijeti... Se mi zdi... Citiraj
Shrek Napisano 23. april Prijavi Napisano 23. april pred 5 urami je Z M A J napisal: Bauhaus včeraj gledal ta 2 modela. Verjetno bi bilo ugodneje v lastni režiji? Fučkan pečenjare. Poglej na netu. Sam jo kupil, ko hrvaška še ni bila v EU, dobil davek nazaj in bil pol cenejši. Zdaj je mali v akviji tam za cca 650€ Ma pa par 100 kg... 3 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 23. april Prijavi Napisano 23. april Zmaj, pa da ne boš šparal, vzemi večji model. Boš lažje povabil... 4 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Slivka Napisano 24. april Prijavi Napisano 24. april pred 18 urami je Janez007 napisal: Zato, ker Policija skupaj s tožilstvom sploh še ni pridobila sodne odredbe za pridobitev podatkov za njegovo izsleditev. Če ga sploh še niso začeli slediti, ga tudi niso mogli prijeti... Se mi zdi... Mislim, da se nisva dobro razumela. Napišem malo drugače: zdi se mi, da če ga še niso začeli slediti, da ga tudi prijeti niso mogli... 1 Citiraj
Slivka Napisano 26. april Prijavi Napisano 26. april Ko rečem, da če ženska ni nasajena ponoči, je pa podnevi, me vse ženske grdo gledajo in me imajo za prostaka... 2 3 Citiraj
mazdaman Napisano 26. april Prijavi Napisano 26. april dne 23. 4. 2024 ob 15:25 je Shrek napisal: Fučkan pečenjare. Poglej na netu. Sam jo kupil, ko hrvaška še ni bila v EU, dobil davek nazaj in bil pol cenejši. Zdaj je mali v akviji tam za cca 650€ Ma pa par 100 kg... tudi mi smo velikega kupili kar tam na hrvaskem, je pa tezek cca 1600 kg Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Slivka Napisano 27. april Prijavi Napisano 27. april Naša hiša je pa ta vikend na hudi preizkušnji. Je prišel k nam moj prijatelj (ki mi je bil tudi za poročno pričo). Poročil je pa prijateljico moje žene, ki je bila poročna priča moji ženi. Pa to sploh ni problem. Ampak so z njima tudi njuni otroci. Se nista ustavila, dokler nista imela šest otrok. In zdaj jih je osem prišlo na obisk. Zdaj pa najdi prostor, da jih daš nekam spat... Kar preizkus... 2 2 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 27. april Prijavi Napisano 27. april Kakšen predalnik iz ikeje? 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
FuManchu Napisano 28. april Prijavi Napisano 28. april pred 9 urami je Slivka napisal: Naša hiša je pa ta vikend na hudi preizkušnji. Je prišel k nam moj prijatelj (ki mi je bil tudi za poročno pričo). Poročil je pa prijateljico moje žene, ki je bila poročna priča moji ženi. Pa to sploh ni problem. Ampak so z njima tudi njuni otroci. Se nista ustavila, dokler nista imela šest otrok. In zdaj jih je osem prišlo na obisk. Zdaj pa najdi prostor, da jih daš nekam spat... Kar preizkus... Apartma na kozolcu bi bilo pri meni 2 1 Citiraj
Bini Napisano 28. april Prijavi Napisano 28. april (urejeno) dne 27. 4. 2024 ob 22:29 je Slivka napisal: Naša hiša je pa ta vikend na hudi preizkušnji. Je prišel k nam moj prijatelj (ki mi je bil tudi za poročno pričo). Poročil je pa prijateljico moje žene, ki je bila poročna priča moji ženi. Pa to sploh ni problem. Ampak so z njima tudi njuni otroci. Se nista ustavila, dokler nista imela šest otrok. In zdaj jih je osem prišlo na obisk. Zdaj pa najdi prostor, da jih daš nekam spat... Kar preizkus... Na Lokvah imajo nekaj sob lično urejenih, saj veš kje je to... Pa na večerjo jih pelješ mimogrede, zajtrk je pa tako gratis... 👌😊😉 Popravljeno 29. april od Bini 1 Citiraj
Boss Napisano 1. maj Prijavi Napisano 1. maj Medtem na Kitajskem... Avtocesta se je zrušila, vozila padla v globino, umrlo najmanj 24 oseb | 24ur.com WWW.24UR.COM V zrušenju dela avtoceste v kitajski provinci Guangdong na jugu države je umrlo najmanj 24 oseb. Še 30 ljudi so prepeljali v bolnišnice... 1 Citiraj
Slivka Napisano 6. maj Prijavi Napisano 6. maj Sm kmet an s hribu doma pei ne zastopm lih tanartabl... Zdravniki stavkajo, ker so preslabo plačani. Kljub stavki pa imajo še vedno med najvišjimi plačami... https://ptujinfo.com/novica/gospodarstvo/zadnjih-50-najvisjih-plac-v-javnem-sektorju-kdo-je-tokrat-na-prvem-mestu-koliko Citiraj
Slivka Napisano 6. maj Prijavi Napisano 6. maj Samo, da Greta ne zve, kaj berem, ker bo ukazala sežig literature... 1 Citiraj
Boss Napisano 7. maj Prijavi Napisano 7. maj CO2 je samo dežurni krivec a skoraj nepomemben v tej agendi. Citiraj
Jest Napisano 7. maj Prijavi Napisano 7. maj Brez CO2 ni fotosinteze… brez fotosinteze ni zivljenja 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Slivka Napisano 8. maj Prijavi Napisano 8. maj A oni to resno? Da se povežeš z družino uporabiš Facebook? Ja, sm kmet an s hribu doma, pa ne zastopm... 3 Citiraj
Slivka Napisano 14. maj Prijavi Napisano 14. maj Danes sem po sili razmer vozil Fiat Cinquecento iz leta 1996. To je doživetje! Pri 70 km/h vse žvenketa, ropota, šklepeta, trese, tuli, sika, piska, hrešči, okoli vrat žvižga veter,... Na eni ravnini sem ga nažgal vse tja na 90 km/h, potem je pa zmanjkalo poguma in smo naprej šli 70... 2 4 Citiraj
dvorjan Napisano 14. maj Avtor Prijavi Napisano 14. maj pred 7 urami je Slivka napisal: Danes sem po sili razmer vozil Fiat Cinquecento iz leta 1996. To je doživetje! Pri 70 km/h vse žvenketa, ropota, šklepeta, trese, tuli, sika, piska, hrešči, okoli vrat žvižga veter,... Na eni ravnini sem ga nažgal vse tja na 90 km/h, potem je pa zmanjkalo poguma in smo naprej šli 70... Kaj pa porečeš še na kakih 20 let starejšega spačka? 😃 Ki gre tudi preko 100 km/h ... #prvinskaizkušnjavožnje 1 1 Citiraj
Z M A J Napisano 14. maj Prijavi Napisano 14. maj pred 9 urami je Slivka napisal: Danes sem po sili razmer vozil Fiat Cinquecento iz leta 1996. To je doživetje! Pri 70 km/h vse žvenketa, ropota, šklepeta, trese, tuli, sika, piska, hrešči, okoli vrat žvižga veter,... Na eni ravnini sem ga nažgal vse tja na 90 km/h, potem je pa zmanjkalo poguma in smo naprej šli 70... Ti je odleglo potem, ko si sedel v Fuk od Wagna? :))) Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 14. maj Prijavi Napisano 14. maj Potem sem sedel v BTjko. Ja, zelo odleglo. 1 Citiraj
Slivka Napisano 18. maj Prijavi Napisano 18. maj Se zgodi, sinoči smo spet obiskali Urgenco. In mi v oči pade tale znak: A oni to resno? Dobro, fotoaparat še nekako razumem. Da bi kdo prišel s psom na Urgenco (razen kakega slepega, ampak mislim, da v tem primeru pes ne bi bil težava), že ne morem verjet. Če pa koga pripravijo do tega, da pride s pištolo ali nožem na Urgenco - ta se gotovo ne bo ustavil pred vrati zaradi ene nalepke... 1 Citiraj
Boss Napisano 18. maj Prijavi Napisano 18. maj Mogoče je pa vstop prepovedan oboroženim psom, ki snemajo tiktok vlog? 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.