Skoči na vsebino

Chat is back ...

Ustvari kratki URL

dvorjan

Priporočeno sporočilo

pred 3 urami je Jaka32 napisal:

Domov moram pripeljati dva kosa pleksi stekla 3x3 metre. Kaj naj iščem, poleg traktorske prikolice? Kam bi lahko to spravil?

Renault master, Fiat ducato?

3x3 metre je pa res velik kos. Če dobiš kombi, mora biti povišan in podaljšan, drugače bo težka...

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

pred 5 urami je Jaka32 napisal:

Domov moram pripeljati dva kosa pleksi stekla 3x3 metre. Kaj naj iščem, poleg traktorske prikolice? Kam bi lahko to spravil?

Renault master, Fiat ducato?

Pred eno uro je Slivka napisal:

3x3 metre je pa res velik kos. Če dobiš kombi, mora biti povišan in podaljšan, drugače bo težka...

Imamo kombi Ducato dolg notri 4,05metra, stojna višina,  ampak notri po višini - diagonalno sigurno ni več kot 2,5metra.

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

pred 3 urami je Jaka32 napisal:

Hvala obema, torej iščem traktor ali pa tovornjak.

Šlo bi noter v Kapelco, s tem imam v mislih Iveco-ta, ki je podaljšan in dvignjen, takšnega sem vozil za Harvey Norman dostave in so šli noter tudi največji 3-sedi, ki se niso dali razmontirat.

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

pred 16 minutami je sportman333 napisal:

Glede na ekonomsko pozicijo avg.SLO Dacia Duster :)

Po številu prodanih, tudi v Evropi, definitivno. Novi model pa še dobro izgleda. 😊

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

pred 35 minutami je Jaka32 napisal:

5 mm. Ne da se zviti.

Škoda. Drugače bi jo upognil lahko.

Kjer si naročil nimajo opcije dostave?

N7rRRL1.jpg

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

pred 22 urami je Boss napisal:

Drugač pa Škoda Superb brez dvoma - to je po moje najboljša Škoda ever.

Tanova? Zgleda zanimiva. Zakaj tko misliš?

(vprašanje v stilu DonFelipeta)

Drugače pa te Dusterje prejšne generacije mamo službene in mi je res tak fajn nezakompliciran avto :)

Popravljeno od g.Wankel

Podpis.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Zato, ker ni primerna za kardeširanje po Zokilandu, je na nivoju premijskega paraolimpijca in dejansko izgleda všečno tudi znotraj. O uporabnosti 5-vratne sploh ne bom razglabljal, še VAG stavi bolj na to kot na Passata. Ja ne vem neki mora bit na tem, da tako razmišljajo tudi pri sami grupi, aja pa tolk prostora je notri, da lahko cel teden loviš nutrije in jih mečeš v prtljažnik a ga ne bo zmanjkalo.

(odgovor v stilu DonFelipeta)

33112_1.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

pred 20 minutami je Boss napisal:

Zato, ker ni primerna za kardeširanje po Zokilandu, je na nivoju premijskega paraolimpijca in dejansko izgleda všečno tudi znotraj. O uporabnosti 5-vratne sploh ne bom razglabljal, še VAG stavi bolj na to kot na Passata. Ja ne vem neki mora bit na tem, da tako razmišljajo tudi pri sami grupi, aja pa tolk prostora je notri, da lahko cel teden loviš nutrije in jih mečeš v prtljažnik a ga ne bo zmanjkalo.

(odgovor v stilu DonFelipeta)

Drugač je res zanimiva :) sem pa vozil B6 generacijo dostkrat...

• Všeč 2
  • Haha 1

Podpis.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

No, prišel je čas novih zavarovanj... malo gledam in kljub nižjemu PR cena v primerjavi z lani +100 eur

"Ja, ste lani uveljavlal luč zadaj, pa je 10% manj XYZ popusta"

ZAKAJ JE POTEM 0% ODBITNE FRANŠISE :vskalo:

• Začuden 1
  • Žalosten 1
Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Saj ne vem, kam bi to zapisal. Po eni strani bi pasalo med vice... Čeprav, ni pa šala! Se ena sodelavka tu pohvali, pa še ena pove, da je naredila enako. In ugotavljam, da so samo Slovenci zmožni dat 7 jurjev za novo kuhinjo, prestavit staro v garažo in nato tam kuhat - ker nove je škoda, ni bila poceni...

• Haha 4
  • Začuden 1
Povezava do vsebine
Deli na druge strani

pred 3 minutami je Slivka napisal:

Saj ne vem, kam bi to zapisal. Po eni strani bi pasalo med vice... Čeprav, ni pa šala! Se ena sodelavka tu pohvali, pa še ena pove, da je naredila enako. In ugotavljam, da so samo Slovenci zmožni dat 7 jurjev za novo kuhinjo, prestavit staro v garažo in nato tam kuhat - ker nove je škoda, ni bila poceni...

Jaz sem recimo tako naredil s staro kuhinjo. A samo dober plinski štedilnik in dva, tri še dobra elementa spodaj in zgoraj. 

Razlog je pa ta, da imam pri garaži kotiček za peko in počitek in zato pride prav za kako stvar pogret ali kavico skuhat. Če ni slučajno elektrike pa lahko tudi kaj skuhaš, ker imam zgoraj samo indukcijo...:nevem:

Jeseni pa pride prav za vlaganje raznih kompotov in solat, aja pa za cvrtje masti in ocvirkov.

Drugače pa čez zimo sameva in je raj za pajke.... 😂 :prstgor:

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Za mojo najdražjo mal gledam, kaj bi lahko kupil namesto 15+starega megana (še vedno dela odlično) Toyota yaris cross hybrid je ena od opcij. Samo, gretje zicev, led luči, pa 360 kamera pa smo na 35jurjih. Za to se je nekoč vavdije kupoval.  
    • Registriran na Hrvaškem, ogled v Avstriji, prodaja se v Sloveniji. Globalizacija?   https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=20178927&display=Mercedes-Benz -
    • Jaz sem recimo tako naredil s staro kuhinjo. A samo dober plinski štedilnik in dva, tri še dobra elementa spodaj in zgoraj.  Razlog je pa ta, da imam pri garaži kotiček za peko in počitek in zato pride prav za kako stvar pogret ali kavico skuhat. Če ni slučajno elektrike pa lahko tudi kaj skuhaš, ker imam zgoraj samo indukcijo... Jeseni pa pride prav za vlaganje raznih kompotov in solat, aja pa za cvrtje masti in ocvirkov. Drugače pa čez zimo sameva in je raj za pajke.... 😂     
    • Naj ti bo.   Sem pa ustavo bral. In je celo tak škatljivo zapisana, da je lahko izvoljen največ 2x zaporedoma.   Torej bi se v Slovenjji Trupu števec zresetiral 😅
    • Saj ne vem, kam bi to zapisal. Po eni strani bi pasalo med vice... Čeprav, ni pa šala! Se ena sodelavka tu pohvali, pa še ena pove, da je naredila enako. In ugotavljam, da so samo Slovenci zmožni dat 7 jurjev za novo kuhinjo, prestavit staro v garažo in nato tam kuhat - ker nove je škoda, ni bila poceni...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.