Slivka Napisano 5. oktober Prijavi Napisano 5. oktober A bučmanov pa letos ne bo? Al so to ponujali konec avgusta? Citiraj
godlike Napisano 5. oktober Prijavi Napisano 5. oktober pred 4 urami je Slivka napisal: Svet je znorel! SVET JE POPOLNOMA ZNOREL! Tole je slikano danes v OBIju v Novi Gorici: Včasih so z Novoletnimi okraski počakali vsaj toliko, da je šel mimo Dan mrtvih. Pa OBI ni edini, v Merkurju v Kromberku že prodajajo plastične smrekice... Svet je znorel... Problem niso trgovci ampak butli ki sedaj to kupujejo. Če ne bi šlo, ne bi imeli že v ponudbi. 2 1 Citiraj
Shrek Napisano 5. oktober Prijavi Napisano 5. oktober A za Valentinovo še nimajo? Groza. Pa bi lahko imeli... 3 Citiraj
FuManchu Napisano 6. oktober Prijavi Napisano 6. oktober Mogoče pa ob 18h ne bo gužve v avtopralnici.... 1 Citiraj
MazdaBoy Napisano 7. oktober Prijavi Napisano 7. oktober Taka kolona? 😳 Pa si čakal? Imate še kako pralnico, da se prestaviš, če je tkole? Citiraj
Tilen5 Napisano 8. oktober Prijavi Napisano 8. oktober V kateri temi se je omenjalo klipsne za mazdo za oblogo vrat ? Iščem za mazdo 6, ker rabim popravit zvočnik sprednji, pa bom fix kakega zlomu Citiraj
g.Wankel Napisano 8. oktober Prijavi Napisano 8. oktober pred 5 urami je Tilen5 napisal: V kateri temi se je omenjalo klipsne za mazdo za oblogo vrat ? Iščem za mazdo 6, ker rabim popravit zvočnik sprednji, pa bom fix kakega zlomu Jaz pa @Janez007 sva se pri eni temi o zvočnikih menila o tem. Jzt sm tvoj iskalnik tle po forumu 🤣 3 Citiraj
Janez007 Napisano 8. oktober Prijavi Napisano 8. oktober pred 28 minutami je g.Wankel napisal: Jaz pa @Janez007 sva se pri eni temi o zvočnikih menila o tem. Jzt sm tvoj iskalnik tle po forumu 🤣 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 8. oktober Prijavi Napisano 8. oktober pred 57 minutami je g.Wankel napisal: Jaz pa @Janez007 sva se pri eni temi o zvočnikih menila o tem. Jzt sm tvoj iskalnik tle po forumu 🤣 ja sej drugič ti kar osebno pišem hahaha 1 2 Citiraj
Tilen5 Napisano 8. oktober Prijavi Napisano 8. oktober dne 2. 10. 2024 ob 22:15 je TBA napisal: @Tilen5 October Prime Day is set for Tuesday, October 8 and Wednesday, October 9 jaz sem danes dal 30day trial pa takoj skenslal, jutri naročim neki za 100€ prišparal bom pa ene 20-25€ tko da hvala za idejo Citiraj
Z M A J Napisano 13. oktober Prijavi Napisano 13. oktober Nabirate kaj GOBE? V teh dneh jih je ogromno in je lepo združiti prijetno s koristnim. 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
g.Wankel Napisano 13. oktober Prijavi Napisano 13. oktober Ne, se učim japonsko medtem, ko skejtam in nimam časa it u hosto 😵💫 4 1 Citiraj
Slivka Napisano 14. oktober Prijavi Napisano 14. oktober Ti se vsaj razmigavaš. Nekateri pa samo sedijo in premišljujejo, a bodo še naprej sedeli v Mazdinem sedežu al bodo presedli na KIA sedež... Mimo grede, ko se že učiš Japonsko: kako se pa reče "Nutrijaški ples"? 2 Citiraj
jures Napisano 17. oktober Prijavi Napisano 17. oktober Najdi vsiljivca 1 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Slivka Napisano 17. oktober Prijavi Napisano 17. oktober Pa kaj je to za en "kanarček", k ima streho tam, kjer imajo ostali pokrov motorja? Samo hecam se - ne me frderbat!!! 2 Citiraj
jures Napisano 19. oktober Prijavi Napisano 19. oktober dne 17. 10. 2024 ob 13:03 je Slivka napisal: Pa kaj je to za en "kanarček", k ima streho tam, kjer imajo ostali pokrov motorja? Samo hecam se - ne me frderbat!!! Ne gre lopata not A kdo ve kke se da dobiti razne zarnice za osvetlitev gumbov. Se pravi ne T5 za dash ampak ma ene take navadne zarnice z dokaj dolgimi nogami cca 4-5cm. Zgleda pa da so diodne, ker je polarizacija +/- pomembna Seveda se da zlotat marsikaj a bi rad nasel enake oz ustrezne. Bom probal najti kako sliko, pozabil ko sem odmontiral. Sedaj sem prelotal delujoce tja ker je pomembno, 2 pa sta temna 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 19. oktober Prijavi Napisano 19. oktober Eko - po moje kak Delko v BTC null Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 20. oktober Prijavi Napisano 20. oktober dne 5. 10. 2024 ob 16:33 je Slivka napisal: Svet je znorel! SVET JE POPOLNOMA ZNOREL! Tole je slikano danes v OBIju v Novi Gorici: Včasih so z Novoletnimi okraski počakali vsaj toliko, da je šel mimo Dan mrtvih. Pa OBI ni edini, v Merkurju v Kromberku že prodajajo plastične smrekice... Svet je znorel... Haloween-sveče-jaslice-srcki-Pirhi je pravilni vrstni red jim povej Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Slivka Napisano 21. oktober Prijavi Napisano 21. oktober Berem tole: V Sežani neznanec obglavil mačko - Robin WWW.ROBIN.SI Kot so sporočili s koprske policijske uprave, je včeraj zvečer na Policijski postaji Sežana domačin prijavil, da so pogrešali mačko. Našel jo je na dvorišču, br in si mislim: ja pa kaj? V Lokovcu je pa nekdo obglavil dva purana, pa kaj... 1 Citiraj
jures Napisano 23. oktober Prijavi Napisano 23. oktober Instruktor je old school, takp da tud froc bojo natreniran na ta nacin, sam bo saltal, sam bo luci prizigal, sam brisalce.... Pa edini avto s saltkeblom doma.... 2 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Slivka Napisano 24. oktober Prijavi Napisano 24. oktober Sicer sočustvujem s poštarji, ampak s takim načinom jim želim, da bi jim šlo še slabše! Preobremenjeni poštarji: na eni od pošt zavrnili raznašanje reklam | 24ur.com WWW.24UR.COM V Sindikatu poštnih delavcev opozarjajo na slabe delovne pogoje, ki po njihovih besedah postajajo iz dneva v dan nevzdržnejši. Zaradi preobremenjenosti so zaposleni na eni od ljubljanskih pošt že zavrnili... Ker teh reklam je res preveč in bom prav vesel, če jih ne bodo več basali v nabiralnik... 1 2 Citiraj
Jaka32 Napisano 24. oktober Prijavi Napisano 24. oktober (urejeno) Domov moram pripeljati dva kosa pleksi stekla 3x3 metre. Kaj naj iščem, poleg traktorske prikolice? Kam bi lahko to spravil? Renault master, Fiat ducato? Popravljeno 24. oktober od Jaka32 Citiraj
godlike Napisano 24. oktober Prijavi Napisano 24. oktober pred 2 urama je Slivka napisal: Ker teh reklam je res preveč in bom prav vesel, če jih ne bodo več basali v nabiralnik... Imaš nalepko in ni reklam. Če te že motijo. 3 Citiraj
FuManchu Napisano 24. oktober Prijavi Napisano 24. oktober pred 46 minutami je godlike napisal: Imaš nalepko in ni reklam. Če te že motijo. Jaz jih dam otrokom, ko zbirajo star papir. 4 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.