godlike Napisano včeraj ob 13:22 Prijavi Napisano včeraj ob 13:22 pred 6 minutami je Jaka32 napisal: Na HP smo zmetali v 5ih letih verjetno več kot 500 eur za kartuše, menjati si moral četudi nisi nič kopiral. To je to. Hp se mi je zasušil. Zdaj pa razlika 200€ več za Epsona se je povrnila že zdavnaj, glede na kartuše. Laser meni vzame preveč prostora. In to, ko ni več kartuš ampak črnilo v flaši, so po ceni tiska primerljivi z laserji. Citiraj
FuManchu Napisano včeraj ob 13:35 Prijavi Napisano včeraj ob 13:35 pred 21 minutami je Jaka32 napisal: Mi smo vzeli Brotherja, mislim da za 110 eur. Model "nekineki 1100". Kot že omenjeno, dela že 5 let, pa nobene potrebe po menjavi kartuš. Je na toner, in očitno res drži tako kot mora. Na HP smo zmetali v 5ih letih verjetno več kot 500 eur za kartuše, menjati si moral četudi nisi nič kopiral. Samo printer? Citiraj
Jaka32 Napisano včeraj ob 15:13 Prijavi Napisano včeraj ob 15:13 pred 1 uro je FuManchu napisal: Samo printer? Samo printer, ja. Citiraj
FuManchu Napisano včeraj ob 15:19 Prijavi Napisano včeraj ob 15:19 pred 5 minutami je Jaka32 napisal: Samo printer, ja. Jaz kupujem multi. Citiraj
godlike Napisano včeraj ob 15:43 Prijavi Napisano včeraj ob 15:43 pred 19 minutami je FuManchu napisal: Jaz kupujem multi. Jaz imam multi: Epson L6160. Leta 2019 je bil 287€. 1 Citiraj
FuManchu Napisano včeraj ob 16:04 Prijavi Napisano včeraj ob 16:04 Gledam Brotherje in imajo najcenejše tonerje. 1 Citiraj
Boss Napisano pred 23 urami Prijavi Napisano pred 23 urami Madonca pa kaj mate vsi tiskarne doma? Jaz mam več kot 15 let starega HP LaserJet M2727nf (Multifunkcijski) pa je not še vse originalno vključno s tonerjem. 2 1 Citiraj
FuManchu Napisano pred 23 urami Prijavi Napisano pred 23 urami pred 23 minutami je Boss napisal: Madonca pa kaj mate vsi tiskarne doma? Jaz mam več kot 15 let starega HP LaserJet M2727nf (Multifunkcijski) pa je not še vse originalno vključno s tonerjem. Jaz imam 15 let starega inkjet canon. Pa še skener ima. Čas je za novega. Citiraj
godlike Napisano pred 12 urami Prijavi Napisano pred 12 urami Ni to mislil. Glede na to, da malo printaš, je irelevatna cena tonerja, ker ga nikoli ne boš menjal. Citiraj
Scr3am Napisano pred 11 urami Prijavi Napisano pred 11 urami (urejeno) Sem ravno pred parimi meseci kupil nov printer (multi), ker sem imel ze povhn kufr skos kupovati toner za canon. Za povrh vsega je bila kartusa draga kot zafran (cca. 60€ za obe). Poleg tega pri canonu ni bilo mozno printati crno belo v kolikor nisi imel barvne kartuse...krneki. Kupil sem multi brother, kateri nima kartus ampak barvo dolivas. Eno dolivanje zadostuje za 7.500 strani. Cena refila je slabih 5€. Sem pa vzel DCP-T420W- 180€. V kolikor hoces da se list pri obejestranskem printanju sam obrne je pa en novejsi model (40€ drazji). DCP-T420W | barvna brizgalna večfunkcijska naprava | Brother WWW.BROTHER.SI Brother InkBenefit Plus brezžična brizgalna naprava A4 3-v-1 DCP-T420W je zanesljiva in cenovno... Popravljeno pred 11 urami od Scr3am 4 Citiraj
MazdaBoy Napisano pred 11 urami Prijavi Napisano pred 11 urami Sem mislil, da imajo nutrije samo v Ljubljani 🤪 Koper-Bonifika, mal so prilezle ven iz lukenj 😆 3 Citiraj
g.Wankel Napisano pred 10 urami Prijavi Napisano pred 10 urami @DonFelipe je zgleda na dopustu, pa so se razmnožile 4 Citiraj
godlike Napisano pred 9 urami Prijavi Napisano pred 9 urami pred 1 uro je MazdaBoy napisal: Sem mislil, da imajo nutrije samo v Ljubljani 🤪 Koper-Bonifika, mal so prilezle ven iz lukenj 😆 Sem jih videl pred leti v Strunjanu tudi. pred 2 urama je Scr3am napisal: Kupil sem multi brother, kateri nima kartus ampak barvo dolivas. Eno dolivanje zadostuje za 7.500 strani. Cena refila je slabih 5€. Sem pa vzel DCP-T420W- 180€. V kolikor hoces da se list pri obejestranskem printanju sam obrne je pa en novejsi model (40€ drazji). To skozi pravim. Da je laser nepotreben nakup. Takrat pač Brother ni imel duplexa in sem vzel Epsona. Citiraj
Z M A J Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami pred 7 urami je g.Wankel napisal: @DonFelipe je zgleda na dopustu, pa so se razmnožile Da jih ni okoli malo PO-TAKSI-RAL 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
FuManchu Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama Stopim ven in slišim rafal z kalašnika... Ja december se bliža Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.