g.Wankel Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami Totalni nesmisel, ker že ločujemo plastiko. Citiraj
Alex Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami Evo, nisem zastonj govoril, da moramo bit na obali pripravljeni na sneg. Danes zjutraj, ko sem šel v službo je snežilo. Dobro, da sem imel zimske gume. 😊😊 JUTRANJE PRESENEČENJE NA OBALI: Poglejte, kje vse je snežilo (FOTO) WWW.REGIONALOBALA.SI Vremenoslovci so včeraj zaradi okrepljenega severnega vetra, ki je ohladil ozračje, napovedovali,... Citiraj
g.Wankel Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami Kaj je smešno, čemu na obali rečejo sneg 😅 Citiraj
etcho Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami (urejeno) pred 50 minutami je Alex napisal: Evo, nisem zastonj govoril, da moramo bit na obali pripravljeni na sneg. Danes zjutraj, ko sem šel v službo je snežilo. Dobro, da sem imel zimske gume. 😊😊 Fora je bla, da sem se že oblekel za it z Vespo v službo, ko začne naletavat to "babje pšeno" al kaj je in sem bil prisiljen it z avtom. 😉 Popravljeno pred 3 urami od etcho 2 Citiraj
Alex Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama pred 15 minutami je etcho napisal: Fora je bla, da sem se že oblekel za it z Vespo v službo, ko začne naletavat to "babje pšeno" al kaj je in sem bil prisiljen it z avtom. 😉 Jaz sem pa mislil na parkirišču naredit en giro americano - pa ugotovim, da nimam ročne. 😉 pred 21 minutami je g.Wankel napisal: Kaj je smešno, čemu na obali rečejo sneg 😅 Boljše to kot nič. 😊 Citiraj
g.Wankel Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama pred 4 minutami je Alex napisal: Boljše to kot nič. 😊 Tudi res, pri nas ga sploh ne bo 😀 Citiraj
etcho Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama pred 22 minutami je Alex napisal: Jaz sem pa mislil na parkirišču naredit en giro americano - pa ugotovim, da nimam ročne. 😉 Eh, kje so časi ... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.