Skoči na vsebino

Chat is back ...

Ustvari kratki URL


dvorjan

Priporočeno sporočilo

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

  Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

  • Zadnja sporočila

    • Ok bom še 1x... KIA ima ceno na financiranje in ceno na takojšnje plačilo. Tako je od nekdaj in to ni glih neka akcija, ampak cena, ki jo moraš plačat, da dobiš avto. Jaz nikoli ne kupujem na kredo, lizing itd, ker kolikor imaš toliko lahko daš - bančnik mindset pač. Kolk sicer piše na računu in kolk zavarovalnica te želi olupit je pa za v kakšno drugo temo. Oprema pri Kia-h se ne razlikuje kaj dosti, saj ubirajo isto filozofijo kot Japonci a navadno še celo z manjšim naborom različnih stopenj opreme. Dvomim,da ima NL kej drugače kot bi imela v Slo. Sicer za tvojo hčero ne bom ocenjeval a bi rabila več kot 160KM, zase pa točno vem zakaj bi imel 200+ konjčkov. 😍 Hyundai I20 je razred Mazde 2, Proceed pa razred Mazde 3. Še vedno je to le zgolj en razred razlike. Ja truga pa res ne sodi na ta avto - to bi bil dejansko greh met gor. No ja, sej v večini primerov je vedno tako. To pa le daj pa kej opiši kako se pelje.       - to je vedno opcija, da pač ne naredim nič - uff nikakor ne SUV-a, aploh pa ne tako glomaznega, ker ga pod milim kurcem res ne rabim. - Zakaj bi imel še eno M6, saj jo že imam
    • Ma u k naj gre.... sam čakam, da bom poslušal o najtoplejšem septembru od začetka meritev.
    • Tolk ti v enem dnevu pir podražijo v lokalu... ampak kakor koli že... "dol z Golobom"
    • Jaz mislim, da za mene tam tudi kaka raste 😬
    • Vem ampak niso za vsakega.... 😁🫣😉
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.