Bini Napisano 27. junij Prijavi Napisano 27. junij pred 56 minutami je Shrek napisal: V tovornjaku je neprecenljivo... Se boš prehladil.... 😁 1 1 Citiraj
NevLado Napisano 28. junij Prijavi Napisano 28. junij A mi zna kdo povedat, čemu je namenjena izolacija pod havbo - torej direkt nad motorjem? Neka žvad mi jo uspešno trga, zaenkrat sicer malo, nevem a bi dal sploh menjavat al ne, a je to bolj za zvok da ne ropota izpod haube motor ali kaj drugega Citiraj
Tilen5 Napisano 28. junij Prijavi Napisano 28. junij Kune grickajo kr je delana iz koruze. Men so jo menjal preko zavarovalnice, sem uveljavljal divjad. 1 2 1 Citiraj
godlike Napisano 28. junij Prijavi Napisano 28. junij Pred eno uro je NevLado napisal: A mi zna kdo povedat, čemu je namenjena izolacija pod havbo - torej direkt nad motorjem? Neka žvad mi jo uspešno trga, zaenkrat sicer malo, nevem a bi dal sploh menjavat al ne, a je to bolj za zvok da ne ropota izpod haube motor ali kaj drugega Po moje tudi bolj za zvok. Težko da bi imel kaj toplotnega vpliva. Tudi meni so jo kune jedle samo na Mazdi in tudi jaz menjal na divjad. 2 Citiraj
Jest Napisano 28. junij Prijavi Napisano 28. junij Kot rečeno je zgolj zaradi zvočne izolacije ... Mene bi bolj skrbelo, da ne bodo te živalce začele grickat kakšne kable... Takrat je potem veselica najti pravo napako... Marsikdaj je na števcih cel lightshow... ... 3 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
NevLado Napisano 28. junij Prijavi Napisano 28. junij pred 1 minuto je Jest napisal: Kot rečeno je zgolj zaradi zvočne izolacije ... Mene bi bolj skrbelo, da ne bodo te živalce začele grickat kakšne kable... Takrat je potem veselica najti pravo napako... Marsikdaj je na števcih cel lightshow... ... bref obešanka že visi, vsaj tako mi je svetoval @Janez007 1 2 Citiraj
Tilen5 Napisano 28. junij Prijavi Napisano 28. junij Jaz špicam šnopc gor na izolacijo,..da bodo kurbe male pjane 4 Citiraj
Matick Napisano 28. junij Prijavi Napisano 28. junij Vzam sosedovga macka, pa z njim mal podrgn pr gumah pa okrog avta. Ga bojo zvali zavohale, pa ne bojo blizu hodile 1 2 Citiraj
samSimon Napisano 28. junij Prijavi Napisano 28. junij Obešanke so za v WC školjko in šnopc je za rane mazat, proti glodalcem pa obstaja prav namensko pršilo, ampak vsakmu svoje lej... 😅 1 Citiraj
Z M A J Napisano 2. julij Prijavi Napisano 2. julij Hej! Če je kdo v soboto popoldne za piknik v Kamniški Bistrici, se nam lahko pridruži. Kogar zanima, naj mi javi za več podatkov. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
pob Napisano 2. julij Prijavi Napisano 2. julij Neki me zanima. Ob nakupu rabljenega vozila dobim poleg za eno leto jamstvo preko Car Garantie in me zanima, ali ima informacijo ali je potrebno zaradi tega jamstva (in zraven še leasinga) avto voziti na uradni servis ali je lahko kakšen drugi? Hvala. Citiraj
Matick Napisano 2. julij Prijavi Napisano 2. julij pred 4 urami je pob napisal: Neki me zanima. Ob nakupu rabljenega vozila dobim poleg za eno leto jamstvo preko Car Garantie in me zanima, ali ima informacijo ali je potrebno zaradi tega jamstva (in zraven še leasinga) avto voziti na uradni servis ali je lahko kakšen drugi? Hvala. V pogojih jamstva ti more pisat 3 Citiraj
ignacij Napisano 9. julij Prijavi Napisano 9. julij Alžirec v avtomobilu mazda 5 tihotapil kar deset tujcev WWW.RTVSLO.SI Dolenjski policisti so v ponedeljek zvečer, nekaj po 21. uri, na Brodu v Podbočju ustavili voznika osebnega... Evo reklame za mazdo, to je taprav enoprostorec. 2 1 1 Citiraj
Boss Napisano 9. julij Prijavi Napisano 9. julij Nasvete je pa bral na našem forumu, ko se je Slivka hvalil kolk ljudi spravi v Mazdo 5. 2 4 1 Citiraj
NevLado Napisano 10. julij Prijavi Napisano 10. julij dne 2. 7. 2024 ob 15:59 je pob napisal: Neki me zanima. Ob nakupu rabljenega vozila dobim poleg za eno leto jamstvo preko Car Garantie in me zanima, ali ima informacijo ali je potrebno zaradi tega jamstva (in zraven še leasinga) avto voziti na uradni servis ali je lahko kakšen drugi? Hvala. Slo pooblaščenci od mazde sodelujejo z car garantie tako da np, ker gre tudi pri nas jamstvo preko tega so pa pogoji kr izčrpni, če ne zariba lih motor ne boš pomoje kej dost dobu Citiraj
pob Napisano 15. julij Prijavi Napisano 15. julij Eno vprašanje za kakšnega mehanika oz. znalca okoli avtov. Moja Mazda6 Sport CD129 TE letnik 2010 spušča nek glasen zvok pri hitrosti 60+ kmh. Slišat je podobno takemu zvoku, ki ga je v naši mladosti oddajal dinamo na kolesu, ko si ga pripel ob gumo. Zvok je glasen in ga ne morš preslišat, kot bi prihajal iz koles ali pa mogoče od kakega ventilatorja v mašini ali kak jermen tudi. Ni pa zaznati, da bi bilo z mašino karkoli narobe, je odzivna in lepo teče. Ta neznan zvok utihne, ko hitrost pade pod 60 kmh. Skratka, misterij. Citiraj
FuManchu Napisano 15. julij Prijavi Napisano 15. julij Nič ni misterij, če ga pelješ do pravega majstra. Veliko stvari se premika med vožnjo in ugibanja so draga ponavadi. Dober mehanik ti bo rešil zadevo. 2 Citiraj
Boss Napisano 15. julij Prijavi Napisano 15. julij Glede na to, da je hitrost tisti mejnik bi rekel, da je nekaj na kolesih. Ležaj, polos, zglobi, gume, zavore. 3 Citiraj
pob Napisano 16. julij Prijavi Napisano 16. julij pred 8 urami je FuManchu napisal: Nič ni misterij, če ga pelješ do pravega majstra. Veliko stvari se premika med vožnjo in ugibanja so draga ponavadi. Dober mehanik ti bo rešil zadevo. Mnja, vedno se nekaj takega zgodi v času dopustov in trenutno mojega mehanika ni na dosegu. 😐 Težko pa sam testiram, ker premalo poznam, kaj vse je v mašini od turbine dalje itn., čeprav je mogoče res kej od tega, kar je @Boss naštel. Hvala zaenkrat. Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 16. julij Prijavi Napisano 16. julij Kakšna razlika med levim/desnim ovinkom? Ko sem imel težave z ležaji, je ležaj postal glasnejši, ko je bil manj obremenjen. 4 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
NevLado Napisano 16. julij Prijavi Napisano 16. julij pred 12 urami je pob napisal: Eno vprašanje za kakšnega mehanika oz. znalca okoli avtov. Moja Mazda6 Sport CD129 TE letnik 2010 spušča nek glasen zvok pri hitrosti 60+ kmh. Slišat je podobno takemu zvoku, ki ga je v naši mladosti oddajal dinamo na kolesu, ko si ga pripel ob gumo. Zvok je glasen in ga ne morš preslišat, kot bi prihajal iz koles ali pa mogoče od kakega ventilatorja v mašini ali kak jermen tudi. Ni pa zaznati, da bi bilo z mašino karkoli narobe, je odzivna in lepo teče. Ta neznan zvok utihne, ko hitrost pade pod 60 kmh. Skratka, misterij. A če stisneš sklopko in je motor v "prostem teku", je isti zvok? Jaz bi tudi sumil na neko polosovino Citiraj
pob Napisano 16. julij Prijavi Napisano 16. julij Pred eno uro je Mraušk Mčk napisal: Kakšna razlika med levim/desnim ovinkom? Ko sem imel težave z ležaji, je ležaj postal glasnejši, ko je bil manj obremenjen. Tako se mi je v začetku zdelo, da se bolj čuje, ko zavijam levo, ampak ko se je mašina segrela, pa ni blo več takšne razlike. pred 32 minutami je NevLado napisal: A če stisneš sklopko in je motor v "prostem teku", je isti zvok? Jaz bi tudi sumil na neko polosovino Zvok je isto, ko je hitrost nad 60, potem se zadeva znormalizira. PS: ker avto vozi žena, si bom vzel čas še za eno testno vožnjo in bom potem znova poročal, kaj ugotavljam. 1 Citiraj
Slivka Napisano 16. julij Prijavi Napisano 16. julij Je kakšna razlika med pospeševanjem (gas do podna) in zmanjševanjem hitrosti (gas spuščen, brez pritiskanja na zavoro)? Pa med pospeševanjem in normalno vožnjo z enakomerno hitrostjo? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.