AmpeR Napisano nedelja ob 12:33 Prijavi Napisano nedelja ob 12:33 Iščem pa ne najdem... Kakšno aktivno peno za čiščenje avtomobila priporočate? Citiraj
FuManchu Napisano nedelja ob 12:39 Prijavi Napisano nedelja ob 12:39 pred 6 minutami je AmpeR napisal: Iščem pa ne najdem... Kakšno aktivno peno za čiščenje avtomobila priporočate? ValetPRO Foamula 1 1L - operi-avto.si 1 Citiraj
Tilen5 Napisano nedelja ob 12:44 Prijavi Napisano nedelja ob 12:44 ValetPRO je superca, mam nekaj čistil od njih,..za felgne koncentrat je tudi top 3 Citiraj
Z M A J Napisano nedelja ob 18:16 Prijavi Napisano nedelja ob 18:16 Dober večer! Me zanima koliko vas uporablja FLIK? Sem ga danes naložil na mobilca, ker sem se naveličal vprašanj; "nimaš Flik-a, se hecaš?" Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Alex Napisano nedelja ob 18:54 Prijavi Napisano nedelja ob 18:54 pred 37 minutami je Z M A J napisal: Dober večer! Me zanima koliko vas uporablja FLIK? Sem ga danes naložil na mobilca, ker sem se naveličal vprašanj; "nimaš Flik-a, se hecaš?" Jaz, skoraj dnevno. Super stvar. 👍 1 1 Citiraj
Boss Napisano nedelja ob 19:07 Prijavi Napisano nedelja ob 19:07 Jaz tudi.. tole konstantno nekaj flikaš 1 1 Citiraj
Tilen5 Napisano nedelja ob 19:34 Prijavi Napisano nedelja ob 19:34 pred 22 urami je NevLado napisal: kaj pravi chatgpt probej Evo če bo koga zanimal slučajno =DATE(2024; 12; 14) - IF(ISNUMBER(SEARCH("hour"; B2)); LEFT(B2; FIND(" "; B2)-1)/24; IF(ISNUMBER(SEARCH("day"; B2)); LEFT(B2; FIND(" "; B2)-1); IF(ISNUMBER(SEARCH("week"; B2)); LEFT(B2; FIND(" "; B2)-1)*7; IF(ISNUMBER(SEARCH("month"; B2)); LEFT(B2; FIND(" "; B2)-1)*30; 0)))) 2 Citiraj
samuel Napisano nedelja ob 19:43 Prijavi Napisano nedelja ob 19:43 pred 4 minutami je Tilen5 napisal: Evo če bo koga zanimal slučajno =DATE(2024; 12; 14) - IF(ISNUMBER(SEARCH("hour"; B2)); LEFT(B2; FIND(" "; B2)-1)/24; IF(ISNUMBER(SEARCH("day"; B2)); LEFT(B2; FIND(" "; B2)-1); IF(ISNUMBER(SEARCH("week"; B2)); LEFT(B2; FIND(" "; B2)-1)*7; IF(ISNUMBER(SEARCH("month"; B2)); LEFT(B2; FIND(" "; B2)-1)*30; 0)))) Če sem prav razumel imaš string, ki ga želiš pretvoriti v date/time format. Ena izmed možnosti v excelu 2019 kjer sem testiral je tudi datevalue in timevalue, več spodaj: formula (datum in čas): =DATEVALUE(SUBSTITUTE(A2;"-";"."))+TIMEVALUE(TEXT(VALUE(SUBSTITUTE((RIGHT(A2;4));":";""));"00\:00")) datum: =DATEVALUE(SUBSTITUTE(A2;"-";".")) čas: =TIMEVALUE(TEXT(VALUE(SUBSTITUTE((RIGHT(A2;4));":";""));"00\:00")) Potreben je še ustrezen format celic lp, Samo 2 Citiraj
Tilen5 Napisano nedelja ob 20:21 Prijavi Napisano nedelja ob 20:21 (urejeno) Sej sm že porihtu dopoldan, hvala vseeno Tko sem rabil poskrejpane headlines/timestamp uredit prej k podatke u vozim v Altair AI Popravljeno nedelja ob 21:41 od Tilen5 Citiraj
godlike Napisano nedelja ob 21:21 Prijavi Napisano nedelja ob 21:21 pred 3 urami je Z M A J napisal: Dober večer! Me zanima koliko vas uporablja FLIK? Sem ga danes naložil na mobilca, ker sem se naveličal vprašanj; "nimaš Flik-a, se hecaš?" Imam Revolut in se mi je Flik zdel nepotreben. Ker pri mojem bivšem delodajalcu ni noben imel Revoluta, sem si ofnal Flik. Organsko me moti ta drobnarija na izpisku. Za to je Revolut. Ker imam privat cifro, sem pred kratkim prevekslal iz cifre na email pri Fliku. Ko mi bo "poknilo", ga bom zaprl. Pri meni je to samo on/off v mobilni banki. 2 Citiraj
Slivka Napisano nedelja ob 21:24 Prijavi Napisano nedelja ob 21:24 pred 3 urami je Z M A J napisal: Dober večer! Me zanima koliko vas uporablja FLIK? Sem ga danes naložil na mobilca, ker sem se naveličal vprašanj; "nimaš Flik-a, se hecaš?" Ne uporabljam. Po nekem čudnem naključju sem kljub temu nekako še vedno živ... Mogoče zato, k sm kmet an s hribu doma, pei sm mrbit enmrvo bl žilou... 2 1 Citiraj
AmpeR Napisano nedelja ob 21:42 Prijavi Napisano nedelja ob 21:42 pred 8 urami je Tilen5 napisal: ValetPRO je superca, mam nekaj čistil od njih,..za felgne koncentrat je tudi top Kakšnega priporočaš za feltne? Citiraj
Tilen5 Napisano nedelja ob 22:17 Prijavi Napisano nedelja ob 22:17 https://www.operi-avto.si/koncentrirana-sredstva/180-bilberry-wheel-cleaner-5l-506071903294.html 1 Citiraj
godlike Napisano ponedeljek ob 07:13 Prijavi Napisano ponedeljek ob 07:13 pred 9 urami je Slivka napisal: Ne uporabljam. Po nekem čudnem naključju sem kljub temu nekako še vedno živ... Mogoče zato, k sm kmet an s hribu doma, pei sm mrbit enmrvo bl žilou... A nisi pred cajtom iskal nekoga, ki bi pri graverju ali nekaj podobnega dvignil robo, plačal s kešom in ti poslal? Ene zadeve ti pač življenje olajšo. Ni pa jih mus sprejet 😉 Citiraj
Slivka Napisano ponedeljek ob 07:18 Prijavi Napisano ponedeljek ob 07:18 Za to, kar sem v pol stoletja enkrat potreboval - bom lahko še pol stoletja pogrešal. To pa zato, ker imam dobre prijatelje, ki tisti en krat priskočijo na pomoč. Upam, da bodo čez pol stoletja še živi, če bom slučajno spet kaj potreboval... 1 Citiraj
Z M A J Napisano ponedeljek ob 14:59 Prijavi Napisano ponedeljek ob 14:59 V teh dneh ponovno opažam čedalje več voznikov z maskami, beri; nagobčniki. 1 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.