Skoči na vsebino

Chat is back ...

Ustvari kratki URL


dvorjan

Priporočeno sporočilo

pred 4 urami je Slivka napisal:

Svet je znorel!

 

SVET JE POPOLNOMA ZNOREL!

 

Tole je slikano danes v OBIju v Novi Gorici:

 

IMG_20241005_155803712.jpg

 

Včasih so z Novoletnimi okraski počakali vsaj toliko, da je šel mimo Dan mrtvih. Pa OBI ni edini, v Merkurju v Kromberku že prodajajo plastične smrekice...

 

Svet je znorel...

Problem niso trgovci ampak butli ki sedaj to kupujejo.

Če ne bi šlo, ne bi imeli že v ponudbi.

  • Všeč 1
  • Ljubim 1
Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

  Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

  • Zadnja sporočila

    • Evo mal updejta z mojga M-ATX projekta... Praktično nobene razlike ni v temperaturah, a so spodaj trije venti, dva, al pa dam brez. Podtlak je pa v vsakem primeru, kot pričakovano pri taki perforirani kišti. Na koncu sem dal notri mal manjšo (ampak hitrejšo) 4070 Super, da je manj nagužvano in pod njo dva venta. Dal sem potem vseeno 850W ATX napajalnik, ker ga nisem rabil obračat in mi je postavitev power konektorja od tega manj v napoto pri ceveh za vodnjo hlajenje. Je pa zelooo na knap, pravzaprav se cev celo malenkost tišči ob konektor. Sem vseeno testiral tudi s prevrnjenim napajalnikom, da vidim, če izpuh v zgornji postavitvi kaj dodatno greje cevi in vodo v njih, posledično procesor... No ni razlike. Zmanjšal sem obrate vseh ventilatorjev in AIO pumpe, da je PC ob normalni uporabi praktično neslišen (presenetljivo) in potem mal testiral s Cinebench, 3DMark - timespy in pa v Forzi Horizon 5 in procesor se segreje zgolj na nekih 50C. V idle je 25-30C. Grafična pride na nekih 65C, občasno za trenutek poskoči do 70, na 1440p, z nastavitvami v igrah na max, idle je 35C. S takimi rezultati sem ubistvu zelo zadovoljen, ker sem pričakoval slabše in bil pripravljen na precej več optimiziranja, tko sem se pa je#%$ zgolj s kabli in dimenzijami v kišti. Evo, prilepim še celoten seznam komponent, ki sem jih natlačil not.
    • Ce prav razumem potrebujes zadnji lezaj ? BBM2-26-15XB, BP4K-26-15XF Osebno bi naredil tako, kot je brane rekel in nemores zgresiti z znamkami, kot sta SKF in FAG. Sta vodilni znamki kar se lezajev tice. Drgac imas pa na autodocu tudi na voljo chat (kot na facebooku) in jim lahko posljes VIN stevilko in prosis, ce ti lahko preverijo ce omenjeni izdelek pase. Za naslednjic v kolikor nebos 100% glede kompatibilnosti   Just a moment... WWW.AUTODOC.SI    
    • Mogoče pa ob 18h ne bo gužve v avtopralnici....
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.