g.Wankel Napisano 26. maj Prijavi Napisano 26. maj pred 9 minutami je Boss napisal: Jebemu ena črka pa taka razlika... jap prehitro sem prebral. Meni tudi ni bilo jasno vsakič, ko sem se iz Predmeje spustil v Lokavec, kje so zlogasni hribi, ki jih @Slivka vedno omenja 3 1 Citiraj
Slivka Napisano 26. maj Prijavi Napisano 26. maj Kje so? Od Predmeje na drugo stran, ne dol proti Lokavcu. Eeee, čakaj malo. Ti si se vozil tod okoli brez prijave lokalnim oblastem in plačila pirstojbine? Lopata je pripravljena... 3 Citiraj
godlike Napisano 26. maj Prijavi Napisano 26. maj Tudi jaz sem ti nazadnje postavil pristojbino (dva kozarca meda), pa si tudi po tihem mimo zbežal, potem pa še šimfal drage gostilne v MB 😉 Upam da še lopata kdaj do tvojega hrbta segne 🤣 Tak recimo, kot pobožniki bičajo sami sebe .... 1 1 1 Citiraj
Boss Napisano 26. maj Prijavi Napisano 26. maj pred 16 minutami je godlike napisal: Upam da še lopata kdaj do tvojega hrbta segne 🤣 Tak recimo, kot pobožniki bičajo sami sebe .... Uff, za to sem pa pripravljen plačat, da vidim Slivko, da bo sam sebe po hrbtu z lopato. 😅 5 Citiraj
Scr3am Napisano 27. maj Prijavi Napisano 27. maj (urejeno) Evo za Slivko, da bo lahko svojo druzino nekam na leps zapeljal. Ce bo pa se kaksnega nastimal gre pa v korejo lahko 11 sedezno razlicico iskat 🤣. Hyundai ponovno presenetil, to je staria WWW.ZURNAL24.SI Popravljeno 27. maj od Scr3am 2 1 Citiraj
Slivka Napisano 27. maj Prijavi Napisano 27. maj To mi je poznano. Ma, če že ponujaš, ponujaj celovito in ne polovičarsko. Sicer bi jaz rad dvolitrski turbo-dizel, ampak bom tudi z 2,2 litrskim preživel. Zdaj pa najdi ceno za takega s štirikolesnim pogonom in ročnim menjalnikom. Če že ponujaš, ponujaj celovito in ne polovičarsko... 1 Citiraj
Slivka Napisano 28. maj Prijavi Napisano 28. maj Kot da nimamo v Novi Gorici že zadosti bomb, so danes klicali, da je na sodišču podtaknjena bomba... Lažni alarm... 2 Citiraj
Slivka Napisano 29. maj Prijavi Napisano 29. maj Danes mam že kar polno mero vsega. In tako se zdaj ustavimo v neki restavraciji, da nekaj pojemo. Si mislim, da je to neka fraza, s katero naj bi bili natakarji prijazni do gostov, ampak men je prav butasto. Pridemo noter in natakar pri vratih reče: - "Dober dan. Želite mizo?" Sem mu že mislil reč: - "Ne, prišel sem, da bom jedel na tleh. Tepih za štiri, prosim." Še sreča, da je bila z nami tudi sodelavka, ki me dobro pozna in me je že videla, pa je vskočila in odgovorila natakarju. Saj običajno bi tudi jaz lepo odgovoril, ampak ko imaš cel dan delo z ljudmi, ki ti pametujejo ali pa se sprenevedajo, imaš počasi že polno mero vsega in ni treba dosti... 1 5 1 Citiraj
Boss Napisano 29. maj Prijavi Napisano 29. maj pred 38 minutami je Slivka napisal: - "Dober dan. Želite mizo?" odgovoriš: "lahko ja, za domov pa zavijte mi jo prosim" 1 2 1 Citiraj
etcho Napisano 30. maj Prijavi Napisano 30. maj (urejeno) Saj mi, kot "gosti" smo podobni: "Kaj lahko račun, prosim?" "Ne, ne dam ti ga, zanalašč!" .... (#sarkazem) 😁 Popravljeno 30. maj od etcho 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 30. maj Prijavi Napisano 30. maj Če ti tako odgovori, si lahko še vesel. Če ti reče: "No, končno!"... 2 Citiraj
g.Wankel Napisano 30. maj Prijavi Napisano 30. maj Jzt sem parkrat, ko sem šel po nove čevlje in je prodajalka rekla "fajn nosite" vedno rekel "vi tudi" 🤦♂️ 1 3 Citiraj
Tilen5 Napisano 30. maj Prijavi Napisano 30. maj Men reče na delu kdo, ki ne je kosila dober tek, ko gre mimo mene pa mu rečem hvala enako,..😶🌫️ 3 1 Citiraj
Slivka Napisano 30. maj Prijavi Napisano 30. maj Ampak, a ni zanimivo... Dokler tekam ko mravljica, nihče ne reče ´dober tek´, ko pa se usedem da kaj pojem, pa čisto vsi rečejo ´dober tek´... 2 Citiraj
Boss Napisano 30. maj Prijavi Napisano 30. maj pred 1 uro je etcho napisal: Saj mi, kot "gosti" smo podobni: "Kaj lahko račun, prosim?" "Ne, ne dam ti ga, zanalašč!" .... Ampak... v večini je to edini način, da dopoveš natakarju, da bi pa počas odšel in da pred odhodom pa bi vseeno poravnal. Dober natakar mora biti tolk opazovalca, da ne rečem psihologa, da to sam opazi in da pride sam k mizi. Potem ne bo dobil tega vprašanja. 3 Citiraj
Tilen5 Napisano 30. maj Prijavi Napisano 30. maj pred 12 minutami je Slivka napisal: Ampak, a ni zanimivo... Dokler tekam ko mravljica, nihče ne reče ´dober tek´, ko pa se usedem da kaj pojem, pa čisto vsi rečejo ´dober tek´... Piporočam v eni roki panin 1 Citiraj
Jest Napisano 30. maj Prijavi Napisano 30. maj pred 2 urama je Tilen5 napisal: Piporočam v eni roki panin Takle? 🤔🤣 1 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Janez007 Napisano 30. maj Prijavi Napisano 30. maj (urejeno) pred 4 urami je etcho napisal: Saj mi, kot "gosti" smo podobni: "Kaj lahko račun, prosim?" "Ne, ne dam ti ga, zanalašč!" .... (#sarkazem) 😁 zaradi neke pretekle poklicne deformacije tega nikoli ne vprašam, ampak največ "a bi lahko plačal, prosim?" (... če sem dobil račun, sem ga plačal, če ga nisem dobil, so plačali oni ... 😃 ... ) Popravljeno 30. maj od Janez007 1 2 Citiraj
Bini Napisano 30. maj Prijavi Napisano 30. maj pred 1 uro je Janez007 napisal: zaradi neke pretekle poklicne deformacije tega nikoli ne vprašam, ampak največ "a bi lahko plačal, prosim?" (... če sem dobil račun, sem ga plačal, če ga nisem dobil, so plačali oni ... 😃 ... ) In ti odgovori, MORATE! 🥴 2 Citiraj
Slivka Napisano 31. maj Prijavi Napisano 31. maj Kaj bi dal, da bi bilo zdaj tako vreme, kot je bilo februarja in marca... 1 1 Citiraj
Bini Napisano 31. maj Prijavi Napisano 31. maj pred 8 minutami je Slivka napisal: Kaj bi dal, da bi bilo zdaj tako vreme, kot je bilo februarja in marca... .... pa prvi del aprila ☀️☀️☀️😊😉 2 Citiraj
Slivka Napisano 31. maj Prijavi Napisano 31. maj Pri nas se pripravlja pregon volkov, merjascev in ostale divjadi. Vsaj za nekaj časa... Prihodnji teden bo tudi na Goriškem grmelo - Robin WWW.ROBIN.SI Začenja se mednarodna vojaška vaja Gromsko krilo – Thunder Wing 2024, ki bo od ponedeljka do petka potekala na območju občin Nova Gorica, Kanal ob Soči, Tolmin, Nisem pa prepričan, če ne naredijo teli še več škode... 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 1. junij Prijavi Napisano 1. junij (urejeno) Kako se že skluči da ne piska ko upravlja radijo na m6 2014? edit: sem dobil Popravljeno 1. junij od Tilen5 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.