Slivka Napisano ponedeljek ob 11:30 Prijavi Napisano ponedeljek ob 11:30 pred 45 minutami je Tilen5 napisal: Kako letališče, to je dovoz do moje garaže.... No, vidiš, če bi ti pa jaz rekel, da voziš kot penzionist, bi mi pa zameril... Za ne-Vipavce: ta osvetljeni "dovoz v garažo" se konča v stavbi, kjer je Center starejših Pristan... 3 Citiraj
Tilen5 Napisano ponedeljek ob 12:39 Prijavi Napisano ponedeljek ob 12:39 Začne se pri domu upokojencev pa se konča pri vhodu v Lanthierjev dvorec...men uglavnem brezveze da so to sploh delali Citiraj
Z M A J Napisano včeraj ob 17:51 Prijavi Napisano včeraj ob 17:51 Mazdaš; Iceman je bil zdajle na oddaj Svet, mojster za dubajsko čokolado. Evropa slaščičarna v Kranju. Sem bil večkrat na sladoledu in kavi, res obvladajo cukrpekarske zadeve. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Jest Napisano včeraj ob 18:11 Prijavi Napisano včeraj ob 18:11 pred 19 minutami je Z M A J napisal: Mazdaš; Iceman je bil zdajle na oddaj Svet, mojster za dubajsko čokolado. Evropa slaščičarna v Kranju. Sem bil večkrat na sladoledu in kavi, res obvladajo cukrpekarske zadeve. Sem ravno gledal, pa zagledam @iceman22-a … Ste že poskusili dubajsko čokolado? | 24ur.com WWW.24UR.COM Že krepko smo zakorakali v december, ki velja za najbolj sladek mesec v celem letu. Medenjaki, potice, kolači, rolade, piškoti, seveda ne manjka niti čokolada. Vsake toliko se brez pravega... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
skritikrt Napisano včeraj ob 22:10 Prijavi Napisano včeraj ob 22:10 (urejeno) Bo poleg @Z M A J zanimalo mogoče še koga drugega...primerjava-test klasičnih,premium in Litijevih AA baterij. Tukaj je test Litijevih in podatki z prejšnjih dveh testov...koga zanima,lahko še prejšnje izbrska,a glavno je vse tukaj. EDIT: Še primerjava z "posebnimi" LiIon baterijami z 1,5V in USB-C polnilnim priključkom (z zaščitno in napetostno elektroniko). Primerjava tudi v mWh pač ker imajo NiMh nižjo nazivno napetost. Mogoče za koga zanimivo...a PAZI-LiIon niso priporočljive za uporabo na prostem v vročini in mrazu!!! Popravljeno včeraj ob 22:40 od skritikrt 2 1 Citiraj
Bini Napisano včeraj ob 23:17 Prijavi Napisano včeraj ob 23:17 (urejeno) pred 12 urami je Jest napisal: Sem ravno gledal, pa zagledam @iceman22-a … Ste že poskusili dubajsko čokolado? | 24ur.com WWW.24UR.COM Že krepko smo zakorakali v december, ki velja za najbolj sladek mesec v celem letu. Medenjaki, potice, kolači, rolade, piškoti, seveda ne manjka niti čokolada. Vsake toliko se brez pravega... Na tej strani spodaj pa so sami slabi in škodoželjni komentarji, čist slovensko.... Popravljeno pred 16 urami od Bini 1 1 Citiraj
Tilen5 Napisano pred 18 urami Prijavi Napisano pred 18 urami To je klasika za 24kur...gnil portal 1 Citiraj
Alex Napisano pred 17 urami Prijavi Napisano pred 17 urami Pred eno uro je Tilen5 napisal: To je klasika za 24kur...gnil portal Prav tako kot tudi rtv slo portal. 3 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano pred 12 urami Prijavi Napisano pred 12 urami dne 5. 12. 2024 ob 19:21 je Z M A J napisal: Živjo! Iščem rees kvalitetne tamale baterije, ker jih rabim za težko dostopno lokacijo in da zdržijo čim dlje. Tele niso neko čudo, sem ugotovil. Štacuna, kjer sem našel litijeve baterije najcenejše je Eagleshop. So pa v štacuni malenkost "nerodni" pa je bilo potrebno kar nekaj komunikacije, da sem jih dobil. LITIJEVA BATERIJA BAT-AAA-LITHIUM/E*P4 1.5 V LR03 AAA ENERGIZER WWW.EAGLESHOP.SI V pakiranju: 4 kosov Podana cena je za pakiranje ; Nazivna napetost: 1.5 V ; Tip (velikost): LR03 AAA ; Izbrane značilnosti: Zelo dolg čas dela... 2 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Slivka Napisano pred 7 urami Prijavi Napisano pred 7 urami Petarda, ki naredi za 1000€ škode? Take bi jaz rabil, da bi zminiral skale tod okoli... NA PRIMORSKEM S PETARDO POŠKODOVALI ZID PRED BLOKOM: Nastalo za tisoč evrov škode WWW.REGIONALGORISKA.SI Novogoriški policisti so bili včeraj ob 21.56 zvečer obveščeni o... Citiraj
Mraušk Mčk Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami pred 9 urami je Mraušk Mčk napisal: Štacuna, kjer sem našel litijeve baterije najcenejše je Eagleshop. So pa v štacuni malenkost "nerodni" Izraz "malenkost nerodni" je za Eagleshop očitno preveč mil. Danes sem tam brez težav uspešno opravil spletno naročilo za 3 pakete litijevih baterij (naročilo potrjeno z mailom). Plačal sem s Paypalom. Potem je sledil mail od njih, da mi bodo denar vrnili na Paypal (očitno stornirali naročilo). Da pa lahko kupim atikel po še enkrat višji ceni. Odgovoril sem jim, da naj kar lepo pošljejo artikel po ceni kakršna je objavljena na spletni strani. Očitno so zreli za tržno inšpekcijo. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
AmpeR Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama pred 5 urami je Slivka napisal: Petarda, ki naredi za 1000€ škode? Take bi jaz rabil, da bi zminiral skale tod okoli... NA PRIMORSKEM S PETARDO POŠKODOVALI ZID PRED BLOKOM: Nastalo za tisoč evrov škode WWW.REGIONALGORISKA.SI Novogoriški policisti so bili včeraj ob 21.56 zvečer obveščeni o... Jaz ne rabim petard za skale. Uporabljam hilti ptrončke😁. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.