Chat is back ...
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Poanta je, da vsak lahko to naredi zastonj, samo malo dela more vlozit v to. Valda s profi zadevami je lazje, samo nekje je treba zacet Drugace pa, te stvari lahko tudi najames, pa placas dolocen procent od zasluzka, neke vrste SaaS (scam as a service), ti samo "kampanjo" izvedes Sem glih par dni nazaj na redditu bral zanimiv AMA, so ljudje ki se pogajajo s scammerji odgovarjali na vprasanja, link, ce koga zanima
-
Da bi lažje tekmovala s konkurenco, Honda in Nissan v združitev? | 24ur.com WWW.24UR.COM Japonska avtomobilska proizvajalca Honda in Nissan sta začela predhodne pogovore o združitvi, da...
-
Profi zadeve stanejo miljone, en DGX je 1,5MIO ampak te profiji dobijo to nazaj v enem tednu
-
Se ti zavedas koliko je 'tezek' rav4 ki je iz aluminija? Samo 1600kg oziroma lazji ker ma ndm 1650 Ta hybrid je za tja kjer se bremza torej mesto
-
Od sportman333 · Napisano
za moje pojme nobena znamka ni več poceni za servisiranje, kolega ravno "piz...aka" ko je bil super vesel na Škodinim uradnim serviosm pred korono ko je dajal za scalo 150€.....no zdaj ni več tako zelo, ko gre na servis odkarta od 300 do 400€, če pa menja kake diske/ploščice je pa na 600, tko da.... :). Moje osebno mnenje je sicer da ti mild hybrid-i, kot jih imata Toyota in Honda niso za take krave od avta kot je RAV4 ali CRV.....to je enostavno prevelik/pretežek avto....hybrid od obeh je idealen za rang vozila mazda 3 oz. v njihovem primeru toyota auris/honda civic....tam je pa ta kombinacija verjetno overall top....
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.