Skoči na vsebino

Chat is back ...

Ustvari kratki URL


dvorjan

Priporočeno sporočilo

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

  Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

  • Zadnja sporočila

    • Vak mehanik k ma en tolk pojma. Pelko je itak vedno dobra izbira.   Rabiš 4l olja in filter komplet
    • Živjo, Ravno sem iz Nemčije pripeljal CX-60. Vseh stroškov bo okrog 1000€ (vklj. s str. bencina, zacasnih tablic, homologacije, DMV, ipd...).    
    • Najprej hvala za vse tole. Hudič, ker še nisem šel dvignit zadeve, da bi lahko dejansko vrtel in probaval. Sem se pa želel vnaprej pripravit. Ene zadeve bom še čakal in sem mislil it dvignit robo, ko dobijo vse na kup. Kar se bojim, da bo šele konec drugega tedna. 🙄 Z magneti sicer ne bi eksperimentiral prav rad, si mi dal pa dobro idejo, da bi napajalnik mogoče res na stranico privijačil kar na luknje vijakov zaščitne mrežice ventilatorja 👌  Napajalnik je BeQuiet Pure Power 12M 750W (ima drugače postavljen konektor za štrom kokr 850W in mi bolj odgovarja).   Omenjena serijska kletka za napajalnik(ne vem ali si gledal) ima res 3 možnosti višine, ampak originalno pride na vrhu L-konektor za štrom napajalnika in mi ne bi zneslo v najvišji poziciji, saj pride zgoraj še 360mm hladilnik, v katerega bi ta L-konektor nasedel. Glede na to, da je napajalnik 2cm nižji od kletke, bi jo mogoče lahko samo odrezal in bi blo dovolj lufta spodi, al pa naredil novi dve luknji za vijake. Itak prideta spodaj v kletki dva vijaka za stranico, zgoraj pa ima dva zatiča. Bi pa bilo v tem primeru spodaj namotanega kar nekaj kabla, ki bi blokiral pretok zraka. Idealno bi bilo kot sem rekel, da bi ga prekucnil proti sebi, potem bi kabli iz napajalnika šli proti stranici na katero je matična nasajena, napajalni konektor in izpuh pa proti stranici kjer komp odpreš in je itak cela perforirana, spodaj pa bi imel povsem prosto in ventilator. Sem naredu mal skice na nivoju 5 letnega otroka, za lažjo predstavo. 😅 Tam z rdečo obarvano vidiš kje bi najraje mel ventilator. Zdej pa bom mogu it po kišto in napajalnik in probat očitno, prej lahko samo ugibam kaj/kako 🙄    null
    • Jaz mislim, da je to vse stvar perspektive. Trenutno tako deluje ja. Ampak na koncu vedno prevlada slovenski pregovor: nobena župa se ne poje tako vroča kot se skuha.   Tudi električna mobilnost se bo počasi pokazala za strel v prazno, ko zmanjka subvencij, ali pa, ko bodo dajatve Kitajcem previsoke in bodo rekli hvala lepa.
    • Evropa leti proti propadu. To je jasno že nekaj časa.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.